REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Șocant! Un bărbat îngropat de viu a fost salvat în ultimul moment de autorități. Video

Șocant! Un bărbat îngropat de viu a fost salvat în ultimul moment de autorități. Video

Mariana MURAT 16 mai 2024 | 10:21 2043

Un bărbat rănit și-a văzut moartea cu ochii, după ce a fost îngropat de viu. Omul, în vârstă de 62 de ani, a stat sub pământ patru zile. Ar fi fost victima unui tânăr de 18 ani, alături de care a consumat alcool.

socant! Un barbat ingropat de viu a fost salvat in ultimul moment de autoritati. VideoImagine ilustrativă

Scene șocante au avut loc, de curând, în Republica Moldova, asta după ce polițiștii au descoperit un bărbat îngropat de viu. Bărbatul a stat sub pământ patru zile, asta după ce a băut împreună cu principalul suspect. Tânărul de 18 ani este acuzat, printr altele, și de crimă, căci anchetatorii au găsit și trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 74 de ani.

Tânărul care l-ar fi îngropat de viu pe bărbat era în stare de ebrietate atunci când polițiștii au mers acasă la el. Anchetatorii au mers la domiciliul lui, atunci când de sub pământ s-a auzit un strigăt de ajutor. De fapt, acolo se afla bărbatul îngropat acum patru zile, asta după ce au băut împreună, dar s-ar fi certat imediat după acel moment. Bărbatul are și o plagă în jurul gâtului și a ajuns pe mâinile medicilor.

La data de 13 mai, polițiștii din Glodeni, au fost alertați de o persoană care a comunicat că ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost depistată decedată în propria locuință. Imediat la fața locului a fost solicitat Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, iar cercetările preliminare au arătat că femeia ar fi decedat în urma mai multor plăgi. În aceeași zi, ca urmare a acțiunilor procesual penale întreprinse de ofițerii Direcției 'Nord' a INI, polițiștii din Glodeni și procurori, a fost identificat un suspect, care s-a dovedit a fi consătean de-al victimelor. Acesta a fost depistat chiar acasă la el, în stare de ebrietate (...) În apropierea domiciliului oamenii legii au auzit de sub pământ, un strigăt de ajutor.”

Ar fi omorât o femeie în noaptea de 12 spre 13 mai

Acum, anchetatorii trebuie să stabilească și cum a murit femeia în vârstă de 74 de ani. Trupul neînsuflețit al pensionarei a fost descoperit într-un beci, iar crima ar fi avut loc în noaptea de 12 spre 13 mai, conform spynews.ro.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436