REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SLN: Peste 200 de navigatori, înregistrați în câteva ore în programul de vaccinare anti-COVID

SLN: Peste 200 de navigatori, înregistrați în câteva ore în programul de vaccinare anti-COVID

Replica API 23 ianuarie 2021 | 00:02 2419

Sindicatul Liber al Navigatorilor a inițiat demersul și împreună cu Asociația Națională a Agențiilor de Crewing din România, ANR și Prefectura Constanța, navigatorii au fost incluși în Etapa a 2-a de vaccinare. În această etapă doar persoanele juridice pot înscrie navigatorii pe platforma de vaccinare, alternativ se poate face înregistrarea și programarea doar prin Call Center care este foarte anevoioasă.

„Navigatorii - maritimi, fluviali, platforme marine, nave FPSO etc., care colaborează cu agențiile de crewing din România ar trebui înregistrați pe platformă de către aceste agenții de crewing. Sindicatul Liber al Navigatorilor s-a implicat pentru înscrierea membrilor SLN și voluntar pentru navigatorii care nu colaborează cu agențiile de crewing din România.

Pentru ca navigatorii să se poată programa individual după înscrierea pe platforma de vaccinare, am luat legătura cu Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) și am reușit rezolvarea acestei probleme, sistemul fiind total operațional în ceea ce privește navigatorii.

Totuși, pentru cei ce și-au făcut un cont înainte de a fi înregistrați, platforma s-ar putea să nu le permită să se programeze. În acest caz rugăm să contacteze din nou Sindicatul pentru a putea să îi programăm noi, transmit reprezentanții Sindicatului.

Agențiile de crewing sunt rugate insistent să se implice pentru a înscrie și programa pentru vaccinare navigatorii cu care colaborează și care vor sa se vaccineze, SLN neputând fizic să preia toate cazurile de navigatori care vor să se vaccineze din sectorul maritim și fluvial, platforme petroliere și alte nave din zona continentală.

„SLN, prin personalul desemnat, a înregistrat vineri, 22 ianuarie a.c., toți navigatorii care au trimis pana joi, la ora 24:00, mesajul „vreau să mă vaccinez” pe numărul de WhatsApp dedicat - peste 200 de navigatori în câteva ore.

De luni vom fi preluați toți aceia care vor dori înregistrarea pentru vaccinare de vineri și din perioada weekendului.

Singura problemă cu care ne confruntam este problema aprovizionării centrelor de vaccinare cu vaccinuri împotriva Covid-19, datele de programare fiind deja pentru luna martie. Speram ca aceasta problema sa se rezolve cat mai curând“, au transmis reprezentanții SLN.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana sa falimenteze Petrominul, la pecarea in voiaj trebuia sa platesti OBLIGAT cotizatia anuala intre15 si 20 de dolari anual la sln, altfel nu semnai contractul pina nu prezentai chitanta de la csieria sln! Pana s-a terminat cu flota in cativa ani buni la cati eram ,ia faceti o mica socoteala! Atunci cum sa plece astia pe mare cand se lafaiau in bani? Stici a ramas un an repetent trebuia sa termine in '83, dar aterminat in'84 !Nu stiu cum a ajuns el sef mscanicpt ca-ti trebuie un stagiu pe mare de la of 3 la of 2 de la 2 la1 de la 1 la sef. Cand le-afacut ca e la sln imediat dupa '89?
1
0
Da toti marinarii romanache ce crezi ca sunt altceva?
5
0
platiti.va vaccinil,boschetarilor,ca aveti de unde.Toata zziua la pomana si jina intinsa,cersetorilor ,navigatorii ulii!
5
3
ambi vechi sefi pe viata.. de la sln, e doi tembeli, adi si stici doi bulani. unu betiv
1
0
Daca firmele de crewing se implica. Care sunt acestea?
3
0
Trebuie sa fii cel putin cretin sa te vaccinezi, atat timp cat nici macar producatorul vaccinului nu are habar de efectele pe termen indelungat ale vaccinului.
6
7
SLN i-a inscris pe platforma, dar nu i-a programat. Cat au cotizat pacalitii, e alta poveste. Inca agata marinari, prin reclama desantata, inca nu v-ati prins ce este SLN... musca la arat...
7
2
primul pas cerut de SLN este inscrierea in Sindicat ,cererea de aderare e primul pas.Niste jeguri care vor "binele" marinarilor!!!
9
2
Ce vrajeala ieftina.. aduce mai mult cu reclama pt SLN
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920