REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Smiley a petrecut cu părinții și cu iubita de ziua lui! Mesajul emoționant scris de Gina: "Îmi ești tot!"

Smiley a petrecut cu părinții și cu iubita de ziua lui! Mesajul emoționant scris de Gina: "Îmi ești tot!"

Replica API 29 iulie 2020 | 00:00 1297

Ziua de 27 iulie a fost una specială pentru Smiley, căci a împlinit 37 de ani. Din cauza condițiilor speciale impuse de pandemia de coronavirus, artistul nu a sărbătorit înconjurat de mulți prieteni, ci alături de cele mai importante persoane din viața sa, părinții și iubita, Gina Pistol. Așa cum era de așteptat, Gina i-a transmis un mesaj emoționant, care nu ar putea lăsa indiferent pe nimeni.

Smiley, Gina Pistol

Sursă foto: Instagram Gina Pistol

Smiley a împlinit 37 de ani ieri, pe 27 iulie și a sărbătorit alături de părinți și de Gina Pistol, acasă, în curte, dar și la un restaurant, respectând regulile și distanțarea socială. Pandemia de coronavirus l-a ținut departe de scenă și nu i-a permis să organizeze o petrecere cu mulți invitați, însă Smiley a găsit modalitatea ideală pentru ca ziua sa să fie una memorabilă.

Sursă foto: Captură Instagram

Singurii invitați la petrecerea din curtea casei au fost părinții săi și iubita, Gina Pistol, care i-a transmis, și prin intermediul unui mesaj scris pe Instagram, cele mai sincere sentimente pe caree i le poartă. Alături de un instantaneu realizat la mare, Gina a scris puține cuvinte, care exprimă însă multe. "Îmi ești tot"!, a fost mărturisirea pe care făcut-o iubita artistului.

Sursă foto: Instagram

Deși a petrecut doar cu familia, cântărețul s-a gândit și la admiratorii care îi urmăresc activitatea din mediul online, așadar a distribuit o serie de fotografii prin care le-a arătat că distracția nu a lipsit de la ziua de naștere.

Sursă foto: Instagram

În una dintre imagini apare alături de Gina, iar într-o alta împreună cu părinții săi. Baloanele, voia bună și zâmbetele largi au fost nelipsite, judecând după imaginile publicate.

Cum arată vila de 300.000 de euro în care locuiesc Smiley și Gina

Fotografii: GraphGeeks.ro

În 2011, Smiley şi-a investit economiile într-o vilă din comuna Cernica, iar Click! vă prezintă fotografii incendiare din interiorul acestui cămin, pe vremuri de burlac, acum "cuibușor de nebunii" pentru el și superba lui iubită, Gina Pistol.

După ce a achiziționat casa, solistul și prezentatorul de la "Românii au talent" (PRO TV) a apelat la câțiva arhitecți, care să-i amenajeze spațiul cât mai practic și cât mai modern, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gina pistol o buccie fara gat care a luat in pizda tot neamu lu'cocos iar acum primeste limbi de la fata de cal asta
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272