REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Smiley, exasperat de combinația Chirilă-Brenciu la „Vocea României”. „Sunteți prea mult pentru mine”

Smiley, exasperat de combinația Chirilă-Brenciu la „Vocea României”. „Sunteți prea mult pentru mine”

Replica API 28 august 2019 | 00:00 513

Chiar dacă au mai fost colegi la aceeași emisiune, Smiley continuă să fie șocat de Horia Brenciu, dar mai ales de energia de care dă dovadă.

În combinația cu Tudor Chirilă, Brenciu este și mai „exploziv”, lucru care lui Smiley i se pare deja mult prea mult.

De ceva vreme au început filmările pentru noul sezon al show-ului „Vocea României”, sezon care îl are la masa juraților și pe Horia Brenciu. În căutarea celei mai bune voci, Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu ajung să „se lupte” cine să dea următorul câștigător al trofeului „Vocea României”.

Chiar dacă pentru unii antrenori este primul sezon împreună, pe lângă tensiunea competiției, cei patru se distrează de minune, dar se și „ceartă”atunci când vine vorba de un concurent puternic.

Într-una dintre zilele de filmări, unul dintre concurenți le-a atras atenția antrenorilor, mai ales lui Horia și lui Tudor. În stilul caracteristic, Brenciu nu se sfiește să își facă opinia auzită, nici în fața concurenților, dar nici în fața colegilor săi. Tudor și Horia au avut un schimb de replici lung și pe alocuri acid, pentru a convinge concurentul să vină în echipa lor, lăsându-i pe Irina și pe Smiley fără cuvinte.

La un moment dat, sătul de „cearta” lor, Smiley s-a sustras din discuția celorlalți doi antrenori: „Sunteți prea mult pentru mine, plec să-mi iau ceva de băut”.S-a repliat rapid și s-a întors cu două foarfece. „Am venit să vă tai la montaj”, le-a transmis colegilor Brenciu și Chirilă.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Horia Brenciu - hipopotamul, este greu de stapanit.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272