REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Șoferii, ARȘI de polițiștii locali! Vizați inclusiv cei care au intrat pe 'acces interzis!

Șoferii, ARȘI de polițiștii locali! Vizați inclusiv cei care au intrat pe 'acces interzis!

Replica API 31 mai 2019 | 01:35 494

În cazul autoturismelor parcate neregulamentar in scopul expunerii spre vânzare in mod nelegal, politiștii locali au dispus ridicarea a 5 autovehicule de pe strada Șos. Mangaliei din proximitatea unui supermarket și a unei instituții publice. Obiectivul acestor activități a fost acela de a asigura siguranța traficului rutier și pietonal.

Deținătorii legali ai autoturismelor le vor putea recupera numai după achitarea tarifelor de ridicare, transport și depozitare prevăzute în H.C.L nr.399/2018- Regulamentul privind activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă de pe raza municipiului Constanța.

Cuantumul total al celor 40 de sancțiuni contraventionale care au fost constatate în cadrul acțiunii tematice derulate pe linia menținerii ordinii și liniștii publice a fost de 14.560 lei.

O altă activitate specifică s-a derulat pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă semnificația indicatorului rutier „ Accesul interzis”.

Astfel, în cadrul activității desfășurate în data de 29 mai a.c., polițiștii locali au aplicat 51 sanctiuni contravenționale pentru nerespectarea semnificației indicatorului rutier „Accesul interzis”.

Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte normele legale privind circulația pe drumurile publice pentru a nu aduce atingere siguranței rutiere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu ce ia ars politistii locali???cu foc,cu bricheta poate...ca de scris nu prea...scrisul face parte din categoria...am studii...dar ei nu prea au..poate au terminat facultatea MADALINA M...din CERNAVODA..cea mai prestigioasa universitate..dai banul si primesti...DIPLOMA DE LICENTA...dar cand esti intrebat ce studii ai ???spui raspicat: stai sa citesc ce scrie pe DIPLOMA...dar nu prea stiu sa citesc..
1
1
ajungi si u langa mazare fagadau. Fara grija ca iti tine mazare locul cald
3
1
S-a terminat cu smecherii de duzina si cu rablele in leasing pe avarii. Sunt locuri de parcare daca suntem dispusi sa mergem 50m mai mult decat in "mod cocalaresc" in fata zonei "unde avem treaba" sau unde se lasa copii cu masina "sa vada si saracii" cau au ei leasing... Legea nu este tocmeala de aceea trebuie respectata la sange!
3
3
constanta arata din ce in ce mai rau ! unde sa parcam domn primar , gainar ???
8
1
faceti parcari intai primaria apoi ridicati masinile .de 30 ani nu sa facut nimic prin oras si cartiere
8
1
Intai parcari suficiente si dupa aceea amenzi !
17
3
Trebuie iesit in strada , nu se mai poate cu primarul asta ...
20
2
La circulatie aveti activitate spornica, dar la mentinetea ordinii si curateniei nu va bagati. Vreti numai banu
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212