REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Șoferii, în continuare NEMULȚUMIȚI de noul sens giratoriu

Șoferii, în continuare NEMULȚUMIȚI de noul sens giratoriu

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 2176

Nici bine nu au fost începute lucrările de realizare a noului sens giratoriu de pe bulevardul Mamaia, că tot mai mulți șoferi își arată nemulțumirile în legătură cu acesta, reliefând posibilele dificultăți pe care le vor întâmpina în perioada estivală.

Măsura a fost luată în scopul fluidizării traficului din zonă, la solicitarea expresă a Poliției Rutiere. Sensul giratoriu va fi amplasat la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Renașterii și Nicolae Iorga. Nu a durat mult timp până când nemulțumirile șoferilor au început să apară. Aceștia susțin că nu era necesară realizarea unui sens giratoriu, aceștia făcând ironii asupra polițiștilor, că fără acesta nu ar putea părăsi strada, fără a pune în funcțiune semnalul sonor.

Părerile au început să apară în momentul în care un tânăr a postat pe o rețea de socializare, o poză în care "mulțumește" primarului pentru că a făcut posibilă fluidizarea traficului. Nu la mult timp după aceasta, comentariile au început să "curgă", astfel fiecare șofer și-a scris nemulțumirea. "Dacă sincronizează semafoarele, dacă nu elimină spațiul verde de pe mijlocul bulevardului Mamaia, dacă nu face treceri pietonale subterane, dacă nu interzice oprirea maxi –taxi aiurea, unde vor călătorii, de unde fluidizare? Să vină dimineața între 07:45-08:15 în fața bibliotecii universitare, sa vadă nebunie de trafic!", a susținut un bărbat. Șoferii consideră că realizarea sensului giratoriu, va pune în dificultate șoferii, mai ales pe timpul verii, cand aglomerația este de neevitat."Cam îngreunează traficul. Adică te încadrezi greu să faci stânga spre delfinariu. La vară nu vreau sa-mi imaginez ce va fi!", a comentat o doamnă.Printre comentariile de nemulțumire , o tânără, vede altfel situația "Nu vă e clar că din cauza blocului au făcut sensul, nu din cauza poliției? Până să apară blocul, eram toți bine mersi", a scris o tânără.

G.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru tanarul bou care are ideea cu eliminarea spatiului verde, bah esti prost?
1
0
Soseaua de coasta, mult hulita idee a lui Mazare, este o necesitate, fiind o alternativa la bd Mamaia si Unirii. Scuarul trebuie redus la minim, cat sa plantezi un copac si sa separi sensurile. Sensurile unice au descongestionat circulatia, cu conditia sa nu fie unul dupa a,tul pe o distanta scurta ca pe A Vlaicu, sau forma ciudata ca la lidl Soveja cu Chiliei. Pasajele rutiere sau pietonale rezolva problema! Dar nu exista o viziune macro
3
0
Faceti soseaua de coasta pentru a reglementa traficul . In atitia ani nu s-a imbunatatit cu nimic circulatia.
6
1
si daca ar distruge scuarul ,soferilor tot nu o sa le ajunga benzile si cat de curand or sa ceara eliminarea trotuarelor pe motiv ca nimeni nu le foloseste....ne plangem ca primarul are niste idei proaste dar si multi cetateni gandesc aiurea
4
4
Catre o strada cu acces interzis,wtf
4
0
Pai si nu am dreptate in privinta blocului ? Inca cate vor mai aparea.
4
0
Idiotii de machedoni au distrus orasul
23
0
un mare sesn girator se cere in intersectia calugareni cu i ghe duca si tot ce mai este acolochiar are rost este bataie de joc sa traversezi calugareni este ostrada ingusta si obifurcatie ciudata
4
3
Si continua cu prostiile astea, mai face unul la capatul bulevardului Mamaia, langa Anaf.
12
2
o sa avem atatea giratorii ca o sa ne invartim incontinuu.Mai bine decat sa iasa papagalii de la rutiera sa "dirijeze" traficul.De cate ori e coada de 3 km stim ca a iesit Garcea la munca.
7
3
OK..dar cum ramane cu mizeria aia de intersectie de la Delfinariu ? Acolo e India ! Lumea a 3 a. Acolo nu trebuie sens ! Trebuie resistematizata intersectia facute tot felul de fantezii cu pasarele pentru pietoni, orice factor care ar putea diminua traficul ar trebui utilizat! Mai e si caraimanul cu mangaliei. O intersectie periculoasa. Pe Bdul Mamaia la intoarceri prin scuaruri de pe mijloc. Fa o demarcare pentru fiecare banda. Fa totul sa fie lizibil, usor caci daca faci ceva pentru populatie, fa pentru cel mai slab din veriga, adica ca la prosti. Asa educi prostii, nu ii faci mai destepti.
8
2
Animale patrupede
3
0
Pai sensul este facut dupa urechea lui fagadau! Daca avea autorizatie probabil ca avea si un proiect bun! Dar nu ii da vanturache autarizatia si face fara! ISC doarme!
10
4
Ha, ha, ha...! Te incadrezi greu sa faci la stanga... in sensul giratoriu... Ce ne mai place sa ne dam cu parerea...!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272