REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
15° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Șoferul care a luat pe capota mașinii un agent de la Rutieră este fiul unui fost polițist!

Șoferul care a luat pe capota mașinii un agent de la Rutieră este fiul unui fost polițist!

Andreea Vlaicu 26 februarie 2024 | 10:45 3103

Șoferul drogat care a luat pe capota mașinii un agent este chiar fiul unui fost polițist. În momentul în care a încercat să fugă de echipajele de poliție, împreună cu acesta se aflau două tinere de 20 de ani. Individul care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile s-ar ocupa cu vânzarea de mașini de lux.  

soferul care a luat pe capota masinii un agent de la Rutiera este fiul unui fost politist!

Şoferul drogat care a lovit cu mașina un agent care a încercat să-l oprească în trafic este fiul unui fost polițist. Individul de 27 de ani a fost trimis de judecători în spatele gratiilor 30 de zile.

Şoferul fugar este Alexandru Covaci și se ocupă cu vânzarea maşinilor de lux. Scosese la vânzare inclusiv bolidul cu care fugea de agenţi şi în care criminaliştii au găsit urme de cocaină. Două tinere de 20 de ani, care erau în maşina lui, au devenit martore pentru investigatori.

soferul care a luat pe capota masinii un agent de la Rutiera este fiul unui fost politist!

Poliţistul lovit de șoferul drogat a fost rănit la picior. Tânărul care a dat peste el este acuzat de vătămare corporală, fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa drogurilor. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu numai ca tacsu a fost politist, dar cica in zoua aia se cacase de 2 ori si trasese mai multe basini decat era normal
3
3
Tare, ce se scrie pe aici! . . . deci, politistul este de vina, inculpatu' trebuie declarat erou, sa-si ceara scuze politia, sa-l invite la masa adica sa-i faca cinste ( sampanie + tot " tacâmul" ), eventual sa-i faciliteze si accesul la prfuri mai de calitate si pret ca la oferta. Mishtou baieti!
6
1
și tantalaul ce se pune in fata la.masina așa i a învățat ? nu cred! mulți bolovani!
5
19
Dacă i așa să l lase în pace.De unde să știm al cui e?Vina e doar a celor care l au prins.Sa i tragă la răspundere,că nu face fiecare ce vrea.Sa și ceară și scuze de la drogalau.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369