REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Șofer, prins cu 200 la oră, pe drumul Tulcea-Constanța

Șofer, prins cu 200 la oră, pe drumul Tulcea-Constanța

Virgil STOIAN 29 mai 2023 | 00:00 5963

Un şofer a fost depistat în timp ce circula cu o viteză de aproape 200 km/h pe un drum naţional, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

sofer, prins cu 200 la ora, pe drumul Tulcea-ConstantaFoto cu caracter ilustrativ

"La data de 27 mai a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Tulcea au depistat în trafic, pe DN 22 - E 87, pe relaţia Tulcea-Constanţa, un autoturism care circula cu viteza de 196 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 100 km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din judeţul Tulcea", se arată într-un comunicat transmis duminică de IPJ Tulcea.

Conform aceleiaşi surse, şoferul a fost sancţionat contravenţional, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.


Campaniile Poliției Rutiere, insuficiente. Titi Aur: Educația rutieră trebuie începută din liceu

„Majoritatea pietonilor și nu numai a pietonilor, ci și a șoferilor, nu înțeleg ce li se poate întâmpla, nu sunt educați. Nu se face nimic în școala generală, nu se face nimic în liceu la acele cursuri de conștientizare. Școala de șoferi se face limitată doar la câteva manevre și doar atât, nimic pe partea de conducere defensivă.

Campaniile care se fac sunt foarte puține. Poliția Rutieră a făcut în ultima perioadă câteva campanii, eu le-am apreciat, dar în același timp am observat că oamenii nu le-au simțit. Să faci o campanie cu respectarea regulii celor 2 secunde este foarte interesant, dar când nimeni nu știe regula celor 2 secunde, efectul este foarte mic”, a spus Titi Aur

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă ala doar la 196km /oră , eu ce pățeam că eram aproape de 300 ?
0
1
este idiotul de fiu al meu origofrenul
3
0
nu e nimeni de vina ca voi sunteti saraci si nu va permiteti masini decente. Daca ai o tarlie si 100kmh si e mult. Altele nu simt 250kmh. Pericol e soferul p***t la volan, ori majoritatea alora foarte slabi conduc prudent, ca se stiu incompetenti, dar ce sa vezi tot ei o comit mai des.
4
9
Dupa alea 120 de zile cat are permisul suspendat,baiatul asta ar trebui trimis la un medic neurolog sa semneze ala ca omul este apt din puct de vedere neurologic pentru reprimirea permisului de conducere,pentru ca baiatul asta nu a realizat ca doar shansa a facut sa nu circule o alta mashina pe shosea pe care el la viteza aia nu avea cum sa o fereasca si sa evite un accident de tipul alora unde nu doar oameni mor dar si motorul mashini sare de pe shasiu la 10 metri de mashina
12
2
Toti se umfla ca au bani ! Bani nu sunt ai lor … fraudeaza uniunea cu fonduri , tauri , oi , pasuni … trebuie facut ceva , astea numai probleme creeaza ! Poftim si la asta , circula cu 200 la ora , el credea aici ca sunt furaciunile lor , care le fac cu uniunea si cu banci si cu altele !
9
0
Donchi pufleni vrea sa si faca felu !
4
1
Asta chiar e dobitok, probabil ca nu-i ajungea benzina sa ajunga pana-n autostrada si a gasit cum sa rezolve problema, luat carnetul pe viata taticu.
12
1
aloo, bei daud? au intrat paratii de subventii, si acum ne spargem in figuri, la toamna plangeti k nu a plouat sa va dea statul ..asta , alte subventii..acsi yaste la tultzea..Baya ?
14
0
Rectific...sunt leii soselelor
8
2
Suspendat permisul acestor cacacaiosi sau căcăcioase care din momentul când și a luat permisul este leii pe șosele.Nu acorda prioritate pietonilor,nu semnalizează schimbarea direcției de mers...etc.
9
3
behehehehehe
11
0
Datorita faptului ca tata se pregătea pt examenul de permis și eu la 13 ani am invatat mai bine regulamentul și aplicat pe chestionare(chiar se supăra des ca fac între 24-26 pct),am participat la un concurs la generală unde am luat premiul 1,....bicicletă pionier și o geanta de umăr.deci,începeți acest program poate chiar după învățământul primar.
8
0
fraiere,iti ia foc vechitura aia de bmw sau haudi.
12
2
De la Cogealac sau de la Stejaru ? Cipanzeu scapat din rezervatie.
30
0
Jigodii care au bani nemunciți și pun in pericol viața oamenilor nevinovați.TREBUIESC MĂSURI MAI DURE CU ACESTI ORCI NEMERNICI,AMENZI MARI SI CONFISCAREA AUTOVEHICULUI!
25
0
Taran de Tulcea peste de Femei de la tara. A-ti distrus orasul ala
28
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218