REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Șoferi, nu uitați! Duminică se închide bulevardul Tomis

Șoferi, nu uitați! Duminică se închide bulevardul Tomis

Replica API 21 septembrie 2019 | 23:57 1140

În contextul „Săptămânii Europene a Mobilității“, duminică, 22 septembrie, bulevardul Tomis va fi închis pe tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Traian, între orele 09:00 – 19:00, pentru organizarea unor activități privind promovarea deplasării pietonale la care vor participa elevi, părinți și profesori de la mai multe unități de învățământ din Constanța, cluburi sportive, bicicliști.

Astfel, copiii și părinții pot veni să se bucure pentru prima dată de o plimbare pe bulevardul Tomis care va fi populat doar de bicicliști, de copii pe role, sportivi care își vor testa abilitățile în fotbal, handbal, rugby, baschet, tenis de masă, etc.

Pentru ca toate activitățile să se desfășoare fără probleme, sâmbătă începând cu ora 18:00 se va interzice oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe tronsonul amintit de pe bulevardul Tomis, iar duminică, între orele 08:00 – 22:00 circulația rutieră va fi oprită pe bulevardul Tomis, de la intersecția cu bulevardul Mamaia până la intersecția cu bulevardul Ferdinand și de la bulevardul Ferdinand până la strada Traian. Vor fi închise intrările pe bd Tomis de pe străzile perpendiculare (str. Decebal, str. Dacia, str. Sarmizegetuza, str. Constantin Brătescu, str. Ștefan cel Mare, str. Cuza Vodă și str. Dragoș Vodă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau nu uita te vom asasina pentru prostia ta!
1
1
Chiar a fost foarte frumos cu muzica si miscare , merita sa se mai intample asa ceva in constanta
4
10
Tare as vrea sa vad eu cum se testeaza abilitatile rugby.vreau sa vad o gramada organizata si vreau sa il vad pe fagadau cum inscrie un eseu.fmm replica si cu mana aia cu care ai tastat acest articol inutil.defapt si asta este un copy paste al comunicatului emis de primarie.sa va iau mortii si familiile n pwla de distrusi.terenu de rugby de pe badea cartan este o parloaga iar voi "va testati abilitatile in rugby pe bvd tomis.mizerabililor
9
3
Fagadau handicapat,retard,repetent la facultate si un mare Bou.A.... sa nu ii uitam si pe cei doi imbecili de viceprimari
10
3
Fagadau este cel mai bun primar din istoria orasului
5
12
Au ramas cocalarii fara bulevard. Unde isi mai ambaleaza tigaile? Cum mai defileaza ei cu geamurile date jos sa rasune maneaua sa se auda pana la Instambul. Vai, ce nenorocire!... Unde mai fac ei niste liniute?
10
2
SA NU UITI SA.TI IEI APA DE LA ROBINET LA TINE ! SUNT CU OCHII PE TINE !!! SA NU TE PRIND CA DEZVIGINEZI VREO STICA. P.S. VEZI CA MAINE BATE VANTUL, SA TE DAI CU FIXATIV
10
4
defileaza primarul gol prin Constanta ... asa ca de asta e inchis
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614