REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 23 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6769
22.4° Constanța Duminică, 23 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6769
 

Șocant! A apărut videoclipul în care bărbatul de 46 de ani a fost omorât în bătaie lângă Crângași. Video

Șocant! A apărut videoclipul în care bărbatul de 46 de ani a fost omorât în bătaie lângă Crângași. Video

Mariana MURAT 15 mai 2024 | 16:24 2339

Un bărbat de 46 de ani a decedat, marţi seară, în urma unui conflict cu doi tineri, de 16 şi 20 de ani, în apropierea parcului Crângaşi din Capitală. Totul s-a petrecut pe Bulevardul Constructorilor. Potrivit primelor informații, victima ar fi fost lovită cu bâtele.

socant! A aparut videoclipul in care barbatul de 46 de ani a fost omorat in bataie langa Crangasi. Video Bărbatul ucis cu sânge rece

Tragedia a avut loc în fața uneia dintre intrările în parcul Crângași. Bărbatul mergea la plimbare cu două fete, fiicele iubitei lui. Un grup de doi tineri și alte patru fete au început să le hărțuiască pe cele două. Se pare că erau supărați că una dintre ele nu răspunsese unei cereri de prietenie, pe o rețea socială. Bărbatul le-a apărat, ceea ce i-a enervat pe băieții din grup.


Aceștia au revenit înarmați cu bâte și l-au lovit în cap. Medicii au încercat timp de două ore să îl resusciteze. Agresorii au fost identificați, găsiți și duși la secția de poliție. Ei erau cunoscuți ca persoane agresive.

La data de 15.05.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva a doi inculpați (cu vârste de 16 și 20 de ani), cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice. În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt: La data de 14.05.2024, în jurul orei 20:26, în timp ce se aflau în apropierea unui parc din Sectorul 6 București, în urma unui conflict spontan, cei doi inculpați i-au aplicat victimei, un bărbat de 46 de ani, numeroase lovituri cu obiecte contondente – araci din lemn pe care i-au luat de apropiere - în special în zona capului, provocându-i leziuni incompatibile cu viața.

Agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagoniștii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecții, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul victimei. La agresiuni a asistat un număr mare de persoane – pietoni și conducători auto, cărora le-au fost provocate sentimente de teamă, revoltă și indignare, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică.

Trupul victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, în vederea efectuării autopsiei.

Față de cei doi inculpați a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi sesizat judecătorul judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, care au beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic și al lucrătorilor Secției 20 Poliție, cei din urmă fiind primii sosiți la fața locului, asigurând locul faptei.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale și dispunerea măsurilor preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca dai bine intrunul restul fug,au in gena
2
0
Deci gagiul avea două pi zde sa le duca la produs.
1
3
dupa ce au aparut imagini cu mama unuia, e clar ,dupa cum vorbea (accent) sunt "conlocuitori" si nimeni nu se baga in asemenea conflicte.
8
0
Cum morții lor s-au uitat și le-a fost frica de niste puști corditi...tara de lasi
11
0
La domiciliu
10
0
toti au privit si nici unul nu a intervenit ! bravo, lasilor care au privit fara sa incerce sa salveze viata omului.
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
3356424623
5/49
19152031230
joker
173645332018