REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Singura promenadă cu fața la mare din Constanța își plânge soarta

Singura promenadă cu fața la mare din Constanța își plânge soarta

Replica API 12 mai 2020 | 00:03 2837

Locuitorii din Faleză Nord visează cu ochii deschişi la o altfel de promenadă, una spectaculoasă, conform standardelor europene.

De 20 de ani, aşteaptă ca această locaţie, care ar fi trebuit să fie ideală pentru o plimbare în aer liber, departe de agitaţia cotidiană şi zumzetul oraşului, să fie reabilitată.

Însă administraţia locală pare să fi uitat de această zonă care, printr-o investiţie nu foarte mare, ar putea s-o readucă la viaţă.

Locul, cândva preferat de locuitorii de aici pentru plimbări pedestre, a fost lăsat de izbelişte, bălăriile, pe alocuri, sunt cât casa, trotuarele sunt praf, la fel şi scările care duc spre plajă.

În 2016, primăria anunţa un proces de reabilitare, după aproximativ 15 ani de când nu s-a mai investit un leu, dar promenada „Mozaic” nu s-a ales decât cu câteva băncuţe, însă insuficiete, s-a tuns iarba, s-a frezat scuarul şi, cam atât.

Mirela PASCAL

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar ar trebui modernizata si curatata aceasta zona, mai ales ca vara este f aglomerata faleza, iar in restul anului at trebui sa ai unde sa te plimbi, inconjurat de in peisaj cel putin decent, nu cum suntem deja obisnuiti, mizerie si tiganie.Rusine!!!!Facem doar de ochii soacrei, curatenie si amenajari.....si doar in anumite zone.
0
0
Poate bagati un articol si despre extinderea vilelor din proximitatea falezei ,a domnului Palaz si a altor cativa vecini care au luat drumul de acces spre capatul lui 102 si l-au introdus in curte . Pe vremuri de la fierarie la fierarie aveam un drum lat de cativa metri buni care a disparut subit , faceti si voi un subiect, 2,3 pe tema asta si niste verificari de bun simt sa vedem cam in ce mod a fost preluat si introdus in proprietate.
11
0
...singurele lucruri aparute in acest loc sunt sandramalele de pe plaja...ce par sa intregeasca aspectul dezolant al zonei...este o mizerie crancena peste tot...scarile pe care se coboara pe plaja sunt degradate in proportie de 90 la suta...pe malurile falezei sunt niste copaci salbatici de pe vremea lui Ceausescu...iar in celebrul rondou al falezei a crescut o salcie...restul este doar o mare nepasare din partea administratiei locale...nu il intereseaza pe Primar acest cartier..
13
0
ce vile facem aici
12
1
Va face Mazare sosea de coasta!Putintica rabdare!
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272