REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Sindicaliștii din Poliție, negocieri cu europarlamentarii pentru salarii de 1500 de euro pentru polițiști

Sindicaliștii din Poliție, negocieri cu europarlamentarii pentru salarii de 1500 de euro pentru polițiști

Replica API 26 decembrie 2019 | 00:14 485

Meseria de polițist vine cu o serie de riscuri pentru care cei care o practică ar trebui să fie răsplătiți ca la carte, cu salarii de nu mai puțin de 1.500 de lei. E greu însă de crezut că o asemenea politică va fi instituită de actualul guvern, care are de gând să crească vârsta la care se pensionează oamenii legii.

SNPPC nu se lasă și anunță "Cu ocazia recentei conferințe pe teme polițienești, organizată la Bruxelles, de Andrey Slabakov, membru al Parlamentului European din partea Bulgariei, precum și de partenerii noștri tradiționali - Federația Sindicatelor Angajaților din Ministerul de Interne al R. Bulgaria (din cadrul EPU - European Police Union, al cărei membru fondator suntem), președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, și trezorierul general, Claudiu Staicu, au adus în atenția europarlamentarilor inclusiv problema salarizării polițiștilor, alături de necesitatea dotării corespunzătoare, a pregătirii și a echipamentului specific".

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa fii politai este f periculos,te imbeti si cazi pe trepte precum cel din banesti prahova pe scara de avion,incurci adrese si in loc sa ajungi la nevasta ajungi la curva de serviciu,mi se pare de-a dreptul jignitor ca politaii sa aiba pensii speciale,militienii la revolutie au fugit ca sobolanii,pe unde i-au prins de exemplu la cugir din 21 ,18 au fost impuscati,ceilalti trei nu erau acasa,muie ba
4
0
mai voua chiar nu va este rusine?, nu va saturati de atatea beneficii- si ma rog frumos ce faceti asa riscant de vreti, cu orice pret, sa calcati pe cadavre?, la omul de rand care renunta la mancare ptr o pastila, nu va ganditi? Inginerii unde sunt, nimeni nu vorbeste nimic de ei. Imi este sila, scarba, la propriu de astfewl de categorii de speciali care nu fac nimic special. Sa va fie rusine
7
3
paznici, politisti, jandarmi, judecatori, platiti cu euroi destui si hotia e in crestere, talharia la fel, coruptia e in floare,deligvente de tot felul!
8
3
O lichidezi pe ma-ta care te-a facut pe varianta bastardule...
2
9
pe cine jupuiti pentru banii astia,tot pe noi sclavii care mentinem tara asta prin munca si nu prin pensii speciale,daca e nevoie am sa lichidez si eu vreo doi gabori ca sa arat ca nu au nici o valoare,
10
6
Cu 1500 lei as fi de acord, e un salariu acceptabil pentru ceea ce fac cei mai multi dintre ei. !500 de euro? Pentru ce? Pana la urma despre ce e vorba, despre lei sau euro? Alo, Replica, oare cand veti iesi din amatorismul in care va scaldati de atata vreme?
13
3
Mai intai sa fie platiti cei care produc graul si fac painea pe care o pun romanilor pe masa si apoi cei care pazesc,cat tupeu poti sa ai ma Coarna pentru ca sa il consideri pe cel ce asigura linistea si ordinea publica adica pe paznic mai presus decat cel care lucreaza in economia tari si ii plateste pe politisti prin contributia lui la bugetul de stat.Cui nu ii convine in politie poate sa plece si sa nu muriti voi cu grija asta ca nu se gasesc alti.
15
2
faceti curat in po0litie, fara jmenari care se cred luptatori SSAS, fara mistocari, fara lucratori ce comit infractiuni pentru nu cunosc legea, fara derapaje de la legea 360 per 2002, sa aiba oameni competenti, capabili, pregatiti fizic si.... poate si salariile sa fie marite. dar abia dupa elkiminarea mormolocilor din sistem
19
1
Sugi pula cu borfasii tai corupti.
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272