REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Șofer vitezoman, prins cu 197 km/h, pe DN2A

Șofer vitezoman, prins cu 197 km/h, pe DN2A

Virgil STOIAN 3 martie 2024 | 16:49 3708

La data de 2 martie a.c., polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră, precum și ai formațiunilor rutiere, au desfășurat o amplă acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

sofer vitezoman, prins cu 197 km/h, pe DN2AȘoferul vitezoman

Acțiunea s-a desfășurat pe raza întregului județ, aparatele de măsurare a vitezei fiind amplasate pe principalele drumuri naționale și județene.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 198 de sancțiuni contravenționale, dintre care 113 pentru nerespectarea limitei legale de viteză pe tronsonul de drum respectiv.

sofer vitezoman, prins cu 197 km/h, pe DN2A

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 134.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 23 de permise de conducere, dintre care 16 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, trei pentru neacordare de prioritate pietonilor, trei pentru circulație pe contrasens și unul pentru conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, au fost retrase șase certificate de înmatriculare.

Exemple:

La data de 2 martie a.c., în jurul orei 14.55, polițiștii au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 2A, aparatul radar înregistrând viteza de 197 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 100 km/h.

La data de 2 martie a.c., în jurul orei 20.10, polițiștii au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 2A, aparatul radar înregistrând viteza de 137 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 50 km/h.

Astfel de acțiuni vor continua în perioada următoare, scopul acestora fiind acela de a asigura siguranța tutror participanților la trafic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E plina Romania cu shoferi vitezonani,alcoolici drogalai si mashini care nu corespund la un control RAR,trebuie doar sa iasa politzia pe strazi si in cateva ore prinde zeci de shoferi bautzi, drogazi sau vitezomani si daca sunt atat de multzi este doar o rezolvare,parlamentari sa dubleze amenzile poate asha se mai raresc idiotzi ashtia care pot produce la orice ora un accident mortal,pentru ca viatza omului este mai presus de orice,asha zice legea.
1
0
Miliția din Sibiu ar trebui să vină și pe artera Mihai Viteazul cu cele două sens giratoriu inclusiv cel de la hidroelectrica Lidl Dedeman Piața Rahovei să le ia carnetul drujbarilor cu tobele sparte și cu rable aduse din Occident la 100 € care merg cu viteză de fugă oamenii pe trecere de pietoni să scape cu viață dar miliția din Sibiu nu are treabă că sunt neamurile lor din Vând Legume( VL OT,DJ,TL ,TR,VS, BT )de parcă nu avem noi destui tâmpiți în Sibiu.Dar și în județele limitrofe Hunedoara ,Alba etcetera
1
0
Zi dracu ca a-ți mai stârnit din drogați vânzători de droguri criminali traficanți de drog și carne vie ca na noi cei din politie și politica protejam asa specimene ca vb aia e și băiatul lui sau nepotul lui Y ca na de acolo mănâncă toți vine cu știrea asta de c***t avea viteza da ala ce a omorât la Constanța și e bine și acum și p********l de tot căcatu ca făcea pe victima nu cunoștea cazul fimear scârbă de voi nenorociti
1
1
A scos statu ala in... competent și impotent.....pe fetele.... parașutele......sepkatele.... la produs..... ca statu e tare dus..... în cap ... cu toate.....
1
1
197Km/h cu golf 5... Daca merge Golfu cu 200+, care este problema ca a dat si baiatu' o talpa?
2
7
Zi draku care dn 2a ca nu stiu toti
5
1
e foame de bani baieti. Sa-si ia gaborii lumanari cu banii, sa puna la capataiul celor dragi.
5
13
Adevaru e că când ai Opel îți vine să o calci că doar nu e Logan leșinat
10
7

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436