REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Sișu Tudor, declarații halucinante despre Nosfe: „Avea haine de mii de euro!“

Sișu Tudor, declarații halucinante despre Nosfe: „Avea haine de mii de euro!“

A.F. 14 noiembrie 2022 | 00:00 1642

Sișu Tudor, cealaltă jumătate a trupei La Familia, fost recent invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit și despre regretatul Nosfe, care a murit în urmă cu câteva săptămâni. Declarațiile lui Sișu despre fostul membru Șatra Benz vor revolta pe mulți dintre fani, dar mai ales pe apropiați, având în vedere că suferința cauzată de dispariția sa nu s-a vindecat.

Sișu Tudor, Nosfe

Sișu Tudor nu renunță la conflictul cu Nosfe, nici după moartea acestuia

Sișu Tudor a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a reușit desigur să stârnească controverse, prin afirmațiile sale, considerate de mulți ca fiind inadecvate.

Deși moartea lui Nosfe a afectat multe vedete și artiști, atât din zona comercială, cât și din cea underground, iată că Sișu Tudor nu s-a putut abține de la câteva declarații despre regretatul său coleg de breaslă, care cu siguranță vor genera revoltă din partea fanilor și a apropiaților.

Este important să menționăm mai întâi că Sișu și Nosfe se aflau într-un conflict de câțiva ani, atunci când a survenit moartea membrului Șatra Benz, amândoi aruncându-și vorbe unul altuia pe piese sau în emisiuni online.

Haideți să vedem mai întâi ce a declarat Sișu recent despre Nosfe, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă. Membrul La Familia nu consideră că Nosfe ar fi avut probleme cu banii și a dat de înțeles că nu este de acord cu ceea s-a vehiculat despre situația lui financiară după ce a murit.

«Am văzut că avea şapte lanţuri la gât, scuză-mă, haine de mii de euro pe el. Să mă ierte Dumnezeu, că omul e mort, dar ce probleme financiare să aibă? Avea şapte lanţuri la gât. Acum nu ştiu dacă erau din aur sau nu erau.

Avea haine scumpe mereu, în toate clipurile purta numai haine scumpe. Eu nu mă plâng că am probleme cu banii, nu am lanţuri la gât, un tricou simplu...", a afirmat Tudor Sișu în podcastul lui Radu Ţibulcă.

Desigur este posibil ca și Nosfe, asemenea multor artiști de la noi sau din afară, să fi împrumutat haine de la branduri de lux atunci când filma videoclipuri, aceasta fiind o practică foarte des întâlnită în industria divertismentului.
Adevăratul motiv al conflictului dintre Sișu și Nosfe: «Eu un prost amabil»

Puțini știu însă că între Sișu Tudor și Nosfe existase dintotdeauna un conflict. Membrul Șatra Benz, deși îl admira pe Sișu ca artist, l-a criticat pe acesta într-o piesă pentru mentalitatea sa «închisă». Sișu a răbufnit în cadrul unei emisiuni online dedicate raperilor, Mic Check, în care a declarat că nu îl respectă pe Nosfe.

«Băiatul ăla chelios care lucra la call-center, de răspundea la telefoane și acum e mafiot, raper, Noferatu sau cum îl cheamă, a dat pe piesă că nu sunt deschis la minte și că mă poreclește «închisu'», clar o paralelă la mine.», a spus Sișu.

Moderatorul emisiunii a intervenit menționându-i lui Sișu că Nosfe îl apreciază, însă membrul La Familia s-a înfuriat și mai rău:

«Eu un prost amabil. Știi de ce mă apreciază, că a auzit de mine, d-aia mă apreciază. Eu n-am auzit de el n-am cum să-l apreciez, când o să aud ceva de el bun și care merită menționat și care trebuie să țin minte o să-l apreciez și eu pe el, o să-l respect și eu pe el. Eu nu acord respect oricui mă respectă.»

Nosfe, pe numele său real, Darius Vlad Crețan, s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani, chiar după ce susținuse un concert alături de colegii săi din trupa Șatra Benz. Medicii au stabilit că artistul a suferit un atac de cord. Nosfe era un om de familie foarte dedicat, avea o soție și o fiică, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212