REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Şoferii fac RALIURI și pe strada MIRCEA cel Bătrân! Video

Şoferii fac RALIURI și pe strada MIRCEA cel Bătrân! Video

Replica API 9 aprilie 2021 | 23:27 1798

Mai mulţi constănţeni s-au plâns recent de faptul că pe strada Mircea cel Bătrân, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Negru Vodă şi intersecţia cu bulevardul Ferdinand, conducătorii auto fac raliuri. Momentan, Comisia de Circulaţie nu are în plan montarea unor limitatoare de viteză care să-i împiedice pe şoferi să mai gonească în zona respectivă.

“Zici că se fac raliuri”

Pe strada Mircea cel Bătrân, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Negru Vodă şi intersecţia cu bulevardul Ferdinand, conducătorii auto îşi testează abilităţile şi gonesc cu viteză, cu toate că artera respectivă se intersectează cu câteva străzi intens circulate. Unii dintre cetăţeni s-au plâns de acest lucru şi cer montarea unor limitatoare de viteză care să nu le mai permită vitezomanilor să depăşească limita de viteză admisă. “Poate se vor monta nişte limitatoare de viteză. Zici că se fac raliuri de la colţul fostului hotel Ibis până la intersecţia cu bulevardul Ferdinand. Nu poţi ieşi din parcarea de pe Mircea din cauza vitezomanilor şi ţi-e frică şi să traversezi pe trecerea de pietoni”, transmit cetăţenii.

Deocamdată nu se vor monta limitatoare de viteză

Reprezentanţii Primăriei Constanţa au precizat pentru Replica faptul că, momentan, nu se vor monta limitatoare de viteză. “Comisia de Circulație decide montarea limitatoarelor de viteză pentru siguranța circulației auto și pietonale. Deocamdată nu au fost primite sesizări”, au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai si unde vreti sa faca raliu?
2
2
Iar au trimis-o pe Diana pe strazi sa caute stiri. e-jobs.ro
7
0
Iti si permite distanta sa faci raliuri
6
1
Care raliuri? Se conduce normal! Unde vedeti voi ca se iau la intrecere sau ca merg cu viteza?
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102