REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Șofer de autobuz, surprins în timp ce agresa un călător. VIDEO

Șofer de autobuz, surprins în timp ce agresa un călător. VIDEO

Replica API 13 februarie 2022 | 00:00 3724

Conflictele în trafic au devenit din ce în ce mai dese, în general fiind implicați șoferii de automobile. Iată există însă și alți participanți la trafic implicați în scandaluri. Mai precis un șofer de la CT BUS, pe linia 102 N, a fost surprins în ziua de sâmbătă, 12 februarie 2022, ora 17:15, în stația facultativă din Faleză Nord, în timp ce agresa o persoană vârstnică. Potrivit martorilor, victima i-ar fi reproșat faptul că aștepta de 15 minute autobuzul, șoferul coborând și luându-l la pumni.

Ziua de sâmbătă s-a dovedit nefastă pentru un vârstnic care a vrut să călătorească cu transportul în comun. După ce a așteptat 15 minute sosirea autobuzului, pe o vreme destul de friguroasă, acesta i-a reproșat șoferului de pe CT BUS timpul de așteptare. Un martor povestește cum s-a întâmplat totul. ”Călătorul a spus faptul că aștepta de 15 minute autobuzul, șoferul s-a dat jos, a fost recalcitrant față de domnul respectiv, l-a bătut și l-a împins de nenumărate ori și a mai spus că dacă îl mai prinde îl omoară. Ușile erau deschise.” În imagini se vede totuși cum și călătorul nemulțumit încearcă să riposteze la corecția fizică aplicată de șofer, într-un final reușind să scape de furia acestuia.

Șeful CT BUS, Aristide Dumitrache, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Șofer de autobuz, luat la pumni de un adolescent

Vă reamintim că nu este primul caz de violență în care a fost implicat un șofer de la CT BUS. Astfel, pe 21 octombrie 2021, în zona FAR, un șofer s-a ales cu un pumn în față, după ce l-a jignit pe un minor. Și atunci, șoferul coborâse din mașină pentru a cere socoteală tînărului, care jignit fiind, l-a lovit pe conducătorul auto.

Citește și EXCLUSIV! ȘOFERUL unui AUTOBUZ, luat la PUMNI de un ADOLESCENT VIDEO

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic sa incepem sa aducem oameni calificati pe functiile de conducere,nu persoane aduse de domnul primar cum viseaza noaptea.sau dupa cum incaseaza,poate.ne explica dl PRIMAR.cum au fost.numiti respectivi Directori ai CT, BUS
4
0
Eu vad o incaerare intre doua femei fara par
2
2
de tot cacatul...Loredana o MASARDISTA si programul de muiane de la abu dhabi.Niste relicve ca si voi !!!
6
1
soferii la stat. Cei cu astfel de comportament concediati si angajati soferi pe bune in locul lor.
9
2
O sa il apere sindicatul pe sofer, ca e greu, ca era obosit,ca el era in grafic, .....daca vrei sa il dai afara, dureaza 6 luni.....si cred ca e si unul din cei care au facut greva in toamna
7
4
Nici nu conteaza ce ar fi spus directorul C.T.Bus daca ar fi raspuns la telefon daca il da afara pe sofer este in ordine,adica fapte nu vorbe.
7
2
Sfanta Elefteria 5, de vazut pe yt
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614