REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Soarta lui Lazăr A FOST DECISĂ: „Declanșez procedura de revocare”

Soarta lui Lazăr A FOST DECISĂ: „Declanșez procedura de revocare”

Replica API 25 octombrie 2018 | 00:29 475

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunțat miercuri, în urma prezentării raportului de evaluare a Procurorului General, Augustin Lazăr, că propune revocarea din funcție a acestuia, acuzându-l că prin managementul desfășurat a deturnat activitatea ministerului public, potrivit evz.ro

Raportul are 63 de pagini şi 20 de puncte, exact câte au fost şi în cazul raportului de evaluare întocmit de Toader în cazul fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Voi prezenta într-o scurtă declaraţie de presă, raportul privind activitatea mangerială a Procurorului General. Raportul e structurat pe cinci capitole şi părţi. Prima parte se referă la baza juridică, temeiul legal, a doua la premise, a treia la evaluarea în sine, a patra concluzii, a cincea propuneri.Raportul are 63 de pagini şi sigur veţi fi de acord cu faptul că nu îi pot da citire cuvânt cu cuvânt pentru că ne prinde noaptea aici”, a declarat Tudorel Toader.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
1
0
Dragnea si Tariceanu ataca acum UE pentru ca minciuna si impostura le-au fost descperite , dar romanii vor in Europa. Romanii sufera din cauza unui guvern care lucreaza impotriva lor. Au schimbat legile justitiei ca sa controleze magistratii, au schimbat codurile penale ca sa scape de justitie.
3
0
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
5
1
Bai fratilor , nu se mai poate , astia trebuie scosi din guvern , parlament , camera deputatilor, etc, scosi afara si LINSATI ! Toti , indiferent de culoarea politica ...ne-au distrus in apr. 30 de ani !
10
1
haoleu mancatiash pulica ta da ministru bun.esti taticul nostru
5
1
Penalii Romaniei pun mina pe tara si poporul accept, ba iar vota in majoritate.Prostia se plateste.
9
1
Tudorel, o fata libidinoasa si scarbaasa... Dupa LAZAR irmeaza EL. PSD este o masina comunista care isi sacrifica si cei mai devotati oameni daca indraznesc a spune un singur cuvant impotriva partidului. Traiasca Partidul Pesedist Roman !
8
2
prostane, e democratie si e normal ca parerile sa fie impartite, injurati comunistii dar vreti partid unic, ti-ai dreacu de comunisti
6
0
Penalul Lazar un escroc ca tot sistemul parallel.
5
9
Tot inainte dragi tovarasi! Culmile socialismului urmeaza sa fie escaladate. Mai avem putin.
4
11
ce de Giboni Activisti PNL-EPRE au aparut la comentarii sa il sustina pe ciobanul in ale justitiei Lazar.Ordin de la Sica Mandolina....
8
15
Eliminati orice om care incearca sa fie impartial in romanica tara condusa de golani care are asistati sociali, tigani si pensionari iubitori de secera si ciocan drept votanti!
29
6
Da ma ce te miri.In america de sud merge principele nicolae la anul sa ia lectii despre cum se conduce tara.Asa ca obisnuieste-te!
10
9
Postaci obedienti,isi fac treaba .
16
1
augustin este precum o pereche de chiloti care s-au rupt in cur dar inca au un elastic bun,ce zice el c- a avut calificative fb for ever,laudama gura ca primesti friptura
10
31
democratia si justitia au castigat!
6
29
"Clanuri" trebuia scris cu 3 "i"... Analfabetule!
1
28
Rusine ,am ajuns ca o tara din america de sud care este controlata de clanurii.
37
5
Vai ce surpriza , nici nu ma asteptam la asa ceva , a fost ca in cazul Kovesi .
27
1
ca in spate tariceanu deja a dat mana cu sistemul si l-a vandut pe dragnea.
23
1
O sa luati muie impreuna cu lazar si wermorel fascistul.succesuri
9
37
Usor, usor treburile se aranjeaza si in justitie
8
34

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108