rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 19 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

ȘOCANT! O PROSTITUATĂ sechestrată a CERUT să fie INTERCEPTATĂ, ca să scape de INFRACTORI

O tânără care fusese racolată, în urmă cu mai mulți ani, de către un individ cunoscut cu antecedente penale și pusă să se prostitueze, a cerut anchetatorilor să fie interceptată, dar și filmată în mediul ambiental, pe motiv că este amenințată cu moartea, dar și cu alte fapte de violență, de către mai mulți membri ai familiei celor ce fuseseră arestați într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal. Inculpați erau Nicolae Albert Iacoblef și Eduard Nicolaie, iar victimă chiar ea. Astfel, oamenii legii au trecut la treabă, iar ce a urmat a dovedit acuzațiile fetei.

În declarația sa, Andreea I. a precizat că a fost racolată de la vârsta de 14 ani de către un minor, N.L.A., care i-a propus să se mute în locuința sa și să practice prostituția. Aceasta a fost de acord, astfel că, din anul 2014 și până la începutul lunii ianuarie 2019, a locuit la domiciliul acestuia din Mihail Kogălniceanu, perioadă în care a practicat prostituția în municipiul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Potrivit acesteia, timp de aproximativ 4 ani, membrii familiei acestuia, respectiv numita Odesa Nicolaie, N. L.A. și, în ultima perioadă, și numitul Eduard Nicolae au obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către aceasta. Prin ordonanța procurorului din data de 08.10.2019, s-a dispus autorizarea pe o durată de 48 ore, începând cu data de 08.10.2019, ora 10:00 până la data de 10.10.2019, ora 10:00 a măsurilor de supraveghere tehnică constând în interceptarea, înregistrarea și localizarea convorbirilor telefonice ale tinerei, cât și supravegherea video, audio și prin fotografiere privind întâlniri și discuții.

Eduard Nicolaie

Ce s-a întâmplat, de fapt

În fapt, instanța a reținut că la data de 30.09.2019 , inculpata Odesa Nicolae a determinat-o pe Andreea I., prin corupere, remițându-i în acest sens suma de 3.000 lei și prin amenințări directe cu acte de violență și cu moartea acesteia, să dea o declarație notarială mincinoasă, pe care a depus-o prin intermediul avocatului la unitatea de parchet și instanță, cu ocazia contestației la măsura arestului preventiv privind pe inculpații Eduard Nicolaie și Nicolaie Albert Iacoblef, iar ulterior, la data de 8.10.2019 , a încercat să o determine, prin amenințări cu acte de violență și cu moartea, să își retragă declarațiile și să dea declarații mincinoase în fața organelor judiciare, ambele acte materiale fiind realizate în scopul de a îngreuna cercetările în cauza în care a fost arestat preventiv fiul său Eduard Nicolaie. Aceleași amenințări le-ar fi primit și de la Anghel Anca Mihaela, și ea membru în familia celor doi arestați la acea dată.

Odesa Nicolaie

Prostituata, amenințată cu moartea chiar în sediul IPJ Constanța

Pentru a-și scăpa fiul de arestul preventiv, mama lui Eduard Nicolaie, în complicitate cu iubita acestuia, a amenințat-o pe tânără, într-un bar din aproprierea Judecătoriei Constanța, dar și în sediul IPJ, că o omoară și va da foc casei bunicilor ei dacă nu-și schimbă declarația. I-a spus că, în cazul în care nu își va schimba declarația, va fi „coșmarul vieții sale”, subliniind că dacă fiul ei va face pușcărie, o va omorî cu mâinile sale. Cunoscând faptul că aceasta are multe rude și că este în stare să-i facă rău, a cedat presiunii și a fost de acord să se întâlnească cu ea, la un cabinet notarial, unde i-a cerut să declare că nu a fost sechestrată de nimeni. Pentru gestul ei, i-a plătit fetei 3000 de lei, în prezența mamei celuilalt inculpat, Albert Nicolae Iacoblef și tatăl acestuia din urmă, despre care știe că i se spune „TARZAN”.

Albert Iacoblef (click pe imagine)

Dosar de lipsire de libertate

În speță, Eduard Nicolaie și Nicolae Albert Iacoblef au fost arestați pentru lipsire de lbertate, parte vătămată fiind Andreea I.. Ulterior, pe 21.10.2019 au fost trimiși în judecată, dosarul aflându-se pe rol la Judecătoria Constanța, următorul termen fiind fixat pe data de 21.09.2020. În calitate de parte vătămată, Andreea I. a dat mai multe declarații, inclusiv legate de partea cu prostituția, ceea ce le-a enervat pe cele două femei, membre ale familiilor celor doi.

INTERCEPTĂRI:

Odesa Nicolaie: Eu te-ntreb pe tine..., după toate chestiile astea ce-ai făcut cu dosarul ăsta...

Andreea I.: Așa...

Odesa Nicolaie: ... la ce ai mai băgat prostituția?

Anghel Anca Mihaela: Pentru ce?

Odesa Nicolaie: Pentru ce?

Anghel Anca Mihaela: Ca să-i înfunde și mai bine. Să fie sigură că nu mai iese mulți ani. Este?

Andreea I.: E...fiindcă ai făcut-o....fiindcă ai făcut-o...

Anghel Anca Mihaela: Ai vrut să te răzbuni?

Odesa Nicolaie:...fiindcă ai făcut-o, ai vrut să te răzbuni... mie nu poți să-mi spui: „lăsați familia mea... lăsați...”

Anghel Anca Mihaela: Oricum n-are treabă nimeni cu familia ta...

Odesa Nicolaie :... n-are treabă nimeni cu... dar ce se va întâmpla...o să vezi cu ochii tăi....și mă-ta e moartă acolo unde e Dumnezeu s-o ierte..., că n-are nicio vină, tu ai să vezi cu ochii tăi și acum, și după un an și după 5 ani dacă face zi la zi... eu îți garantez că nu va rămâne așa.

Andreea I.: Și ce-o să faci fă? Ce-o să faci?

Odesa Nicolaie: Auzi la mine ce-ți spun eu... eu nu spun ce o să fac, nu știu ce mentalitate o-i avea atuncea „momental”... că ai văzut... am avut mentalitate... O SĂ DAU FOC, O SĂ FAC, o să asta... POATE NU MAI DAU FOC, POATE FAC ALTCEVA. Deci toate prin tine, tot ce ai făcut tu cu copilul meu... că io sunt mamă... tot ce ai făcut tu pe copilul meu... să ia o pedeapsă care nu merita...

Anghel Anca Mihaela: Două...nu una!

Odesa Nicolaie: ...așa...

Anghel Anca Mihaela:...care n-avea niciun rost să spui tu despre prostituție.... nu era destul cu sechestrare....”

În altă zi:

Andreea I.: Alo!

Anghel Anca Mihaela: Ce faci?

Andreea I.: Uite acasă!

Anghel Anca Mihaela: Ce-ai făcut acolo?

Andreea I.: Am fost acolo... dosarul este închis...oricum eu dacă îmi retrăgeam... oricum eram reținută... așa că am zis adevărul, Anca!

Anghel Anca Mihaela: Iar? Te-a pus să dai alta?

Andreea I.: Și asta a fost! Am zis în prima declarație care a fost adevărul și cu asta basta... că până la urmă vrei să-ți spun ceva, Anca, eu nu stau să fac pușcărie pentru nimic!

Anghel Anca Mihaela: Dar eu ți-am zis că nu faci ... și avocatul ăsta al nostru ți-a zis că nu faci... că e prima abatere, făi!

Andreea I.: Făi fată, ascultă-mă puțin... ...(n.l. neinteligibil)...

Anghel Anca Mihaela: E datoria lor să te sperie, e de datoria lor să te sperie... să te facă să spui ce vor ei! Nu ți-am zis, că și mie la fel mi-au zis când am fost... să moară fata mea și băiatul meu... dacă nu, exact aceleași vorbe! Mi-a pus în față dosarul penal de mărturie mincinoasă... zic... foarte bine... fă-mi-l... când a văzut că-l iau tare, nu mi-a mai făcut nimic! Știi cât m-o ținut la declarații atunci? 7 ore... 7 ore și mai eram și gravidă! Și am ținut-o pe-a mea... până m-a lăsat să plec!

Andreea I.: Păi da... dar ăla chiar mă băga pe mine, îți dai seama, Anca?

Anghel Anca Mihaela: N-avea de ce! La mine era mult mai grav, ca și cum eu luam fapta la altcineva! La tine.. că ce? Dovedește tu că mint... așa cum știi să dovedești că spun adevărul, dovedește și că mint!

Andreea I.: Păi stai puțin, că ăla de acolo mi-a spus că are probe!

Anghel Anca Mihaela: Păi de.. normal! Ce probe? Nu te băgau de la început dacă erau probele?

Andreea I.: Martorii... loviturile de pe mine... mi-au chemat doctor... doctorul a zis... ...(n.l. neinteligibil)...

Anghel Anca Mihaela: Da loviturile... poți să confirmi că, m-am bătut în altă parte!

Condamnare în primă instanță

Cele două inculpate au fost condamnate, de către magistrații Judecătoriei Constanța, la începutul lunii iulie anul curent, la 2 ani și 8 luni, respectiv 2 ani, pentru influențarea declarațiilor și șantaj. Decizia nu a fost definitivă, urmând a se judeca apelul termenul fiind stabilit pe 12.11.2020,

Liliana IONIȚĂ, Mirela PASCAL

joi, 13 august 20203768
Comentarii

01Iacoblef(28 aug 01:02)
Sa ma..... Pe mamele voastra
213Greu(13 aug 13:51)
Tiganii, aceasta specie inferioara trebuie sa fie eradicata de pe fata pamantului.
018Sorin(13 aug 12:41)
Ca-si vand corpul este treaba lor,doar ele suporta si sufera consecintele. Sa ubligi in scimb pe cineva sa se vanda pentru tine,este o crima si trebuie pedepsita cu maxima severitate. Proxenetismul dar si restul infractiunilor cu violenta sunt tratate in Romania asa de finut,ca toata floarea criminalilor straini, odiosi prinsi in afara, se gandesc ce bine era sa se fi nascut in Romania. Da,sigur ca nu avem incredere in justitia romaneasca,pentru ca e mereu gata de abuzuri fata de cei onesti si timida,chiar protectoare fata de ticalosi.
06Titel(13 aug 12:35)
De ce nu-si gasesc alt job aceste lucratoare sexuale? sau sa le ajute partenerul de viata. De ce s-a dat publicitatii interceptarea daca e reala, sau e sceneta cu 2 personaje?
010Bombarderu(13 aug 12:26)
Eutanasiati ciorile!
011Himmler(13 aug 11:24)
La sapun cu ei
010Krx(13 aug 11:08)
Furadan pentru toti sobolanii
62si cate ca ei si ele(13 aug 08:28)
fac meseria asta ...placuta si banoasa !scolile vietii sunt deschise si mediatizate , exemplele sunt luate si insusite rapid de la varste fragede!
012...........(13 aug 06:44)
ce fetze au, scrie pe ei ca sunt infractori
mai mult...Replica
19 sep 00:02ReplicaUn FOTBALIST de la 'U' Craiova RIDICĂ un BLOC în CAMPUS

În zona Campus se va mai construi un nou imobil. Investitorul este Alexandru Măţel, un fotbalist constănțean care...1494

19 sep 01:00ReplicaAncuța BELU: Mihail Kogălniceanu NU mai are niciun TEREN intravilan, că le-a dat Iosif MUREŞAN pe toate967
19 sep 00:35ReplicaCum şi-a ÎNSUŞIT o femeie PORTOFELUL doldora de BANI găsit pe stradă! VIDEO3457
19 sep 00:11ReplicaTELENOVELĂ de `CONSTANGELES`! Colegi de INFRACŢIUNI, RELAŢII AMOROASE pe ASCUNS şi MAŞINI DISTRUSE!

Au fost colegi de infracţiuni, dar au ajuns duşmani, în cele din urmă. Cel pe care l-a adus în casă a început o...1762

19 sep 00:35ReplicaAdolf Bâclea CUMPĂRĂ trei terenuri în zona Casa Căsătoriilor1881
19 sep 00:12ReplicaUn CRIMINAL feroce susţine că e NEVINOVAT şi stă în PUŞCĂRIE degeaba850
19 sep 00:42ReplicaIORGUŞ şi MURAD îşi dau mâna pentru RENAŞTEREA Mangaliei!

Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, a organizat o dezbatere la care au fost invitați toți...1277

19 sep 00:33ReplicaMIRCEA DOBRE: Oamenii lui FĂGĂDĂU merg prin comunitate doar la inaugurări! VIDEO427
19 sep 09:06ReplicaBogdan BOARCĂ propune o ALTFEL de POLITICĂ, la Cernavodă517
19 sep 00:27ReplicaPSD-istul Adrian Condari are ŞANSE să CÂŞTIGE Primăria Costineşti

În Costineşti, un candidat de 35 de ani de la PSD, cel mai tânăr aspirant la un post de primar din judeţul...595

19 sep 00:00ReplicaRăzvan Filipescu VREA să MODERNIZEZE târgurile şi oboarele! VIDEO340
19 sep 00:00ReplicaÎn Mangalia, copiii se ÎNGHESUIE, ca SARDINELE, în MICROBUZ423
Vremea
19.2°19° - 19.2° vineri, 18 septembrie 2020
ConstanțaUmiditate: 40%
Vânt: 6.85 m/s
Presiune: 1020 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
19 sep 00:00SportCFR Cluj a învins, cu scorul de 2-0, Astra Giurgiu, în Liga I

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a IV-a a...274

19 sep 00:00SportSlavia Praga a învins Teplice, scor 5-1, în campionatul Cehiei: Nicolae Stanciu a marcat în minutul 13

Jucătorul Nicolae Stanciu a marcat pentru Slavia Praga în meciul cu Teplice, scor 5-1, din etapa a patra a...238

19 sep 00:00SportNovak Djokovic s-a calificat în sferturile turneului de la Roma

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, nr. 1 ATP şi principal favorit, s-a calificat în sferturile turneului ATP...237

19 sep 00:00SportNaţionala de fotbal feminin a României a fost învinsă de Belgia, scor 6-1, în preliminariile CE-2022

Naţionala de fotbal feminin a României a fost învinsă, vineri seară, de selecţionata Belgiei, scor 6-1, în...231

Local
19 sep 23:19LocalRAZII în JUDEŢ!

Polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța, la data de 17 septembrie a.c., în intervalul orar 12.00-16.00,...577

19 sep 23:20LocalCamion RĂSTURNAT în judeţ: Şoferul NU avea PERMIS; o persoană GRAV rănită!

Polițiști din cadrul cadrul Poliției orașului Cernavodă, la data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, au...754

19 sep 23:20LocalPrins BEAT la VOLAN, pe Lăpuşneanu

572

19 sep 23:21LocalTrei URMĂRIŢI internaţional, DEPISTAŢI la CONSTANŢA: trafic de fiinţe umane şi furturi

Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Constanța au depistat trei bărbaţi care erau urmăriţi...611

19 sep 23:20LocalDoi bărbaţi au fost condamnaţi pentru infracţiuni la regimul rutier

Polițiști de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Constanța, la data de 17 septembrie a.c., au depistat un...531

19 sep 23:21LocalMaşină SPARTĂ pe timpul nopţii, la Constanţa! Hoţul, prins pe Lăpuşneanu

773

Politică
19 sep 00:00PoliticăVioleta Alexandru: Funcţionarii publici trebuie să fie în slujba celor care au nevoie de serviciile lor

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a discutat vineri, la sediul Prefecturii Hunedoara, mai...276

19 sep 00:00PoliticăVictor Ponta se aşteaptă la un grad mare de absenteism

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat vineri, la Tulcea, într-o conferinţă de presă, că se...268

19 sep 00:00PoliticăBode: Vom reuşi să cheltuim în acest an cei 6 miliarde de lei alocaţi pentru proiecte din fonduri UE

250

Interviuri
12 sep 15:07InterviuriINTERVIU! Mircea DOBRE: În 30 de ani, în acest municipiu NU s-a MUNCIT

Mircea Titus Dobre, candidatul partidului PRO România la funcția de primar al municipiului Constanța, a acordat un...1381

11 sep 15:07InterviuriCristian Cârjaliu, PRIMARUL care a schimbat FAȚA comunei AGIGEA! Video

Cristian Cârjaliu, primarul comunei Agigea, dorește să câștige un nou mandat la conducerea localității pe care o...2161

11 sep 15:07InterviuriCostin Avătavului: Și colegii de partid ai lui FĂGĂDĂU ar vrea mai mult de la actuala administrație

1323

18 sep 01:01InterviuriFelix Stroe: 'Există viață și după 27 septembrie, și pentru Făgădău, și pentru Stroe'

Contestat de unii, apreciat de alții, Felix Stroe, președintele PSD Constanța și directorul SC RAJA SA, fără doar...2932

5 sep 00:39InterviuriRaluca TURCAN: Constanţa arată aşa (...) pentru că PRIMARUL e un administrator SLAB

Decebal Făgădău s-a lăudat, în nenumărate rânduri, cu proiectele sale aflate în derulare ori viitoare, cu bani...2273

27 aug 00:04InterviuriZanfir IORGUȘ: Orașul este administrat pe principiul GOSPODINEI care BAGĂ GUNOIUL sub PREȘ

Zanfir Iorguș a revenit pe scena politică și este candidatul Alianței PSD – PNȚCD- ALDE-PER-PRM-Neamul Românesc...3180

10 sep 12:27InterviuriFrățilă îi arată cartonașul ROȘU lui Vergil Chițac

Constantin Frățilă, candidat din partea partidului LORD la postul de primar al municipiului Constanța, a reacționat...4944

9 sep 15:08InterviuriVergil CHIŢAC: NU sunt omul lui COMĂNESCU. El este OMUL meu

Vergil Chițac, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al orașului Constanța, a vorbit în...3103

9 sep 15:08InterviuriHoria Constantinescu: BABU a pus UMĂRUL la ELIBERAREA AUTORIZAŢIILOR de CONSTRUIRE cu ÎNCĂLCAREA LEGII

2400

Monden
19 sep 00:00MondenMarilyn Monroe o suna pe Jackie şi îi povestea cum face sex cu John F. Kennedy

Viaţa personală a celui de-al 35-lea preşedinte al Statelor Unite, John F. Kennedy, a atras mai multă atenţie...324

19 sep 00:00MondenActorul care l-a jucat pe Darth Vader se face spălător de geamuri: "Trebuie să câştig bani"

Incredibil, dar adevărat! Starul galez Spencer Wilding, care a jucat în filme de succes şi a deţinut rolul lui Darth...321

19 sep 00:00MondenRegina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a retras titlul onorific acordat lui Harvey Weinstein

259

19 sep 00:00MondenCeremonia de decernare a premiilor Emmy din acest an va fi transmisă în direct, dar se va desfăşura doar online

Fără covor roşu, fără celebrităţi în ţinute de gală şi fără "Game of Thrones": cea de-a 72-a ediţie a...236

19 sep 00:00MondenA murit autorul romanului 'Forrest Gump', Winston Groom

Winston Groom, autorul romanului ''Forrest Gump'', care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom...231

19 sep 00:00MondenVan Morrison lansează trei piese împotriva restricţiilor impuse de coronavirus şi în favoarea „libertăţii de alegere“

224

Mapamond
19 sep 00:00MapamondCoronavirus: Cehia înregistrează pentru prima dată peste 3.000 de cazuri zilnice de COVID-19

Numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut în ritm accelerat în Republica Cehă, care a raportat vineri...240

19 sep 21:27MapamondCoronavirus: Franţa a înregistrat un nou record de peste 13.000 de cazuri noi în 24 de ore

Franţa a înregistrat 13.215 noi cazuri de COVID-19 în 24 de ore, nou record de la începerea testării pe scară...624

19 sep 10:14MapamondMexicul cere Statelor Unite informaţii despre presupuse abuzuri împotriva migranţilor

469

Sănătate
19 sep 00:00SănătateCum scăpăm de afte cu tratamente naturiste

Aftele bucale sunt leziuni minore care se vindecă de la sine în cel mult 10 zile. Disconfortul pe care ni-l generează...274

19 sep 00:00SănătateCe poți face înainte de culcare pentru prevenirea bruxismului nocturn

Bruxismul este termenul medical care descrie scrâșnitul din dinți. De regulă, medicul stomatolog este cel care...242

19 sep 00:00SănătateRemedii pentru durerile cauzate de aparatul dentar

242

19 sep 00:00SănătateCare este legătura dintre sindromul burnout și bătăile neregulate ale inimii

Te simți foarte obosit, lipsit de energie, demoralizat și iritabil? Este posibil să suferi de burnout, un sindrom...244

19 sep 00:00SănătateConjunctivita alergică: simptome, cauze, tratament

Conjunctiva reprezintă o membrană fină de țesut aproape transparent, traversat de vase de sânge, care tapetează...246

19 sep 00:00SănătateEcografia glandei tiroide: când se recomandă și ce presupune

Ecografia glandei tiroide folosește ultrasunetele pentru a obține imagini în detaliu ale glandei pacientului, cu...244

19 sep 00:00SănătateTratament naturist pentru respirația urât mirositoare

Respirația urat mirositoare, cunoscută și sub denumirea de halenă ori halitoză, apare de cele mai multe ori din...262

19 sep 00:00Sănătate7 semne că te suprasoliciți la sală

Atunci când începi o rutină de sport nouă, poate fi tentant să te suprasoliciţi, din mai multe motive: poate fi...229

19 sep 10:14SănătateCoronavirus: Vaccinul chinez Sinovac, testat pe copii şi adolescenţi la sfârşitul lunii septembrie

503

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT