REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Șofer constănțean, prins cu viteză: se grăbea spre locul unde îi murise tatăl! VIDEO

Șofer constănțean, prins cu viteză: se grăbea spre locul unde îi murise tatăl! VIDEO

Replica API 29 martie 2018 | 00:37 291

Un șofer constănțean a fost depistat, pe data de 28 martie, circulând cu viteză pe bulevardul Mamaia, fiind tras pe dreapta de către polițiștii rutieri. În plus, acesta vorbea și la telefon. Bărbatul a explicat situația, precizând că se grăbea către sediul ANAF din municipiu, acolo unde primise informația că tatăl său s-a prăbușit din picioare. Din păcate, situația a fost confirmată, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru victimă. I s-a constatat decesul.

Precizăm că, în baza unui plan de razie, polițiștii constănțeni au acționat, miercuri, în vederea constatării neregulilor la regimul rutier și pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Șoferul a primit avertisment!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt gabor si am voie sclavilor
1
0
pizda de lefter din cernavoda a omorat o femei beat si drogat la volan inca nu e la puscarie.fara o zii de arest ca r fii mutilat in spital.mutilat de nastere a fost.Asteptam procurorii sa isi faca treaba ca la carte
4
1
Era culmea sa il amendeze
1
0
Inca se sta la cozi la diverse administratii, si nu conteaza ce varsta ai, de ce boli suferi,nu se mai respecta nici varsta, nici daca o femeie este insarcinata, bunul simt si cei sapte ani de acasa sunt zero in vremurile de astazi.Iar cu competentii din administratii care te scot dator vandut cand tu de fapt esti la zi cu platile, e normal sa-ti stea inima in loc.
7
1
Pai CT 01 ZFY E TURNATOR LA POLITIE, EL SI CU FRASU MUTALUP FARUK NISTE JIGODII ORDINARE ISI BAGA NEVESTELE LA PRODUS
11
1
Intreb si eu pentru un prieten. Ai voie cu folii solare pe geamurile din fata ? E un baiat care asa zice. Are un q7 cu CT 01 ZFY
9
2
Mai LIMBISTULE , nu ai citit ca soferului i s-a dat AVERTISMENT si nu a fost amendat de ...."gabor" ?! Mai scoate limba din pizda si mai lasa pozitia 69 ca ti se umple nasul de cacat , labagiule !
7
5
11.48 a zis bine, fortuit.. Cauza care inlatura caracterul penal al faptei
5
4
Ai dreptate dar nu prea ai habar ce inseamna cuvantul ''fortuit''! ''Fortuit'' inseamna ''intamplator'' si nu ''fortat''!!
4
3
Ascultati cu atentie ! Avea probleme cu inima, a mers sa ia o adeverinta "cred ca de la anaf" si o fi aflat ca are datorii de cateva sute de lei . condoleante familiei !
13
4
Eu am folii negre pe toate geamurile la logan alb,in Cernavoda rutiera doarme!
8
4
Daca unui gabor ii crapa careva din famile , mergea regulamentar ?
25
5
avand in vedere ca este un caz fortuit se poate trece peste luarea masurilor cu privire la viteza de deplasare a respectivului
41
1
sper ca nu l-au amendat..asa ca ajutor de inmormantare.
47
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272