REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Șoferi BEȚI, trași pe dreapta! Supriză: NU aveau nici permis de conducere și au produs și ACCIDENTE!

Șoferi BEȚI, trași pe dreapta! Supriză: NU aveau nici permis de conducere și au produs și ACCIDENTE!

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:00 276

Mai mulți șoferi au fost depistați sub influența băuturilor alcoolice la volan. Mai mult decât atât, aceștia nu aveau nici permis de conducere, iar unii dintre ei au fost implicați și în accidente rutiere.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ostrov, la data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 16.15, au depistat un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea un tractor pe strada Libertății din localitatea Ostrov, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și faptul că vehiculul condus de acesta era neînmatriculat.

La aceeași dată, în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat de 45 de ani, în timp ce conducea un tractor pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și faptul că vehiculul condus de acesta era neînmatriculat. Apoi, pe 6 octombrie a.c., în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 86, în orașul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În cauze au fost întocmite dosare penale.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu starpiti traficul de droguri in maxim 5 ani o sa faceti parte din jocul GTA. Or sa dea astia cu masinile peste voi ca in popice. Tineti minte ce va spun.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212