REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ȘMECHERIILE unui CONSTĂNȚEAN, URMĂRIT ca-n FILME

ȘMECHERIILE unui CONSTĂNȚEAN, URMĂRIT ca-n FILME

Replica API 24 iunie 2020 | 00:20 3748

Adrian a pus oamenii legii pe jar. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor, lăsându-se cu urmăriri pe străzile din Constanța. A ajuns în fața blocului, a parcat și a fugit în casă. Dar polițiștii au stat la pândă și au văzut că doi indivizi s-au întors la mașină, la volan urcând, de data aceasta, un prieten al celui care condusese inițial. Bineînțeles că totul a ieșit la iveală. De precizat este că Adrian s-a folosit de fratele său pentru că semănau și pentru că el nu are permis de conducere.

foto: arhivă

Adrian Răduș Râmescu este cunoscut cu antecedente penale de foarte multă vreme. Spre exemplu, în 2009, a fost prins, pe Aurel Vlaicu cu un ATV, care s-a dovedit că fusese furat, de către el, în aceeași zi. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Drept urmare, poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru furt calificat şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. În 2015 a fost eliberat din penitenciar. Ulterior a făcut și altele.

Suspect că ar fi fost drogat la volan

Spre exemplu, în actul de sesizare a instanței s-a reținut că faptele inculpatului, care, la data de 16.03.2019, în jurul orei 00:10, a condus autotursmul marca Volvo pe străzile din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și, în aceeași împrejurare, existând suspiciunea că inculpatul a consumat substanțe psihoactive, cu ocazia prezentării inculpatului la sediul S.J.M.L. Constanța, în vederea prelevării de probe de sânge și urină, la solicitarea expresă de a pune la dispoziție mostre biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive, acesta a refuzat să se supună prelevării, întrunesc elementele constitutive ale infracțiunilor pentru care a fost trimis în judecată.

Declarațiile polițiștilor în instanță

Oamenii legii au relatat că au relatat în cuprinsul procesului verbal că autoturismul circula încet și că au putut să observe fizionomia conducătorului auto, care se afla singur în mașină, ce era îmbrăcat cu un tricou gri deschis și o geacă grena, șofer care nu a oprit ci a demarat în trombă. Conform procesului verbal precum și a declarațiilor celor doi martori audiați ulterior atât în cursul urmăririi penale cât și în cursul cercetării judecătorești, aceștia au pornit în urmărirea autoturismului, pe care l-au găsit parcat pe o alee dintre blocuri, autoturism ce avea capota motorului caldă și era încuiat. Ulterior, la aproximativ 15 minute, au identificat același autoturism ieșind dintre blocuri, de data aceasta cu o altă persoană la volan, iar persoana ce condusese anterior autoturismul se afla pe scaunul din dreapta, persoana identificată ca fiind inculpatul Adrian Răduș Râmescu. Inculpatul nu a recunoscut faptele. Acesta a fost condamnat și introdus în Penitenciar. ”La data de 22 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat un bărbat, de 34 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, potrivit oamenilor legii.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te luam in pula pe tine si tot ce iubesti tu
6
0
Bon voyage my brother! Urca'te la patu' 2 ca e mai racoare
7
0
Sa aveti parte voi de tot ce ii doriti lui !
1
3
Saracu'...imi vine sa plang
2
0
Du-te cu Domnul sifonule
13
0
Ni se rupe de reportajul asta stiri reale nu ai?
0
0
Dupa 3 ani la spart piatra sau taiat stuf nu cred ca se mai urca intro masina, nici in dreapata
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218