REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Șoferii băuți, pericole pe șoselele din Constanța! Nu se mai sperie nici de polițiști?

Șoferii băuți, pericole pe șoselele din Constanța! Nu se mai sperie nici de polițiști?

Replica API 16 martie 2018 | 21:37 219

Anumiți șoferi continuă să pună în pericol viețile celorlalți participanți la trafic. Zi de zi, polițiștii rutieri constănțeni depistează conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, fără permis sau care încalcă alte norme aflate în vigoare. Și, din păcate, există și cazuri în care toate aceste acte de ”inconștiență” pot duce la tragedii. Spre exemplu, în seara de miercuri, 14 martie, un tânăr din Medgidia, fără permis și băut (0,71mg/l alcool pur în aerul expirat), a provocat un accident rutier. Totodată, șoferul unui autotren a fost implicat într-un eveniment rutier, pe A2.

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție, la data de 14 martie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Caraiman, din municipiul Constanța, având autorizația de circulație provizorie expirată. La aceeași dată, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Agigea au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Ion Creangă, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Totodată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Titulescu, din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice. Apoi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Matei Basarab, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Și polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Albești, din Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale. Amintim și faptul că, în seara de miercuri, 14 martie, în jurul orelor 19:30, un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe DN 3, iar la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, la efectuarea virajului la stânga, nu s-a asigurat și a intrat in coliziune cu autoturism, condus de catre un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Viișoara, acesta efectuând manevra de depășire. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un copac, al doilea răsturnându-se. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorilor auto, precum și a doi pasageri. Cei doi conducători auto au fost testati cu aparatul etilotest, constatându-se că tânărul de 24 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta având şi permisul de conducere reținut. Tot miercuri seara, un TIR s-a răsturnat la kilometrul 92, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa! Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine ar fi sa scrieti un articol in care sa aratati militieni bauti zilnic coducand pe strzile orasului.Ar fi bine sa scrieti de agentul Miscu care cica patruleaza, a se intelege ca sta la panda sa vineze bieti cetateni poate ii pica si lui ceva sa isi plateasca ratele la masina, poate scieti si ca folosesc autospecialele din dotare ca pe prpriile masini, ex.lui miscu care vine sa o ia de la cne cernavoda pe Angela, cica sotia lui.Si cate si mai cate abuzuri fac acesti indivizi.Desfiintarea politiei este solutia.Sa vedem ce stiu sa faca acesti necalificati.Este nevoie de ei la lopata in ag
0
0
natie de boschetari si pupatori de moaste,pe timpul lui ceasca se mergea la film si la meciuri cu sticla de alcool dupa ei .. ce sa ceri de odraslele lor pana si parastasele se fac cu tuica si vin cica asa e traditia LA ROMANI .. boschetari
1
0
bauti se PISA PE VOI!
2
2
Asa e in democratie originala! Ce e de mirare?
2
1
Si drogurile sunt mai periculoase vinde in grivitei
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212