REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ȘOFERII s-au SĂTURAT de COZILE INTERMINABILE de pe AUREL VLAICU. Video!

ȘOFERII s-au SĂTURAT de COZILE INTERMINABILE de pe AUREL VLAICU. Video!

Replica API 8 martie 2021 | 00:21 9155

Conducătorii auto din Constanța s-au săturat până peste cap de cozile interminabile formate zilnic pe bulevardul Aurel Vlaicu. Revoltați, constănțenii cer soluții pentru rezolvarea acestei probleme cu care se confruntă nu de ieri, de azi, ci de ani de zile.

Prinși în aglomerație minute în șir

Bulevardul Aurel Vlaicu, cunoscut și ca Varianta Constanței, ar fi trebuit să reprezinte o alternativă rapidă pentru șoferii care doreau să evite traficul aglomerat din oraș. În ultima vreme, situația s-a cam „sucit”, iar șoferii au ajuns să stea la cozi interminabile zeci de minute în șir. „Facem o plimbare pe bulevardul Aurel Vlaicu pe la ora 17? De la podul IPMC până la Satul de Vacanță? Să vedem cât timp pierdem în trafic. Chiar nu răspunde nimeni de haosul de pe acest bulevard?” este întrebarea unui constănțean pentru autoritățile locale.

Mijloacele de transport în comun, afectate

Nu doar șoferii sunt prinși în trafic pe Aurel Vlaicu. Mijloacele de transport în comun au și ele de suferit. Acestea circulă cu întârziere, după cu informează CT BUS. „Liniile 1, 3b, 44 și 101M înregistrează întârzieri, deoarece tranzitează tronsoane de drum cu trafic îngreunat. Recomandăm pasagerilor să consulte aplicația CT BUS pentru a afla timpii reali de sosire a autobuzelor, cât și întârzierile ce pot surveni”, transmit reprezentanţii CT Bus.

Au loc lucrări în oraș

Autoritățile locale nu au în plan, pentru un moment, rezolvarea situației. Conform graficului estimativ de lucrări al Confort Urban din anul 2021, această arteră nu este inclusă în lucrările de reabilitare şi modernizare. În schimb, se lucrează intens pe alte artere din municipiu. Pe străzile Răchitași, Tabla Buții, Grozești și Onești s-au amplasat borduri noi pe tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Chiliei. În paralel, a continuat modernizarea scărilor de acces către plaja Modern și reabilitarea infrastructurii pietonale pe strada Mircea cel Bătrân, în dreptul Oficiului Poștal Nr.9.Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe strada Badea Cârțan.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sa fim seriosi !!! Ei s'au chinuit 1 sapt sa repare semafoarele de la intrare !!! Varianta va ramane asa ca dobitocii vor parcari cu plata.....
5
0
Acolo este nevoie clara de un pasaj rutier. Tomisul ar trebui sa treaca pe sub sau pe deasupra intersectiei cu aurel vlaicu. Investitia ar dura cativa ani, dar rezultatul este cel maj corect in conditia in care orasul incepe sa se dezvolte foarte extins in zona tomis plus, elvila, palazu, boreal, intrare ovidiu. Domnule Chitac nu mai stati pe ganduri, apucativa de proiect, Fagadau nu a facut nimic in sensul asta. Lasati parcarea la 2 lei p ora de luni pana vineri in zona de centru a orasului, 5-10 lei in mamaia si portul tomis si o sa aveti bani sa faceti toate investitiile necesare.
8
0
Celor de mai jos
2
4
primare mai iesi prin oras pe strzile di oras ........sau pirzi locul de parcare gratuit
6
0
De ce nu lucrati in 3 schimburi,nu aveti bani sa le dati spor de noapte?...Bagati mai putin la voi in buzunare si platiti sporuri sa lucrati si noaprea si sambata duninica...De ce nu luati din cei care sunt condamnati la locul de.munca sa va ajute ....Stam ore si ore in trafic pentru ca pe voi administratorii drumurilor nu va intereseaza ...Sa va fie rusine ORDINARILOR
11
1
Toate utilajele somau azi la ora 9.30 pe a.vlaicu
9
1
Cine este nemultumit , sa-si cumpere avion . Si eu sunt sofer si spre neplacearea mea am stat destule minute in trafic si nu m-am simntit bucuros . Numai ca trebuie sa avem rabdare pentru ca o lucrare de anvergura nu se poate face peste noapte . Rabdare si joc de glesne . Daca fac este rau daca nu fac iar este rau .
4
14
o ghena de oras, nu face nimeni nimic, ma uit cu invidie la oradea, sibiu, alba iulia etc....rusine maaa, nu sunteti in stare sa faceti ceva bun pt orasul asta, bataie de joc, seara aurel vlaicu e plin de amaratele alea de prostituate, politia nu face nimic, da de place sa suntem la malu marii
16
4
Aglomeratia pe A.Vlaicu se datoreaza numeroaselor blocuri,firme si malluri care sunt amplasate acolo.Ele atrag trafic auto.A.Vlaicu este si sosea de centura cu traficul specific.In plus sunt lucrari RAJA. Parkangiul Sef al orasului vrea sa descongestioneze centrul prin...marirea taxei de parcare. Sunt vicleni ei asta fiind doar pretextul.Umbla dupa bani hotii.Constantinescu H. Porcul II are o alta varianta spera el sa o inghita prostii. Vom construi spitale si scoli din..banii de parcare.Ticalos omul.Minte pe fata.Alo parkangii de fonduri Europene ati auzit? Nu va lasa Mierla?Plecati acasa.
15
1
E un Dorel sprijinit pe o lopata cu viziune de ansamblu
5
0
Au blocat tot orasul de 1 an
9
0
usr - pnl sunt vinovati dupa doua luni la guvernare pentru 30 de ani de adsministratie psd ista la constanta!
4
4
Raja e de vina, se misca in reluare si nimeni nu-i deranjaza si fraierii stau la cozi in trafic
9
2
@Dr justice, daca as fi in locul tau m-as spanzura, idiotule. Ti-ai gasit tapul ispasitor al tuturor problemelor din Constanta.
1
5
Cum sa nu se faca ditamai coada cand e absolut important si necesar sa treaca un tren cu 10 vagoane spre media navodari la ora 17 in cursul saptamanii. Daca ii duce capul opresc circulatia trenurilor pe timp de zi.
2
3
Nu era vorba de firmele apropiate decidentilor politici, lucrarea trebuia facuta in maxim doua luni. Asa e in romanica, firmele profesioniste nu au loc de smecheri.
7
0
Aduceti forta de munca acolo. Nu 1 muncitor la fiecare km.
16
0
aceasta zona, aurel vlaicu, este o tiganie fara margini. Nici la imputitii aia de arabi, asa cum ii numesc geto dacii de pe aici, nu am vazut asa tiganie! nu are nici o noima zona aia, e un cacat amestecat. avem blocuri, avem hale, avem magazine etc. Toata zona trebuie mutata, oamenii exprorpiati, fara imbogatirea cimpanezilorm ci chiar la pret redus, deoarece se stie cum au facut rost de terenuri. Apoi data o forma zonei. cu un anumit specific.
14
1
lucrarile de inlocuire a conductelor de pe varianta au inceput in septembrie.Se lucreaza cu viteza melcului sau chiar zile intregi nu lucreaza nimeni
26
0
pai muncitorii aia iau salariu praful de pe toba ca asa e la privat, ce vrei sa lucreze? acolo se putea lucra noaptea ca nu circulatie si nici nu deranjaza pe nimeni zgomortul dar cine sa plateasca spor de noapte, ca patronii au bagat grosul in buzunar!!!
23
0
Muncitorii aia stau nu fac nimic toata ziua.
19
1
Au inceput lucrarile, au incasat banii de la stat si acum nu lucreaza nimeni. Machidonian job. De unde sa stie ciobanii analfabeti veniti de la oi sa repare strazi cand ei pana la 30 de ani nu au vazut asfalt si faceau sex cu oi
29
5
Aveti ce ati votat , dragi constanteni : niste satanisti & niste incompetenti ! De cand s-au cocotat astia la Primaria Cta ... orasul si bulevardele arata ca dupa razboi ! Taceti si inghititi !
20
15
D. N. A la capuse
13
1
Macar daca se lucra, nu lucreaza nimeni de la RAJA, sapa 1 m pe zi...
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108