REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Societatea de asigurări Euroins, pusă la zid de păgubiţi: ”Această firmă ar trebui să dispară de pe piaţă!”

Societatea de asigurări Euroins, pusă la zid de păgubiţi: ”Această firmă ar trebui să dispară de pe piaţă!”

Replica API 13 iulie 2019 | 00:57 2149

În România se deschid anual circa 245.000 de dosare de daună RCA. Numărul foarte mare al accidentelor auto vine la pachet însă și cu multe alte probleme pentru cei care au avut ghinionul să fie implicați în ele. Majoritatea şoferilor care ajung să fie despăgubiţi pentru daune în baza poliţelor RCA aşteaptă cu lunile să intre în posesia banilor. Acesta este şi cazul unui Constănţean, Liviu Ovidiu Şumilă, care a fost implicat într-un accident rutier în luna mai.

Şoferul vinovat de producerea tamponării i-a dat asigurarea pe care o avea la Euroins, a acceptat să îşi repar maşina în regie proprie. Costurile reparaţiei au fost în valoare de aproximativ 5000 de lei. Pe 4 iunie, a formulat cerere de plată a despăgubirii, solicitarea fiind depusă la sediul din Constanţa, adică cu mai mult de 30 de zile în urmă. A tot contactat reprezentaţii firmei, însă spun mereu că dosarul se află la departamentul financiar, urmând în cel mai scurt timp să primească banii. „Am făcut accident, şoferul vinovat mi-a dat asigurarea şi am ales să-mi fac maşina pe banii mei, după care-mi dea banii. Am făcut cererea de despăgubire, mi-au spus că în maxim 30 de zile primesc banii. Am tot sunat la ei, mi-au spus că dosarul e la financiar şi să aştept. Au spus să merg la Constanţa cu cerere după buletin, urmând să-mi vireze banii, pe 26 iunie. N-am primit. Ce-i din Constanţa spun că n-au ce să-mi facă, întrucât banii vin de la Bucureşti”, a declarat, pentru Replica, păgubitul.

Pe internet sunt foarte multe recenzii negative în ceea ce priveşte asiguratorul Euroins. Cei mai mulţi, în aceeaşi situaţi ca şi Liviu Ovidiu Şumilă. „Aştept de mai bine de 2 luni să îmi intre banii în cont şi nimic. Mi se spune încontinuu că dosarul e la departamentul financiar şi că nu mai durează mult până intră banii”, „Clar, de acum încolo mă voi feri de Euroins. Niste nemernici, tâlhari, care ştiu să îţi ia banii”, „Au trecut 2 luni şi nu au plătit, spun că dosarul este la financiar şi se face o urgentare la plată .Sunt mincinoşi au un call-center de tot râsul. Nu recomand, această firmă ar trebui să dispară de pe piaţă”, sunt câteva dintre comentarii.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Simplu!! Alegem o companie si platim numai cu aia pana dispar toate infectiile astea de pe piata!!
0
0
DE LA EUROINS ROMANIA INSPECTOR DAUNE VARZARU IONUT CONSTANTA. EUROINS BUCURESTI INSPECTOR DAUNE DAN BALTA, DIRECTIA JURIDICA CECILIA BESCIU, SEF SERVICIU DAUNE IULIAN CIOBANU, DIRECTOR DAUNE MARTIN HASCHKA. ACESTI DERBEDEI SEMNEAZA REFUZUL DAUNEI DIN BIROU FARA A AVEA NICIUN MOTIV REAL SAU VREUN INDICIU CA AR FI O FRAUDA.O FIRMA DE ESCROCI.
1
0
Mai era mizeria aia de Carpatica. Cel mai simplu,oamenii sa evite asiguratorii astia si gata falimentul smecherilor.
2
0
cel mai mare JEGOS constantin parizea, un inspector de la euroins, ca si broker, de mai bine de 4 ani incerc sa le recomand clientilor sa evite aceasta societate de asigurari euoins
5
0
beheheheheheheheheheheheheheheh
1
0
De Carpatica
1
0
Eu cand am avut accident cu cineva care era asigurat la astia am zis vai mama ca masina mea era dauna totala si zic gata nu mai vad banii in veci de la astia . Si ce sa vezi surpriza sau miscat repejor si mi au dat banii aproximativ 4500 euro si epava . Multumit ce pot zice lasand la o parte necazul accidentului in sine dar banii au fost ok . Acum cred ca difera de la caz la caz . Am vazut tepe date sau intarzierii la casco la firme mult mai mari si de renume depinde si de inspector
0
3
am avut ghinionul sa am dea face cu tzeparii de la euroins , sfatul meu este sa va feriti de ei ca de dracu!
7
2
Scopul lor este sa atraga clientii, cu un RCA la pret derizoriu, stiind ca urmatorul pas este sa dea tepe clientilor. Nu conteaza ca esti nevinovat, esti bagat in aceeasi oala cu vinovatul. Pe de alta parte, cand stiti de o firma ca fiind neserioasa, nu stai sa va ganditi de 2 ori daca sa mergeti tot cu ei, renuntati instant.
11
0
E o asociere de securisti bulgari cu securisti romani. De ce credeti ca sunt lasati pe piata cand ei nu indeplinesc niciun criteriu financiar? E un mod de a spala si colecta bani pentru mafie. Pentru omul de rand e teapa, dar si omul e vinovat ca se zgarceste la 2-300 lei si cumpara de la euroins.
11
1
Faceti plangere la csa impotriva lor, pana ii dam afara de pe piata, si eu am patit de 2 ori la fel cu ei. O panarama de firma de 2 lei
8
0
Da bvo...si voi oameni constiinciosi cand va duceti sa va faceti RCA si va spune brokerul ca Euroins este 300 si urmatorul este 800, oare nu va puneti un semn de intrebare de unde diferenta ?
8
0
Daca exista clienti,firma merge.Nu va mai asigurati acolo,se trag jaluzelele. E simplu. Nici pesede,nici puleme nu pot face nimic,totul este dictat de piata concurentiala.
11
0
NISTE BULGARI IMPUTITI CARE RESPING DOSARE DE ACCIDENTE MOTIVAND CA ACCIDENTUL NU A EXISTAT.FERITI VA DE ACESTI DERBEDEI NUMITI EUROINS.CINE NU A AVUT DE A FACE CU ACESTI ESCRICI NU STIU CU CINE AU DE A FACE.NICI LA UN ACCIDENT MINOR NU TE DESPAGUBESC DAR LA UN ACCIDENT MAI GRAV ITI DA DIRECT MUIE.O FIRMA DE MUISTI INCEPAND DE LA INSPECTORUL DE DAUNE DE LA CONSTANTA.MUIE EUROINS DE LA UN ASIGURAT CARE NU L ATI DESPAGUBIT !!!
8
3
din aprilie mi-au dat banii in noiembrie si asta dupa ce i-am amenintat cu instanta
6
1
Ce-i din Constanta? Bai, serios, mai treceti pe la scoala cu replica voastra.
8
4
ia sadeti voi pretul si la celelalte firme sa vedeti apoi oamenii cum refuza euroins ... uitati va e tarifre sunt la euroins si celelalte sa vedeti diferenta ... suntem in Romania oameni buni condusi de psd ... wake up
9
6
tekin ala de la euroins cel mai ordinar astia isi iau mai multi bani cu cat dau mai putini la pagubiti,au procent
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367