REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Şir de evenimente la Ovidius: este aşteptat şi profesorul Marian Petcu de la Universitatea din Bucureşti

Şir de evenimente la Ovidius: este aşteptat şi profesorul Marian Petcu de la Universitatea din Bucureşti

Replica API 12 decembrie 2015 | 00:00 442

Program

Program

Mai multe evenimente au fost programate, în această perioadă, de către Universitatea Ovidius. Printre acestea se numără şi conferinţa de închidere a Proiectului „Prokineto”, o seară culturală intitulată „Un dialog despre succes în carieră” şi a II-a sesiune de Comunicări Ştiinţifice „Instituţii fundamentale ale noului Cod Civil”. În plus, profesorul universitar Marian Petcu, de la catedra de Antropologie Culturală şi Comunicare a Universităţii din Bucureşti, se va afla marţi, 15 decembrie a.c., la Constanţa.

Conferinţa de închidere a Proiectului „Prokineto” este un program de consiliere şi dezvoltarea aptitudinilor viitorilor specialişti în kinetoterapie”, proiect POSDRU. În Amfiteatrul Facultății de Educație Fizică și Sport. Au participat peste 130 de persoane (membri proiect, parteneri, studenți, invitați speciali). Din partea Universității „Ovidius” din Constanţa au subliniat importanța proiectului care s-a desfășurat pe parcursul a cinci luni, Rector Prof. univ. dr. Rugină Sorin, Prorector Prof. univ. dr. Tofan Lucica, iar dna Prof univ.dr. Damian Mirela, Manager al proiectului, a sintetizat momentele desfășurării activităților și claritatea inputului în ceea ce privește transpunerea grupului țintă în stagiile de pregătire practică. Totdată, a subliniat faptul că proiectul reprezintă o cale de acces facilă spre ocuparea unui loc de muncă în domeniul kinetoterapiei. Totodată, vineri, 11 decembrie, începând cu ora 18.00, în Aula Magna a Universității „Ovidius” Constanța, prof.univ.dr. Viviana Ene și lect.univ.dr. Denis Ibadula, de la Facultatea de Matematică și Informatică, au organizat o seară culturală intitulată „Un dialog despre succes în carieră”. Tot vineri, dar la ora 10.00, Facultatea de Drept și Științe Administrative, din cadrul Universității Ovidius din Constanța, a organizat, în Aula 103, a Campusului Universitar, a II-a sesiune de Comunicări Științifice „Instituții fundamentale ale noului Cod Civil”. Cele mai bune lucrări au fost premiate. În plus, profesorul universitar Marian Petcu, de la catedra de Antropologie Culturală şi Comunicare a Universităţii din Bucureşti, se va afla marţi, 15 decembrie a.c., la Constanţa, pentru a lansa volumele „Sociologia luxului” şi „Studii şi cercetări de istorie a publicităţii”, ambele coordonate de el şi apărute în colecţia Comunicare media a Editurii Tritonic. La eveniment va participa şi Bogdan Hrib, directorul editurii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272