REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Smiley, ultimele pregătiri pentru nașterea fetiței. „Cred că o să fie foarte frumoasă. I-am amenajat camera”

Smiley, ultimele pregătiri pentru nașterea fetiței. „Cred că o să fie foarte frumoasă. I-am amenajat camera”

Replica API 4 februarie 2021 | 00:00 1101

Emoții mari pentru cuplul Smiley și Gina Pistol! A mai rămas doar ceva mai mult de o lună și până când cei doi vor deveni părinți pentru prima oară. „Smiley tăticul” este foarte emoționat și abia așteaptă să-și strângă fetița în brațe.

Smiley

„Sunt la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat, cred că sunt pregătit, habar nu am ce mă așteaptă. Vreau să o cunosc. O să aflăm luna asta data exactă când vine pe lume, mai durează o lună și un pic. De la o vreme toți îmi spun Smiley tăticul. Abia aștept să o țin în brațe. Sunt un pic emoționat”, a spus Smiley, în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, citează click.ro.

Smiley: „La ecografie am văzut că nu are nasul meu”

Gina și Smiley au amenajat deja camera bebelușei, pregătind tot ce trebuie pentru a o primi cum se cuvine. „Avem tot pregătit, suntem înarmați până în dinți. Am reușit să renovăm pentru ea o cameră din casă. Mai urmează să mai luăm hainuțe. Suntem pregătiți la capitolul cărucioare, pătuț, scaun de mașină, tot”, a mai spus solistul.

După lungi dezbateri, cei doi au stabilit și numele fetiței, pe care însă îl vor divulga după nașterea acesteia. „Ne-am decis la nume, dar nu-l divulgăm. Vi-l spunem după ce se naște. Deja m-am apucat de sală să mă pregătesc fizic. Sunt foare încântat că o să avem o fetiță, și abia aștept s-o văd, s-o țin în brațe. La ecografie am văzut că nu are nasul meu, ceea ce e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a mai mărturisit viitorul tătic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va iau stirile-n mertec! Stiri despre toate dejectiile si progeniturile lor. Vomit!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272