REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Snoop Dogg i-a cucerit pe japonezi! Ce a făcut celebrul rapper

Snoop Dogg i-a cucerit pe japonezi! Ce a făcut celebrul rapper

A.F. 11 noiembrie 2022 | 00:00 227

Snoop Dogg, 51 de ani, a cucerit întreaga planetă cu muzica sa, dar pe japonezi chiar a reușit să-i dea pe spate, recent! Deși am fi tentați să credem că a câștigat admirația niponilor cu produsele sale pe bază de canabis, Snoop Dogg, fiind un veritabil ambasador al plantei, lucrurile stau altfel.

Snoop Dogg

A învățat să își scrie numele în japoneză

Aflat la o întâlnire cu fanii, marți 8 noiembrie, acesta i-a cerut unui fan japonez să îl învețe cum se scrie numele său în alfabetul nipon. Fanul i-a arătat cea mai simplă variantă, iar el a copiat de câteva ori, pentru a învăța cum să se semneze atunci când fanii din Japonia îi cer un autograf.

Audiența a fost atât de încântată de această inițiativă a faimosului rapper încât clipul cu momentul respectiv a strâns câteva zeci de mii de aprecieri și de comentarii pozitive. „Fiecare cultură îl iubește Snoop”, a comentat cineva.

Calvin Cordozar Broadus Jr., pe numele său real, este un rapper, cântăreț, compozitor, producător muzical și actor american, cunoscut sub numele de scenă Snoop Dogg. Acesta s-a rebranduit drept Snoop Lion, fără succes, fanii strigându-l tot Snoop Dogg. Este un personaj greu al scenei gangsta rap, stil lansat în anii 90, fiind inițiat și promovat, la debut, de nimeni altul decât legendarul Dr. Dre. Snoop Dogg era bun prieten cu fratele mai mic al acestuia și a asistat la ascensiunea revuloționarei trupe NWA, din care Dre făcea parte, alături de alte nume grele, precum Ice Cube sau Eric Easy E.

În afară de muzică, Snoop Dogg s-a impus ca antreprenor, marijuana fiind produsul promovat de acesta de ani buni. În 2015, s-a implicat ca investitor într-o companie care livrează marijuana medicinală, în California, la 10 minute de la plasarea comenzii, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212