REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Snoop Dogg și-a schimbat atitudinea după ce a fost atacat de o cântăreață

Snoop Dogg și-a schimbat atitudinea după ce a fost atacat de o cântăreață

Valentina CAMARA 6 ianuarie 2023 | 00:00 459

Snoop Dogg a povestit cum legendara cântăreață Dionne Warwick l-a atacat pentru versurile sale misogine.

Cântăreața Dionne Warwick, câștigătoare a premiului Grammy în anii 1990, a spus că în primele zile ale carierei lui Snoop Dogg  l-a invitat pe rapper la ea acasă pentru a discuta despre versurile melodiilor sale.

O întâlnire marcantă

„ Ai dreptul să te exprimi liber. Cu toate acestea, există o modalitate de a o face corect”, a spus Warwick. „ Vei crește, vei avea familie, vei avea copii. Într-o zi, fata ta se va uita la tine și te va întreba: „Tati, chiar ai spus asta? „, a adăugat ea.

Snoop a spus că a fost marcat atunci când Warwick i-a cerut să îi vorbească așa cum o face și în versurile din melodiile sale de pe albumul său de debut, „Doggystyle”. „ Ea încerca să mă verifice dacă și în viața de zi cu zi sunt la fel ca în melodiile mele”, a explicat el.

Rapperul a spus că la cel de-al doilea album al său – „Tha Doggfather” – a fost mult mai atent la cuvintele pe care le-a folosit datorită întâlnirii cu Warwick. „Mi-am propus să transmit un mesaj pozitiv – îi iubeam pe toți cei care trăiau și consideram că nimeni nu va muri”, a spus el.

„Dionne, sper că am devenit bijuteria pe care ai văzut-o atunci când eram doar o piatră mică și murdară. Sper că te fac mândru”, a adăugat Snoop, potrivit Business Insider, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212