REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Societatea de termoficare a municipiului Medgidia, cu un picior în groapă? Are sau nu de recuperat miliarde de la primărie?

Societatea de termoficare a municipiului Medgidia, cu un picior în groapă? Are sau nu de recuperat miliarde de la primărie?

Replica API 20 noiembrie 2017 | 00:00 203

SC Apollo Ecoterm SRL este o societate cu asociat unic Consiliul Local Medgidia, care are ca obiect de activitate principal producerea şi furnizarea agentului termic. Celelalte obiecte de activitate sunt: întreţinerea şi refacerea drumurilor, aleilor, trotuarelor; întreţinerea şi refacerea spaţiilor verzi, sere şi pepiniere; lucrări de instalaţii : aducţiuni apă, canalizare, reparaţii şi întreţinere reţele termice; lucrări de construcţii şi interes local şi terţi.

În prezent, societatea lucrează cu Primăria municipiului Medgidia, asociaţii de proprietari, agenţi economici din municipiul Medgidia şi zonele limitrofe. Însă, situaţia financiară a societăţii este departe de a fi una roz, existând mari debite pe care Apollo Ecoterm trebuie să le recupereze de la asociaţiile de proprietari – motiv pentru care există întârzieri la plata salariilor, dar şi decizii de a nu furniza căldură către rău-planici. Se pare că societatea ar avea de recuperat bani şi de la Primăria Medgidia, însă administraţia locală respinge informaţia cum că Apollo Ecoterm ar fi executat lucrări edilitare în valoare de 16 miliarde de lei vechi, şi care să nu fi fost achitate! Mai mult, administraţia locală a pus la dispoziţie şi un document privind situaţia plăţilor către Apollo Ecoterm (click pe imagine!)

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iordache nu a candidat dar cloaca lui a ramas in continuare in primarie si oricum iordache a fost o marioneta.
1
0
Iordache NU a candidat ! Au existat in schimb destui candidati pentru functia de Primar. Medgidia a ales ce era mai RAU.. Acum sa va tin a de cald beculetele, petrecerile si golaniile lui vrabie, nu mai cereti salarii , respect, siguranta, curatenie, asfalt, spital, policlinica si medici...
6
2
ai fi vrut sa-l alegem iar pe iordache? nu cumva aceste probleme sunt si din mostenirea administrarii lui? am vazut ca majoritatea oamenilor lui au ramas acolo si fac ce au facut si pe vremea lui.
1
3
Deci este clar dragi medgidioti,cum v-ati asternut asa o sa dormiti astia patru ani.Votand ca chiorii o alianta intre psd si alde vrabie ,adica aceasta ciuma rosie care a cuprins aproape toata Romania,v-ati facut-o cu manuta voastra.Asa cainvatati sa tremurati de pe acum caci cu asta va veti incalzi la iarna.Ma intreb oare,in ce administratie din trecut s-au mai facut asemenea balbe de nepriceputi?
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369