REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Şofer, după ce a PRODUS un ACCIDENT: Nu credeam că mai sunt BEAT!

Şofer, după ce a PRODUS un ACCIDENT: Nu credeam că mai sunt BEAT!

Replica API 13 iulie 2020 | 00:08 2250

Un bărbat a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Acesta s-a urcat la volanul unui autoturism marca Audi A6, cu numere de Bulgaria iar, la un moment dat, a intrat în coliziune cu 3 autovehicule parcate. Șoferul a declarat că nu credea că mai este sub influența alcoolului și că a lovit mașinile pentru că s-a speriat de un alt vehicul, care venea cu viteză.

"Deși știam că am consumat băuturi alcoolice, nu m-am gândit că mai sunt sub influența băuturilor alcoolice"

Fiind audiat în calitate de suspect, la data de 09.01.2020, șoferul a declarat că se afla în Medgidia, zona platou, la domiciliul socrilor, unde sărbătorea ziua de naștere a soției. ”În jurul orelor 21.30 am consumat un pahar de vin roze. În jurul orelor 23.40 m-am hotărât să plec acasă, în zona Cimentu’. Deși știam că am consumat băuturi alcoolice, nu m-am gândit că mai sunt sub influența băuturilor alcoolice și m-am hotărât să plec. Astfel m-am urcat la volanul autoturismului marca Audi A6, cu numărul de înmatriculare P-7029-BX (Bulgaria), pe care l-am condus pe străzile interioare din Medgidia.

În timp ce conduceam autoturismul, dinspre centru către zona Cimentu, în momentul în care am ajuns în dreptul blocului în care locuiesc, din spatele meu a venit cu o viteză foarte mare un autoturism marca Volkswagen, care a intrat în depășirea mea. În acest moment m-am speriat și am virat dreapta de volan, intrând în coliziune cu trei autoturisme parcate în fața blocului.

În urma impactului nu au rezultat victime omenești, doar pagube materiale. La scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj de poliție din cadrul Poliției. Mi-au fost solicitate documentele mele de identitate și ale mașinii. Agentul de poliție mi-a solicitat să fiu testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus bărbatul. Astfel, el a fost condamnat la 1 an cu suspendare.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca nu mai e beat si ca nici nu ai nevoie de permis ca sa conduci. asa l-a invatat mamitica lui !
0
0
Bla bla bla.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212