REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Șoferi băuți și fără permise de conducere, depistați pe străzile din Constanța!

Șoferi băuți și fără permise de conducere, depistați pe străzile din Constanța!

Replica API 23 mai 2018 | 22:08 340

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, la data de 20 mai a.c., au depistat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității Viișoara, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Pietreni, județul Constanța, care a condus un autoturism pe șoseaua Peșterii, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Apoi, pe 22 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Ștefan Panaitescu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Și polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Chirnogeni, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității, având permisul de conducere reținut și fiind sub influența băuturilor alcoolice. olițiștii au condus persoanele în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Totodată, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Primăverii, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pe 22 mai, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Năvodari, care a condus un autoturism pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Persoana în cauză a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La harsova totul e ok
1
0
Rutiera nu vede ca ZFY THE WGC FRK merg cu folii pe fata pile la rutiera pana da DGA ul in voi de zburati toti
1
0
De ce nu se barbieresc militienii ? Eu pe strazi vad cersetorii nebarbieriti. Vor sa se asemene ?
1
2
Faruk umbla beat si drogat la volan!
0
0
In viile noi cind???
2
0
daca ceri 12 clase pentru permis ,o sa fie si mai multi,,,,eu circul cu cetificatu de nastere.
1
0
Va asteptam si in Lazu
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108