REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Șofer cu Mercedes de Anglia, figuri de Buftea, în parcarea de la Kaufland. Video

Șofer cu Mercedes de Anglia, figuri de Buftea, în parcarea de la Kaufland. Video

Replica API 23 septembrie 2022 | 23:03 4049

La volanul mașinilor puternice se distrează teribil, făcând spectacolele în locuri publice, departe de ochii vigilenți ai polițiștilor, fără să se gândească o secundă că pun viața celorlalți participanți la trafic, ori a pietonilor, în pericol. Vorbim despre acei teribiliști cărora le place să ambaleze motoarele şi să le uzeze cauciucurile la maxim. Miercuri seara, în parcarea Kaufland șoferul unui Mercedes nu a ținut cont de faptul că zona încă era tranzitată de clienții magazinului, așa că a purces la adevărate cerculețe ”desenate” pe asfalt.

Miercuri seara, ora 21.30, parcarea de la Kaufland, din Medgidia. Personajul principal: un șmecher cu Mercedes cu numere de Anglia, care s-a dat în stambă, de parcă se afla pe pista de raliuri. Câteva minute bune a ”desenat” pe asfalt cerculețe, iar scârțâitul roților a răsunat mai ceva ca la o ”sesiune” legală de drifturi. Probabil cel de la volan a mai exersat între timp şi a vrut să vadă la ce nivel ajuns.

Numai că, de data aceasta „taurul” a fost surprins de un client al magazinului, care l-a și filmat. Să sperăm că imaginile vor fi urmărite și de oamenii legii!

Video:

Acest gen de evenimente, din păcate, sunt la ordinea zilei, și nu numai în parcări, ci în trafic, pe străduțele dintre blocuri, în miez de noapte. Iar polițiștii locali ori cei de la națională ori nu-i văd ori se fac că nu-i văd. De exemplu, la finele anului 2013, un agent de poliţie a fost grav rănit de un individ care făcea “liniuţe” în zona Industrială - o zonă cunoscută pentru organizarea unor astfel de evenimente ilegale. Agentul de poliţie, Gabriel Marin, acţiona alături de colegi cu radarul, pe o stradă din apropiere, când a fost primit un apel prin 112 cu privire la ceea ce se întâmpla în zona Industrială, vizavi de sediul RATC. Poliţiştii au pornit în locul indicat, moment în care au sesizat un autoturism care rula cu viteză. Agentul Gabriel Marin a făcut semn către şofer să tragă pe dreapta, numai că acesta l-a acroşat. În vara anului 2014, un alt caz tragic se înregistra pe strada Interioară numărul 3 din municipiu, doi minori decedând.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in figuri rahatul asta cu ochi, nu mai are cu ce sa se intoarca in Regat!
5
0
Psihicul astora este asa croit ca nu ar fi avut voie de fapt sa conduca.
6
0
stai tu linistit ca-si pune si cauciucuri SH!
6
0
s-a sesizat politia?
9
2
cand esti mare doar te joci!
10
0
Tiganul rupt in kor a pus gaz de 12 lei si e stecker.cind o sa vada cit costa un set caucioace,sa vezi ce stecker va fi.s.au dus banii de seminte si de pariuri.
12
1
Tigara aia e casa lui
10
0
Sigur era vreun borit sa-si prezinte tigaia...
26
0
rablele de anglia sint masini de tigani.tiganul tot tiganasa moare,prost cum s.a nascut,si mirlan.mai crapa din ei la depasiri din fericire!
23
1
Stancutza3 ,sigur
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218