REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Singurul nevinovat din tragedia de pe Aurel Vlaicu, copilul de 9 ani a murit

Singurul nevinovat din tragedia de pe Aurel Vlaicu, copilul de 9 ani a murit

Replica API 1 octombrie 2011 | 00:00 163

După 12 zile de comă din impactul dintre Logan şi motociclistul Ţacla,

După 12 zile de comă din impactul dintre Logan şi motociclistul Ţacla,

Copilul de 9 ani, accidentat pe bulevardul Aurel Vlaicu, a decedat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Deşi medicii au încercat să-l menţină în viaţă, inima micuţului a încetat să mai bată la 12 zile după internare. Pe toată perioada cât s-a aflat în spital, micuţul a respirat cu ajutorul aparatelor, fără ca vreo clipă să dea semne că îşi revine.

Familia băieţelului este încă în stare de şoc şi refuză să creadă că le-a murit îngeraşul. Vineri dimineaţă la morga Spitalului Judeţean Constanţa s-au prezentat tatăl şi mătuşa micuţului pentru a lua trupul neînsufleţit. Mama copilului nu a putut veni la morgă din motive de sănătate. "Nu se simte bine de câteva zile şi a fost nevoită să meargă la dispensar", a spus mătuşa băiatului. Conform tatălui, micuţul va fi înmormântat duminică, la Feteşti, într-un cavou al familiei, decizia aparţinându-i Danei, mama băieţelului. Familia copilului de 9 ani nu îl condamnă pe Ţacla şi nici pe familia acestuia. Mai mult, mătuşa - sora tatălui micuţului - susţine că este conştientă şi de durerea părinţilor tânărului motociclist şi lasă tragedia pe seama destinului: "Era şi el tânăr, voinic, cine ştie cât suferă şi părinţii lui". Starea de sănătate a lui Gigel Trifu, de 45 de ani, cel care conducea Loganul şi căruia i-a murit băieţelul de 9 ani, este bună. Momentan, bărbatul are câteva coaste rupte, dar doctorii spun că îşi va reveni în totalitate în curând. Reamintim că băiatul, Gabriel Miron, a fost proiectat pe 19 septembrie a.c. prin parbrizul Loganului condus de tatăl său, după ce acesta s-a izbit violent de o motocicletă. În urma impactului, motociclistul de 16 ani Claudiu Alexandru (zis Ţacla) a decedat, iar copilul, aflat în comă, a fost internat la spital. Referitor la accident, mai amintim că şoferul Loganului a întors pe banda dublă continuă, din sens opus venind însă cu viteză motociclistul de 16 ani, Claudiu Alexandru, care nu deţinea permis de conducere.

Camer NEGIP

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272