REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Şofer de 28 de ani, prins cu 160 km/h pe drumul care leagă Constanța de Ovidiu

Şofer de 28 de ani, prins cu 160 km/h pe drumul care leagă Constanța de Ovidiu

Replica API 23 noiembrie 2019 | 02:41 702

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța și ai Biroului Rutier Constanța au organizat o acțiune pe linia respectării limitelor legale de viteză. Cu această ocazie, au depistat un șofer de 28 de ani ce circula cu o viteză de 160 km/oră.

Activitatea, desfășurată pe DN 3C, între Constanța și Ovidiu, în cursul zilei de ieri, în intervalul orar 10.00-17.00, a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse din cauza depășirilor neregulamentare și a vitezei, dat fiind faptul că partea carosabilă a fost reabilitată, aspect care favorizează deplasarea autovehiculelor cu viteză peste limita legală.

În urma acțiunii, polițiștii rutieri constănțeni au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, dintre care 29 pentru depășirea limitei legale de viteză.

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere, dintre care 2 pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise și 7 pentru depășire neregulamentară.

Valoarea totală a amenzilor este de 6.520 de lei.

Cea mai mare viteză înregistrată în cadrul acțiunii de ieri a fost de 160 km/h. Pentru această abatere, conducătorului auto, în vârstă de 28 de ani, i-a fost suspendat pemisul de conducere pentru 90 de zile, acesta primind și o sancțiune contravențională în valoare de 1.305 lei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa prost sofer il am eu pe Juganaru ,a distrus o masina !
0
0
Corect trebuia sa mearga cu 160, trebuia sa beleasca irisul sa fie singur pe sosea, trebuia sa dea o spaga consistenta, trebuia sa fie inteligent sau macar odihnit! Spre deosebire de Switzerland unde zonle alea sunt mai rare decat neuronii la militian, in Romania, toate zonele sunt cu 30 dupa mintea meltentienilor comunistoizi, asa ca atunci cand prinzi ii dai ! Nu mai vorbim de autostrazi!
6
9
Baaa.... da mare prost. De 4X prost. Odata ca mergea cu 120. A doua oara ca sa lasat prins. A treia oara ca a ramas fara permis si nu a mers figura cu spaga. A patra... e clar ca e prost!
0
9
In 2013 severe penalties for speeding and drink driving were introduced. Penalties include confiscation of vehicle, up to four years in prison and in some cases permanent loss of licence. Speeds that can result in a prison term depend on the zone. 70 km-h in a 30 zone, 100km-h in a 50 zone, 140 km-h in an 80 zone and 200 km-h on a motorway, all come with a minimum 2 year loss of licence and prison terms.
7
7
Noi tot cu 160 la ora mergem! Sic! Lasati mentalitatea comunista si faceti drumuri expres si autostrazi daca nu vreti razboi civil in tara!
5
9
Pentru televizoarele pe tub catodic cu legea-n gura si partidul in pu...inima - vedeti ca va fileaza lampile!
3
5
Tarzan?Nu am auzit de ea.Nu ma cred ci detin masina de inalta tehnologie si creier multineuronal polidendritic cu sinapse complexe polivalente si bun simt in gandire de merg cu 160 spre deosebire de voi comentatori triviali si josnici care sunteti PROSTI! Ati bubuit pana in SUA! Niste straini au dat lege sa va futem femeile in timp ce voi priviti apoi sa ne sugeti pulile facand mersul piticului! Respectati legea doar pt ca e LEGE chit ca sunteti singuri pe strada! Dobitocilor! PS Voi va dati seama cand sunteti luati la misto? Ce v-a crizat mai tare? Ca sunteti comunisti sau invechiti?10x Alex!
7
7
Ziar Replica , de ce nu dati numele soferului machidon ? De ce protejati gibonii asasini de pe sosele ? De ce nu spuneti ca se numeste Scupra Hristu ????
10
5
Comentariile sunt de 10 ori mai bune decat articolul in sine.
12
1
Inca unul inteligent, care se crede Tarzan, fiindca masina lui are esp, ppr, asr, ttr si alte balarii. La 160 te mai aduna popa, fraierica geamantan care te intitulezi.
8
10
cimitirele sunt pline de odraslele makidonilor care au dat talpa ,arsi desfigurati dezlipiti de pe plafonul masinii zimbesc de pe crucile de marmura motiv de fala
13
8
Eu conduc un tir asa ca poti sa te ....pe ea de masina si pe detector la 160
5
11
Incalcand-o! 3 litere - te oftici?
9
2
Relule cred ca tu ai fost abuzat de vre-un machidon ceva...ti-o fi bagat stiuletele pe la ghiot....vezi sa ti platesti factura la net foamete ca nu o sa mai poti sa dai commenturi....mukan rupt in cur de foame
3
13
este site-ul unei scoli de soferi... www punct autostonny punct ro slash sau bara html slash sau bara Vitezele punct html
2
3
limita de viteza pe Drumul 3C, comunal adica, este de 90 km la ora. Daca asa spune legea, cum sa mergi mai mult de atat, aurolacii pulii care comentati aici ca mergeti cu cat vrea pula voastra, ca nus tati dyupa nu stiu cine, ca veti voi pe masini sisteme de securitate care sunt alcatuite din 3 litere... Nu te obliga nimeni sa stai in curul unuia care merge cu 50-60 km la ora, poti sa depasesti, dar atentie la depasiri, varianta Ovidiu are doar 2 portiuni in care se merge in linie dreapta, in rest sunt curbe... e plin de conducatori auto in judet, dar soferi foarte putini!!!
15
12
ai gresit adresantul !
10
1
Imi pare rau sa te dezamagesc dar bugetul ramane in continuare sarac ca tine pentru ca pe langa masini de calitate avem si detectoare de radar! Tocmai de aceea noi ajungem devreme si in siguranta acasa iar la cimitir tu cel mai probabil ajungi tu!
16
10
Asa prostii mei bagati talpa ca sa umflati bugetul statului ca nu sunt bani si dupa cateva de astea puteti ajunge primii......la cimitir !
18
19
Te-a bagat cineva in sema? Daca avem masini bune suntem odihniti si drumul e liber si uscat mergem cu 150-160 ca nu suntem la raliu si nu luam niciun stalp in brate pentru ca esp abs eps etc!
21
24
Bravo tantalailor mergeti cu 200 la ora si dupa ce luati un pom sau stalp in brate sa imcepeti cu "pacat de el,ce baiat bun era",din pacate ma nebunilor omorati si oameni nevinovati cum a facut baiatul lui G.Iorgulescu si multi alti ca el.
28
21
vehicul nu vehicol prostane! marsh la gradinita!
25
5
Bag pula. Eu merg cu 200 cu jaguarul meu. Mui politia
17
23
Foarte bine facea!!! Ne-am saturat de pampalai care abia se taraie cu 50-60kmh iar in oras nu sunt in stare sa parcheze decent!
19
19
Ce sa-ti fac ma relule daca esti mic si prost iar noi suntem isteti si ne descurcam? Te-am pus io sa-ti iei plasma cand tu nu ai dupa ce bea apa? Stii cate unghii mi-am bagat eu in gat pana sa-mi iau 4k? Da uite ca io am strans din buci am belit ochii la analog fo' 10 ani, am pus la ciorap si saltea, i-am dat in cap numai in baie in timp ce tu ardeai paratii cu toate centuristle ca singur n-ai nicio sansa, si acu io o ard high tech fara rate, iar tu belesti muia de oftica. Apropos ai vazut cum arata verisoarele noastre? Normal ca te insori cu ele plus ca raman si paratii aoatii! hehe fraiere!
25
11
Cel cu 160 daca nu eravin localitate care e problema? Merge omul cu cat vrea .
22
24
...si nu poate fi combatut nici macar cu insulte pentru ca pana si alea sunt irationale! Cum te sinucizi mah amarule daca pe sosea nu enimeni nici macar ploaia adica maica-ta bai fiul ploii si masina e in buna stare de functionare? Stii unde a ajuns tehnologia susepnsiilor? Dar a anvelopelor? Hint adica indiciu pentru militienii antidocti ca tine : la acel nivel pe care nu tu nici macar nu poti sa-l concepi dar care iti permite sa rulezi cu 210.43 km pe ora pe drumuri comuniste reabilitate nu reeducate!
16
21
esti dus cu capul!!! sinucide-te dracului dar sa nu omori pe nimeni nevinovat, progressitul pulii!!! te uiti la zdrentea aia de harald baldr, cumva???
26
20
ba boule!!...daca tu vrei sa te sinucizi alege alt loc...plm cu vehicolul tau ok tehnic
31
23
reabilitezi drumul ca sa mearga taranii cu caruta? mari prosti sunteti!
23
13
Daca drumul e in stare buna cu nivelde scazut de trafic si conditii meteo acceptabile iar masina e ok tehnic, nu vad care e problema. Mentalitatile astea comuniste de limitare a mobilitatii cetatenilor trebuie sa dispara! Traim in secolul vitezei iar cei care nu se adapteaza vor disparea in lada de gunoi a istoriei ca flintele, dialup-ul, CRT-urile, locomotiva cu aburi, evul mediu si altele ! Comunismul trebuie eradicat definitiv din lume impreuna cu cei care il mentin - militieni securisti procurori si judecatori si cu cei care l-au inventat - jidanii!
25
41

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212