REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SINUCIDEREA DE LA IBIS. Ancheta continuă: femeia plecase de acasă, bărbatul o dăduse dispărută!

SINUCIDEREA DE LA IBIS. Ancheta continuă: femeia plecase de acasă, bărbatul o dăduse dispărută!

Replica API 6 februarie 2018 | 00:00 479

Înmormântată pe 2 februarie

Înmormântată pe 2 februarie

Cristina Iofcea

Ancheta continuă în cazul femeii în vârstă de 51 de ani care a fost găsită moartă într-o cameră a hotelului Ibis din municipiul Constanța. Primele indicii duc la faptul că aceasta ar fi băut antigel, fiind clar vorba despre un suicid, însă totul va fi cert în momentul în care vor veni rezultatele examenului toxicologic de la București.

Cristina Iofcea avea 51 de ani și era din Galați, dar locuia în București. Din exterior, viața ei nu părea a fi una întunecată de vreun eveniment. Era căsătorită și avea un bebeluș, însă se pare că gândurile negre puseseră stăpânire pe mintea ei, cel mai probabil fiind vorba despre o depresie postnatală. Pe 29 ianuarie aceasta a dispărut fără urmă, iar soțul și prietena ei au mers la Poliție, după care au încercat să-i localizeze telefonul.

Între timp au apărut și mesaje pe rețelele de socializare. ”Prietena mea (Iofcea Cristina) este dispărută din data de 29.01.2018. Vă rog frumos dacă cineva are informații despre ea sau mașina cu care a plecat, un Fiat Doblo, GL-08-BED, culoare roșie, sunați la..”, a scris prietena cea mai bună a Cristinei. Și, din păcate, la scurt timp a fost găsită decedată într-o cameră a hotelului Ibis din municipiul Constanța. Se pare că persoanele ce o căutau au ajuns la scurt timp după decesul ei întrucât reușiseră să o localizeze.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au suspectat încă din prima clipă că ar fi vorba despre o sinucidere. Lângă femeie, pe mocheta din camera de hotel se afla o sticlă de plastic ce conţinea un lichid roz. S-au făcut verificări pentru a se stabili cu exactitate ce este acel lichid şi se pare că este vorba despre antigel. Dar se va stabili cu exactitate după ce vor veni rezultatele examenului toxicologic.

Cristina a fost înmormântată pe 2 februarie. ”Rămas bun, prietenă dragă! Mi-ai fost prietenă cu tot sufletul o viață întreagă, a ta, și ai să mergi cu mine în suflet pentru tot restul vieții mele. Știu, e patetic, dar tot îmi vine să te strâng în brațe, sora mea. A fost o onoare și o bucurie să mergem împreună atât de mult timp, atâta drum, atât de prietene! Chipul tău blând a rămas în imaginea mea.Te-ai retras în lumea celor drepți și buni, suflet bun ce ai fost... Dumenezeu să îți vegheze somnul de veci!”, a mai scris prietena cea mai bună a Cristinei, pe 4 februarie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce nu o lasati sa se odihneasca in pace? nu a fost vreo vedeta ceva...ci un om normal aflat in depresie care s a sinucis....aveti putina decenta d-nilor jurnalisti si mai lasati oamenii in pace...nimeni nu se sinucide din lipsa de ocupatie...
1
0
Ce bebelus, ce depresie post natala la 51 de ani ? Era la menopauza de ani buni.
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108