REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Socialiștii europeni, aliații PSD de la Bruxelles, salută eșecul referendumului

Socialiștii europeni, aliații PSD de la Bruxelles, salută eșecul referendumului

Replica API 9 octombrie 2018 | 00:41 346

Președintele grupului Socialist (S&D) din Parlamentul European, Udo Bullmann, a salutat eșecul referendumului din România, notează europeaninterest.eu.

"Românii au respins pasul înapoi in privința drepturilor persoanelor LGBTI: Acest rezultat arată că majoritatea românilor nu au niciun interes in a-și vedea țara discriminând cuplurile de același sex. Ne bucurăm că această idee intolerantă asupra conceptului de familie nu a primit susținerea cetățenilor României. Ceea ce ar trebui sa conteze într-o familie este pe cine iubești, nu sexul persoanei de lângă tine.”, a declarat Udo Bullmann, președintele grupului Socialist (S&D) din Parlamentul European.

S&D este grupul din care face parte PSD.

Doar 18,87% dintre românii cu drept de vot au ajuns la urne până la ora 19.00, prezența la vot redusă asigurând astfel eșecul validării referendumului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati ORBILOR PENSIILE SPECIALE si toate ,,specialitatile" pe care le dati godacilor psd! Astia mananca tot bugetul tarii. Oamenilor cinstiti care au muncit toata viata si au pensii de kk le dati prosteala la latrina 3 si Romania tv!
1
0
Daca esti destept poti vota DA la referendum FARA sa votezi ulterior si PSD. Dar clar nu sunt 75% intelepti.
2
1
au boicotat referendumul ! normal se stiu cu musca pe caciula ! .....oricum pe noi ne doare in pula !
0
1
Poporul sper sa inteleaga de acum incolo cum este mintit si manipulat de unul ca dracnea, si sa fie mereu vigilent de capcanele si minciunile, toate numai lozinci, ca-n rest japca si hotie marca psd. Mu1e dracnea, mu1e psd.
6
3
trebuie urgent sa scape de criminalii care guverneaza acum.Asta e prioritatea zero.Altfel,va re-aparea o miscare ultra-nationalista gen garda de fier si bine nu va fi.Sa nu cumva sa subestimati poporul roman ca veti avea surprize.Biserica sa se roage ca aia are de facut nu sa faca campanie politica printre altele.Credinta a ramas aceeasi nu va temeti,raul nu va razbi.
6
2
Indiferent de cine a incercat sa se folosesca de aceasta ocazie cu referendumul, trebuia sa votam cu totii DA. Acum cei anormali or sa se bucure si o sa faca familii intre ei, cu cainele, cu pisica, ca na, doar tot fiinta se numeste si sa nu ii discriminam cumva. Au degradat romanii rau de tot. Demersul acesta a fost al Bisericii, nu a PSD. Dar au fost manipulati de insusi reducerea lor mintala si nu au putut distinge intre adevar cu realitatea si intentie politica meschina.
6
6
gheii si lgbt in rest le-am rezolvat pe toate.Stati linistiti ca in Romania poponarii viatza usoara nu vor avea.Sa ne redresam noi economic si moral fara puscariasi hoti si criminali economici in guvern si-n fruntea tarii apoi avem timp si de alte griji.Sincer nu-mi fac probleme despre ce fac altii in dormitoarele lor.Fiecare cu pacatele lui.Muie psd.muie dragnea.
6
2
Trimiteti in Ro miresele cu barba. ims calinic si cu ims teodosie sa-i oficieze
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272