REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Șoferi vitezomani, surprinși cu 91 km/h, pe bdul. I.C. Brătianu. VIDEO

Șoferi vitezomani, surprinși cu 91 km/h, pe bdul. I.C. Brătianu. VIDEO

Replica API 6 aprilie 2022 | 00:10 2623

Polițiștii rutieri au desfășurat marți, 5 aprilie, o acțiune de amploare pe linie rutieră, pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice și pentru prevenirea accidentelor de circulație. S-a acționat pe principalele artere din Constanța și din județul Constanța, zone cu risc ridicat de accidente.

Cu această ocazie, au depistat în trafic mai mulți șoferi care au încălcat legea rutieră, motiv pentru care s-au ales cu amenzi.

De exemplu, un șofer care conducea un Audi a fost surprins pe bulevardul I.C.Brătianu, în dreptul Sabroso, circulând cu 77 km/oră, iar un altul a fost surprins cu 91 km/h.

VIDEO:

.

O altă șoferiță a fost surprinsă cu 75 km/oră și nu avea nici centura de siguranță. A primit 5 puncte de amendă pentru viteză, dar și pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Un alt șofer a fost surprins cu 80 km/oră. A primit 4 puncte amendă.

Polițiștii constănțeni desfășoară o acțiune de amploare pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Se acționează pe principalele artere din Constanța și din județul Constanța, vorbim despre zone cu risc ridicat de accidente. Suntem pe I.C.Brătianu. Până la acest moment, au fost sancționați contravențional cinci conducători auto. Cea mai mare viteă depistată a fost de 91 km/h.

Andreea Iliescu

Conducătorul a fost sancționat contravențional și i s-a pus în vedere faptul că și viteza reprezintă una dintre cauzele generatoare de accidente rutiere șia tunci este bvine să respectăm limita legală de viteză. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare. Toate se desfășoară pentru siguranța cetățenilor”, a declarat inspectorul de poliție Andreea Iliescu.

VIDEO:

V.S., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gargara multa, prinde doi trei fraieri si gata, au rezolvat problema idiotilor din trafic
1
0
Cum stam cu betivii si anafabetii din trafic? Cum procedati sa fluidizati traficul dimineata pina in in 8:30 la intrarile din oras? Cum procedati sa fluidizati traficul in oras intre 16:30 si 18:30? Aveti destula treaba d-voastra si primaria sa inlesniti traficul rutier in Constanta! Restul sint VORBE!
0
0
Dute....abc ai la cap
0
0
Da mai jegule inseamna preventie, dupa ce te amendeaza de cateva ori sa vezi ce fel conduci !
0
0
MAI BLONDUTO...STATUL LA PANDA INSEAMNA PREVENTIE LA TINE??? EU CRED CA GURITA AIA A TA E BUNA LA ALTCEVA!!!
0
0
Eu ma dau cu mertanu cu 200 la ora fara centura fiindca Nicolae Emilian catelusu papa moca zilnic la Hollywood.
1
0
Bravo! am observat actiunea politiei! In sfarsit sa mai potoliti odata pe nenorocitii care meg cu 130 pe bulevarde . Nu uitati si de jegurile cu motoarele turate la maxim pustanii agresivi in trafic!
1
0
Sunt multi care intorc pe linie continua dubla, pe Bratianu in drept cu Cora, inainte de sensul giratoriu. Daca bagati acolo un echipaj, intr-o saptamana dublati bugetul.
1
0
Mai duceti-va in plm de pandari!!! Daca si pe bulevarde trebuie sa te tarai cu 50 pe ora ......
1
0
pe iorga cand vin?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212