REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Şoferiţa care a făcut prăpăd pe un bulevard din Constanţa este şefa unei firme de pază şi... locatară în blocul ANL ‘pentru vedete’!

Şoferiţa care a făcut prăpăd pe un bulevard din Constanţa este şefa unei firme de pază şi... locatară în blocul ANL ‘pentru vedete’!

Replica API 14 februarie 2018 | 00:00 957

I s-ar fi făcut rău la volan

I s-ar fi făcut rău la volan

Șoferița care a semănat haos pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța se numește Nicoleta Dogărescu și are 54 de ani (pe care urmează să îi împlinească anul acesta). Aceasta figurează ca asociat în cadrul firmei Save & Self Company Guard SRL (alături de controversatul Valentin Viorel Oiţă Bucur) și, potrivit unor persoane ce par că o cunosc, doar ce aflase o veste cumplită cu privire la sănătatea mamei sale și i s-ar fi făcut rău la volan. Cercetările continuă însă, pentru a se stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Amintim că un accident rutier a pus pe jar cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa! A fost solicitată în primă fază şi Descarcerarea de la ISU Dobrogea, dar, din fericire, nimeni nu a rămas încarcerat în maşina care s-a răsturnat pe bulevardul 1 Decembrie, în zona BCR! Accidentul a fost provocat de Nicoleta Dogărescu, o şoferiţă de 54 de ani, care a izbit un stâlp (acesta abia se mai ţine în cabluri); în timp ce s-a răsturnat cu autoturismul, un Audi Q7, au fost avariate grav alte 9 maşini parcate! La fața locului s-a deplasat și poliția. Femeia a scăpat ca prin minune: a fost preluată conştientă de ambulanţă şi transportată la spital. Conform unor martori ar fi avut viteză excesivă!

“La data de 13 februarie a.c, ora 01.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, unde o femeie, în vârstă de 54 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie, din municipiu, dinspre bulevardul 1 Mai către bulevardul Ferdinand.

Femeia ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de beton de pe partea dreaptă a carosabilului, ulterior răsturnându-se și avariind nouă autoturisme, parcate în dreptul unui imobil de pe bulevardul 1 Decembrie. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto”, au precizat anchetatorii. În cauză, a fost întocmit dosar penal. Cercetările continuă, însă între timp au ieşit la iveală şi alte detalii, ca de exemplu faptul că maşina ar figura ca aparţinând unei persoane pe nume Balaşi (adică numele de fată al Nicoletei Dogărescu).

Tot despre Nicoleta Dogărescu au ţinut să vorbească şi anumiţi vecini ai acesteia. Iar aceşti vecini sunt locatarii unui bloc ANL “celebru” în Constanţa: blocul K2A de pe strada Traian, unde locuiesc, printre alţii, şi fostul ministru Ionuţ Mişa, dar şi Graţiela Trepteanu, sora fostului viceprimar al Constanţei Gabi Stan. Cel puţin aşa susţin anumiţi locatari din bloc, care mai comentează despre Nicoleta Dogărescu: „Să ştiţi că este o doamnă tare cumsecade!”.

Interesant este că Nicoletei Dogărescu i-a fost atribuită locuinţa în regim ANL „pe ultima sută de metri”! Mai exact, legea spune că locuinţe ANL primesc tineri până în 35 de ani, iar în cazul celor care sunt pe listă dar nu au primit încă, administraţia locală are obligaţia să le repartizeze în cel mult 3 ani. Făcând o socoteală, se pare că administraţia locală nu s-a grăbit (sau nu a avut de unde) să îi repartizeze rapid o locuinţă. Conform unor surse, apartamentul i-a fost repartizat la vârsta de 36 de ani, la câţiva ani după ce depusese dosarul în acest sens. L-a cumpărat (căci legea permite acest lucru chiriaşilor) în 2015, mai spun sursele noastre.

Liliana CHIRU, Alexandra CUCU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand le veti da madam dogarescu? la sfantul asteapta? sau fondul de salarii il veti folosi la acoperirea daunelor, avocati si restul? barbata su e politai? deci cam stim totul ce va urma
6
1
Tinerica madama a primit si locuinta anl!! E cumsecade! Acum e ,,cumsesta" capra.
5
0
Hapchi pelau nicolete dogaristichescu
1
0
pt.Xman sa o sugi tu stresatule asigurarea nu te despagubeste la dauna totala cum e aia rosie,la valoarea de piata .O sa ia banii in cateva luni sau ani
9
1
Ba stresatilor,masina are asigurare,pagubele vor fi suportate de firma asiguratoare iar daca unui om i s-a facut rau la volan din anumite probleme medicale nu exista culpa si nu poate fi demonstrat nici daca urmaresti camerele de supraveghere ale bancii care oricum nu pot fi folosite,in acest sens existand reglementari legale!
1
16
asa ceva nici in filme nu vezi, si ce este si mai incredibil este faptul ca soferita a scapat cu viata
5
0
Soferita face videochat e o gagica de renume pe internet si barbasu peste de meserie
6
1
Asta la 53 de ani inca i se nai face rau cand aude ca moare masa? Pai aia are 90. Ce dracu mai vrea? Politia ati incasat spaga?
13
1
politia romana e de cacat, nu face nimic. niste analfabeti care ling in cur. la gunoi cu toti.
15
1
Camerele de la BCR au filmat tot. Cotidianul replica sa intervina la politie si BCR pentru a face rost de filmari. Vrem adevarul!!!
15
1
HUOOOOO MANCATI KAKAT CU GURA PLINA SA NU VI SE APLECE
6
12
Aloooo!!! Milia Romana.is verifica camerele din zona,nu cumva era domnul radu la volan?
21
0
Nasol sa ai avut masina bulita de astia, stai si razi ca prostu pana se face.
17
2
pina la urma cati ani are?ieri avea 37,azi 54?sa intelegem ca a imbatranit subit,din cauza stresului? ai dracu,cum au reusit ei sa isi ia apartament la anl?nu aveau bani?
31
0
Interesant ! Barbat'su e militian ! Probabil mai tanar caaltfel era la pensie sau e din conducerea IPJ si trage cu dintii de scaun peste 55 de ani ....
29
0
relatii , pile ,,si dna,tace.
25
1
Pai sotul e ditai gaboru normal ca a luat o pe ea ca ala era beat pula
35
0
Asa a invatat o avocatul. I s a facut rau pe dracu. Daca ar fi avut 50 km la ora nu rupea stalpul si nu se dadea peste cap si nu distrugea 9 masini. Avea viteza mare. Probabil verifica si telefonul
39
0
cine era la volan defapt !?
23
1
Da, ma iar ne luati de prosti. Era la volan "EL" si era mooort de beat. Mort de beat si a pus-o pe proasta la volan. Somn usor militia rutiera!!! Sunteti "puratatori de uniforma" doar cu cetatenii de rand... Cu smenarii nu aveti tupeu sa va aratati autoritatea. Rusine!!! Sau cum sa va spun sefii aia? Mars!!!
50
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102