REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ȘOCANT! Un gardian suspectat că era DROGAT, și-a BĂTUT şi ÎNCĂTUȘAT bunicul și l-a băgat în PORTBAGAJUL mașinii!

ȘOCANT! Un gardian suspectat că era DROGAT, și-a BĂTUT şi ÎNCĂTUȘAT bunicul și l-a băgat în PORTBAGAJUL mașinii!

Replica API 10 februarie 2018 | 08:36 450

Imagine cu rol ilustrativ

Caz incredibil la Constanța! Un tânăr a fost oprit de polițiștii constănțeni și nu mică le-a fost mirarea să găsească în portbagajul mașinii... pe bunicul acestuia! Nu a fost întâmplător. Mașina tânărului a fost urmărită de polițiști după ce o rudă a bătrânului a sunat la 112 pentru a reclama faptul că acesta a fost luat cu forța de nepot. Astfel, la data de 9 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un tânăr, de 28 de ani, pe DN2 A, între localitățile Crucea și Stupina, județul Constanța, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințări, lovire și alte violențe și lipsire de libertate. Astfel, tânărul în cauză, și-ar fi încătuşat bunicul, de 71 de ani, și l-ar fi transportat în portbagajul autoturismului. Tânărul în cauză a fost transportat la spital, pentru prelevarea de probe biologice, pentru a se stabili dacă nu cumva se afla sub influenţa unor substanţe interzise.

În cauză, a fost întocmit dosar penal. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, lovire şi alte violenţe şi lipsire de libertate.

Conform unor surse, bărbatul de 28 de ani ar fi angajat al Penitenciarului Poarta Albă. De altfel, reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă au confirmat că este vorba despre un gardian, dar care, în ziua incidentului (vineri, 9 februarie), a fost trimis acasă de către superiorul său, pe motiv că ar fi avut un comportament inadecvat. Se fac cercetări şi la nivelul penitenciarului în acest caz!

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum un secol cand Napoleon a inventat puscaria din Guyana cineva la intrebat.Cine o sa pazeasca pe acesti banditi ?.La care Napoleon a raspuns.Alti banditi mai mari decat ei.In concluzie asta este imaginea reala a lucratorilor din ANP.
2
2
Ar trebui sa fie facuti fetite la Poarta Alba.
3
0
Gardian?? Aia.s politisti locali de acum . Adica , era de la locala??
0
4
Circos de Romania. Toti care fura curent sunt angajati in acest sistem numit CIRCO !.
4
2
Sa ai sanatate atat cat meriti! Si dupa ce-ti ajuti bunicul 10-15 ani ,pierzand timp si bani,sa-ti spuna ca nu ai facut nimic ptr el.
0
3
A innebunit lumea...
2
2
se cunoaste cat de prost esti.
2
3
Sa iei tu tot cacatul de caini de pe toate strazile in gura ! Iar boul ala de la Penitenciar dus draq la balamuc.
3
4
Phuu! Pentru omul de grota "bravo"!
1
1
Pentru asta de mai jos si cel din articol Am o intrebare cand a ti muncit ultima data daca ati muncit vreodata si daca e buna pensia bosorogului . Sau esti suparat ca nu ti a dat bani de bilete pentru neversea
12
4
Bine i-a facut bosorogului.Sa-l ia si pe al meu ca merita javra.
3
21

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218