REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Șmecherașul cu Mustang a revoltat Internetul. Oamenii postează fotografii cu parcările lui... nereușite

Șmecherașul cu Mustang a revoltat Internetul. Oamenii postează fotografii cu parcările lui... nereușite

Replica API 9 octombrie 2017 | 00:00 1044

În urmă cu câteva zile, Cotidianul „Replica de Constanța” vă prezenta un șofer care a parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap din parcarea de la magazinul Dedeman. Mașina acestuia, un Mustang alb, este ușor de recunoscut, fiind personalizată. La scurt timp, a urmat un război de comentarii cu privire la bărbatul respectiv. Acesta a dorit să își exprime punctul de vedere și a fost adăugat materialului, iar oamenii au început să zică că nu este la prima abatere, unii având și dovezi fotografiate.

În vara acestui an, a fost surprins în stațiunea Mamaia cu o fotografie de tot râsul. Acesta a parcat în loc nepermis, ocupând pista de biciclete din stațiunea constănțeană și punând în dificultate traficul pietonal. Desigur, șoferului nu că i-ar păsa unde parchează, oamenii spunând că a ieșit de multe ori în evidență, negativ desigur, prin modalitatea de a-și lăsa bolidul prin diverse locuri.

Cotidianul „Replica” de Constanța a fost contactat de către șoferul în cauză, după ce imaginile cu parcarea sa au devenit publice. Bărbatul a dorit să clarifice câteva aspecte. Acesta recunoaște că a parcat pe un loc care nu i se cuvenea, dar se scuză prin faptul că erau multe mașini și nu ar fi avut de ales. „Mă numesc Stoica Petru și îmi asum parcarea, dar neg acuzațiile care sunt aduse că aș avea afaceri ilegale”, a precizat bărbatul. Precizăm că acuzațiile nu au fost asumate de către redacție, ci au fost menționate în comentariile aferente materialului.

Tot de la capitolul comentarii suscitate de parcarea respectivului, aflăm că există şi persoane care nu îl critică, ba dimpotrivă: „Numai aveti ce stiri sa dati ! Daca avea vreun Lamborghini ce mai ziceati atunci? Si voi astia anonimati ce inteligenti sunteti voi capuri patrate! Cine nu il inghite sa il suga!”; „Macar asta are masina nu ca sclaveti mei kre merg cu autobuzul le fac abonamente luna de luna la fraeri abia se kinuie sa isi kumpere si ei o masina cu bani pe kre ii mai skap si lor printre degete sa nu moara de foame (…)”.

Sunt şi constănţeni care au comentat că şoferul în cauză nu este la prima „ispravă” de acest gen şi s-au întrebat de ce Poliţia nu ia măsuri: „Seara ocupa o banda din bulevardul Bratianu pe la Intim. Banda a doua, ca sa ne intelegem. acolo parcheaza el. Toata vara au fost masini parcate pe banda a doua in fata la acea pizzerie, nimeni nu le-a spus nimic, cu toate ca prin zona aia trec cel putin 10 echipaje de politie pe zi. De ceva timp observ si pe tomis, de la Capitol spre Piata Ovidiu, masini parcate pe doua benzi. Se circula numai pe o banda si in curand si pe pista pentru biciclete. Amezi grele, altfel nu ne facem bine (…)”, a opinat un cetăţean.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sunt subiecte
0
0
Sa-mi bag pula-n masa de cioara...
2
0
Asta trebuia zgariat cu cheia de fiecare data! Sa vezi cum se cuminteste!
3
0
un cocalar infect, jegos , un peste, un traficant.... asta e descrierea perfecta pentru jegosul asta!!! are club de prostituate in constanta in fiecare noapte ii vedeti masina parcata in fata, in acel club nu se practica doar prostitutia se face si trafic de droguri!! aloo politia. diicotul poate va sesizati!!
5
0
Florinele, sluga esti tu...clar. Dar poate iti este mai bine in libertate decat la parna...
2
0
Bai slugilor astia care va credeti asa de smecheri lasati un numar de telefon ca sa stiu unde dau de voi
0
4
Razvane, sa-mi bag pula-n saracia aia de ma-ta, ca proasta pula a fost la curu ei !
2
3
Analfabetule,esti si tu vreo sluga pupincurista ca Florin?
9
1
Doamne cat de invidioasi sunt sclavii...deaia nici nu aveti !!! Vai de voi saraciilor ! Daca erati "oameni" cu caracter nu mai scriati aici aiurea sub nume anonimate ! Jegurilor ! O sa vi se intoarca inzecit !
1
24
Ba sluga rupta de foame iti pupi seful in cur?
5
3
Este un proxenet ordinar
11
2
Caii lui din America nu stie sa se parcheze decit pe locuri speciale pentru prosti parchez ca un bou
10
1
O zgarietura bine plasata sau niste cauciucuri taiate atunci cand parcheaza aiurea si o sa se civilizeze.
9
1
masina buna o pla. are 2-3 stele pe eurncap, mai rau ca un logan de mai. ma lasi
14
2
Ciori infecte cu aere de barosani.....dar ei vai de p ...a lor ...plini de paduchi,lindini si raie...cu miros de ceapa la subtiori....sila !!!mai sint si mafiot. caractere nepermise4
16
2
asta vrea sa fie coleg de celula cu marci si cu mine in curand ca si eu ma duc
12
1
Eu am lasat un comentariu putin rautacios vis-a-vis de parcarea lui aiurea de la Dedeman, iar locotenentii cinstitului mi-au trimis amenintari, chiar si el s-a aratat interesat sa ma "cunoasca"... Voi ce ziceti ? Sa fac o vizita pe la Parchet????
21
2
cand nu esti dotat iti iei o masina care sa atraga femeile
16
1
Cand un om de nimic isi cumpara o masina de calitate buna,nu inseamna ca se transfera ceva calitati si posesorului. Ramane o masina incontestabil buna,pe mainile unui om de nimic.
27
2
Asta-i o cioara infecta care se prostitueaza impreuna cu masa, sorsa, nevastasa si fiisa!
21
1
Acum ca a ajuns vedeta eu il sfatuiesc sa vanda spatiu publicitar pe caroseria masini si asa face si el un ban cinstit. Oricum o sa fie vanat de acum in colo. Succesuri .
11
1
Se cere pe cursa si asta ! Vrea sa fie vedeta ca Marcii !
12
1
De data asta chiar o fortati ,nu mai aveti ce sa scriti si hai sa scrim despre omu asta sunteti o rusine de ziar ,scriti in pl. Despre tara asta si politica ...aveti o gramada de subiecte el pentru 5 parcari scriti 5 ani despre el uuu rusine REPLICA
2
21
Daca nu avea Replica curajul sa il dea in gat pe asta, probabil nu i se misca morcovul in cur. Daca e curat sa stea linistit, cu parcarile sta cam prost oricum
24
2
pe cetateanul asta "respectabil" nu-l cauta si ANAF-ul? sunt sigur ca ar gasi niste surprise!
25
1
Sa ma pish pe el si pe rasa lui!!!
28
3
Un pulifrici pirogravat, cu figura de pepenar.
31
1
O cioara inculta,in rest nu putem avea pretenti
33
3
Ba pe noi ne invadeaza refugiati pe mare si osa ne intre in case sau ne prinde pe strada si ne fake in cur.. si vou vb aiurea pe aici saaaa pe refugiati sa ii oprim
6
8
buhahahha ce articol, parca ar fi singurul care parcheaza asa
7
7
Nu face revolta pizdoiu, ca deja e cu morcovul in cur ca l ati bagat in vizoru domnilor de la IPJ , ce revolta sa faca de peste drogat ce e? Haha
30
2
ba slugilor ce pula mea tot il dati p mizeria asta?
13
14
Voi chiar nu aveti alte stiri decat de mustangul asta dati faliment cumva ?!?! Ce va asteptati la revolta din partea lui ? Nu o sa aveti parte de asa ceva e prea inteligent !!! Sa vedem cat mai puteti scrie despre el ...?!?! Stati linistiti ca o sa vina uraganul si peste voi... Noi care il cunoastem stim cu e el ....stiti cum e "mafia" tace si face ?! Rusine sa va fie , cersetorilor...caci cersisiti doar la stirea asta !!!
5
44

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369