REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Șofer căutat de Poliție, după ce a accidentat cu mașina o femeie și a fugit, în Năvodari

Șofer căutat de Poliție, după ce a accidentat cu mașina o femeie și a fugit, în Năvodari

Replica API 8 septembrie 2022 | 00:00 3167

Zeci sau poate chiar sute de accidente se petrece zilnic pe străzile din România. Autorul unui astfel de accident este de negăsit, de câteva zile. Astfel, pe septembrie, în jurul orei 20, un șofer a accidentat cu mașina o femeie în vârstă de 66 de ani. Accidentul s-a petrecut în orașul Năvodari, pe strada Albinelor, iar șoferul vinovat a părăsit locul accidentului, fără să-i pese de femeia pe care a lovit-o. Mașina implicată în accident este un Citroen C4 gri, avariată pe partea dreaptă, și toți cei care pot să dea orice informație sunt rugați să sune la poliție.

O femeie, în vârstă de 76 de ani, a fost accidentată de către un șofer neglijent, la intersecția străzilor Albatros și Albinelor. Potrivit informațiilor noastre, șoferul ar fi condus un Citroen C4 gri, și ar fi acroșat femeia cu partea dreaptă a autoturismului. Imediat după accident, șoferul a fugit de la locul faptei, fără a-i păsa de femeia lovită.

Ce spun oamenii legii

La data de 2 septembrie, în jurul orei 20:15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Albinelor, din orașul Năvodari. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism și o femeie care se afla pe partea carosabilă. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii de 66 de ani. Cercetările continuă, pentru stabilirea identității persoanei, situației de fapt și a împrejurărilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.„ au transmis reprezentanții legii, pentru Replica de Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din poza se vede clar ca femeia se preface in dorinta de a castiga un ban ca doar nu mergea ala cu spatele nici pe trecere nu era i ar trebui un dosar penal
0
0
Deci ce varsta are femeia ... 66 sau 76 ? "Astfel , pe septembrie , in jurul orei 20" ... pe cat septembrie mai Stoian Virgil ... autor al articolului jalnic ?!?
0
0
66 ssu 67 ? Hotarti va
0
0
Daca si NAVODARIUL are interlopi , ne-am dat draq ! Sunt niste gainari la fel ca si militienii care bat doar femei si care ridica tonul doar la copii sau oameni cu bun simt ! Bine ca am apucat sa o f t pe baba care conducea clanul de traficanti !
0
0
In navodari politistii stau la masa cu pestii si traficantii ce vorbim.. Politia din Navodari ce i mai corputi militieni
0
0
Reiese ca baba e vulcanizator
0
0
Pulitistii navodareni nu misca un deget de frica interlopilor
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212