REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Şocant: Un minor beat a vrut să violeze o femeie de 81 de ani, la Urluia

Şocant: Un minor beat a vrut să violeze o femeie de 81 de ani, la Urluia

Replica API 18 octombrie 2012 | 00:00 143

Caz înfiorător în localitatea constănţeană Urluia. Un minor şi-a făcut plinul cu alcool, după care hormonii i s-au încins. Hotărât să ia atitutdine în acest sens, băiatul a intrat în casa unei vecine pentru a-şi satisface apetitul sexual. De aici, iadul s-a dezlănţuit, vârstnica ajungând la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu mai multe plăgi înjunghiate. Poliţiştii au fost anunţaţi pe 16 octombrie, de o femeie din comuna Adamclisi, în jurul orelor 22.50, aceasta spunând că şi-a găsit mama, în vârstă de 81 de ani, complet dezbrăcată, întinsă pe podea, cu mai multe leziuni corporale la nivel costal şi dorsal. Echipa deplasată la faţa locului a constatat că partea vătămată locuieşte singură. Bătrâna a declarat că a trăit clipe de coşmar, în data de 16 octombrie, în jurul orei 21.00, un tânăr pătrunzând în locuinţă, în stare de ebrietate, care a ameninţat-o şi a lovit-o, pentru a o obliga să întreţină relaţii sexuale cu el. Din câte se pare, băiatul, în vârstă de 15 ani, P.G.L., nu a putut să-şi ducă la bun sfârşit planul sexual bolnav din cauza alcoolului ce îi inundase creierii, motiv pentru care s-a enervat şi i-a aplicat bătrânei mai multe lovituri de cuţit. Dacă, în primă fază, victima a refuzat asistenţa medicală, în momentul de faţă se află internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, suferind o intervenţie chirurgicală. Agresorul a fost identificat, urmând să fie prezentat medicilor legişti pentru efectuarea expertizei în vederea stabilirii discernământului.

Ce spune Poliţia despre caz

La data de 16 octombrie a.c., ora 22.50, poliţiştii Secţiei 8 Rurală au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Adamclisi, judeţul Constanţa, cu privire la faptul că în seara respectivă mama sa, în vârstă de 81 de ani, ce locuieşte în localitatea Urluia, a fost victima unei tentative la infracţiunea de viol, aceasta prezentând multiple leziuni corporale la nivel costal şi dorsal.

Poliţiştii deplasaţi cu operativitate la faţa locului au demarat cercetările cu privire la cauza cu care au fost sesizaţi şi au reuşit în scurt timp identificarea ca suspect de comiterea acestei infracţiuni pe P. G. L., în vârstă de 15 ani, din localitatea Urluia, judeţul Constanţa, ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, care a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru continuarea investigaţiilor medicale, urmând a fi examinată din punct de vedere medico - legal, pentru stabilirea zilelor de îngrijiri medicale necesare vindecării. Suspectul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiteri infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de viol şi violare de domiciliu, în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs evenimentul. Tânărul urmează a fi prezentat la S.M.L. Constanţa pentru efectuarea constatării medico legale în vederea stabilirii discernământului.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, urmând ca în funcţie de rezultatul investigaţiilor în cauză să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272