REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ȘOFERUL care a MURIT în accidentul din VÂLCEA era din NĂVODARI şi avea 29 de ani

ȘOFERUL care a MURIT în accidentul din VÂLCEA era din NĂVODARI şi avea 29 de ani

Replica API 31 decembrie 2020 | 15:18 42644

Conducătorul care a produs un grav accident în noaptea de luni spre marți, 28 spre 29 decembrie, pe Valea Oltului, pe DN 7, în zona localității Câineni, a decedat. Acesta era din orașul Năvodari, avea doar 29 de ani și un copil ce îl aștepta acasă în fiecare seară, de doar 2 ani. Era angajat la o firmă de transport persoane din Constanţa, care frecventa ruta Constanţa-Otopeni.

Cum s-a petrecut evenimentul

Autoutilitara condusă de bărbatul de 29 de ani, din Năvodari, L.T., ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea, a intrat în coliziune frontală cu un autotren ce se deplasa din sensul opus. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, respectiv bărbatul de 29 de ani, din Năvodari. În momentul producerii evenimentului rutier, acesta era singur în mașină.

Potrivit IPJ Vâlcea, accidentul s-a produs în jurul orei 00:20, polițiștii Serviciului Rutier fiind sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc în localitatea Câineni. Ajunși la fața locului, polițiștii au constat că evenimentul rutier a avut loc la pe DN7, la kilometrul 233, iar implicate în accident au fost două utilitare și un autotren.

Șoferul a decedat

Victima prezenta mai multe fracturi la nivelul membrelor. Deși acesta a fost ridicat de către echipajul SMURD conștient, acesta a decedat în cursul dimineții zilei de miercuri, 30 decembrie.

Potrivit surselor noastre, conducătorul a adormit la volan și a intrat pe contrasens, producând gravul accident.

Prietenii și familia plâng moartea fulgerătoare a tânărului

Zeci de mesaje au apărut pe pagina de socializare a tânărului decedat în accident. Prietenii și rudele au transmis încă de la aflarea veștii, zeci de mesaje în care își varsă durerea. După cele petrecute, soția acestuia a postat un mesaj trist. ,,Omul meu de ce m-ai lăsat singură? De ce nu ai luptat pentru băiatul tău? Trebuia să reziști, să lupți pentru viață. Trebuia să lupți în continuare și pentru viața ta. Ce va face băiatul fără tine? Te așteaptă acasă ca în fiecare zi după muncă să iți sară în brațe. Dumnezeu sa aibe grija de tine acolo sus, până ne vom revedea. Dumnezeu mi te-a dat și mi te-a și luat înapoi, dar pentru totdeauna. Te iubesc sufletul meu, să ai grija de noi de sus din ceruri. Dumnezeu să te odihnească!” a fost mesajul plin de tristețe al soției.

Era angajat la firma de transport persoane Auto Lux Trading S.R.L.

Era angajat la o firmă de transport persoane din Constanţa, Auto Lux Trading SRL, care frecventa ruta Constanţa-Otopeni. Auto Lux Trading SRL a fost înființată în anul 2004 şi are sediul social în Constanța, Strada Dreptății, fiind reprezentantă legal de Dumitru Doru, în calitate de administrator și de soția acestuia, Dana Doru. Firma are ca domeniu de activitate transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători și a înregistrat în 2015, o cifră de afaceri de 1.885.069 lei.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca o consecinta a curselor fara pauza, fara timp de odihna... Pacat de tineretea lui! Unii se imbogatesc pe spatele celor ca el, apou scapa basma curata
0
0
Futu.ti mortii matii de panarama!!!! Daca nu stii povestea lui , nu mai comenta ca javra aia infecta ce esti panaramo. Daca erai in fata mea te calcam in picioare scarbo!!!
5
3
Soferilor carora le piuie alarma pentru depasirea vitezei legale li se atrage atentia. Nu stiu cati sefi ar sari din pat sa plece spre angajatul lor ranit,precum dl. Doru. Ati lucrat vreunul din cei ce comentati la aceasta firma si nu ati fost platiti conform? La aceasta firma cine munceste, primeste, o pot confirma multi OAMENI. Hai sa nu mai jignim fara sa stim, fiindca toti avem oameni dragi acasa.
6
2
Nu va e frica de Dumnezeu cand vb numai prosti jigniti oameni care ofera de munca si sunt corecti vati intanlit vreodata cu acesti oamnei sa ii jigniti si sa ii faceti in tot felul nu va ganditi ca au si ei familie sa va fie rusine sau va platit bn firmele concurente sa scriti asa ceva sa va fie Rusine
9
3
Cretinule cum aveai tu 150 la ora langa Fetesti?ca daca mergi dinspre Cta ai restrictii pe pod de 50 la ora daca mergi spre Buc este o curba si cam greu prinzi 150.si limita este pe autostrada 130 corectule.fmm de lingau obosit
8
2
Jegosul de patron de la ALT nu angajeaza oameni normali pt ca este un cretin. Fost comandant de vas ROMAN, no comment
3
5
ascultati piesa asta si reflectati youtu PUNCT be SLASH 8yemMCakY4k
1
4
Monitorizati pe gps, auzi la el, asta toamna aveam 150 la ora pe autostrada langa fetesti si unu d-asta cu microbuz de aeroport imi dadea disperat flashuri, m-am repliat din calea nebunului, asa ca sa-i spui lui mutu ca merge regulamentar, merge cu acceleratia la podea si viteza maxima, asa merge toata autostrada.
4
3
Condoleante familiei! M-a dus la aeroport! Un baiat extraordinar! Pacat ...
10
3
e bine!un bou mai putin!la mai multi!
2
22
Atat puteti haterilor?? Doar atat??
4
7
Ba unii dintre voi sunteti ultimii distrusi , baiatu muncea sa si creasca familia , nu va lua mancarea voastra din gura. fereasca Dumnezeu ce Terminati Dumnezeu sa te ierte Titi
25
4
Dumnezeu sa l ierte!Pentru cei acuzatori de mai jos, ACCIDENT se intampla si cu masina personala ,in interes personal , fara patroni si foi de parcurs
25
5
Mioara sa te fut in gat si limba de muista duceteai dupa el sa te duci sa dea Dumnezeu sa fii in puelea lu masa si a noastra cei care il cunoasteam
10
10
Voi astia care comentati aiurea si jignitor sa va fereasca Dumnezeu de asa suferinta. Omul avea un job. O familie acasa. Un copilas care a ramas orfan. Niste inapti care comentati ca avea barba si tatuaje.
28
6
Dumnezeu sa-l odihneasca dar ce cauta pe Valea Oltului daca facea Constanta aeroport Bucuresti?. Condoleante familiei.
23
3
Lu asta nu a mai apucat Mariana Mitra de la UOC sa ii dea meditatii sub bradul lui bobe
6
7
Ce ma bucur cand moare cate un pitiponc. Ma doare fix in pizda.
5
27
Aduce putin cu ma-ta
4
18
un pic, la fatzau cu Ploiesteanu,de la navodari, nu?!
3
5
Atata timp cat nu sunt controlati pentru orele de condus si de odihna nu se poate face nimic. Este imperios necesar sa se introduca tahografe pe orice tip de masina care transporta persoane si marfa !
16
1
Si ce daca avea barba, era pletos slinos, tatuat sau cracanat ? Tu esti si retardat si trist si labagiu, deci un mare gunoi, un lache flausat si un zdrentoi obosit ! Da-te- n mortzii ma-tii de scursura !
24
7
Handicapatilor
10
5
Este clar ca voi astia care scrieti sunteti niste fosti angajati frustrati. Cat v-a fost bine, era ok, acum hai sa aruncam cu noroi. Niste lepre de oameni.
10
8
Sunt comentarii de prisos.Cand ai o familie de intretinut si un loc de munca stabil e din ce in ce mai greu de gasit, muncesti in orice fel de conditii, ca nu ai de ales.Nu munceste nimeni pentru avere, ci pentru a-si asigura traiul zilnic.Iar in ceea ce priveste contractul de munca, fisa postului, etc este o alta problema ce tine in mare parte de angajator, iar angajatul e amenintat :daca ii convine,bine,daca nu i se arata usa.
19
4
Nu are nici o relevanta foaia de parcurs , se fac magarii cu aparatele tahograf dapai cu foaia de parcurs !!! Se refac la greu cat sa dea bine atat din punct de vedere fiscal cat si din punct de vedere al orele lucrate !!! Sper din suflet sa ii scuture cineva pe astia
23
1
avea barba...fara barba..n-ai sanse...barbosi,pletosi...slinosi..cracanati...tatuati..si...rupti in kur...
7
23
Masina in cauza era un Mercedes, nici o masina premium nu te salveaza...pacat de copilasul ramas fara tata si de tineretea baiatului ... dumnezeu sa il ierte
18
8
Sunteti niste retardati toti! Omul ala a murit!!! Puteti intelege asta? Comentarii de cacat ca majoritatea oamenilor din tara asta!!!!!
34
6
Eu am mers de cateva ori Constanta - Bucuresti si retur cu ALT ,si mi s-a parut in regula .Nu am nimic de zis,nu poy comenta fara motiv.Cat despre baiatul mort in accident,nu stie nimeni ce a fost acolo!Dumnezeu sa-l odihneasca on pace!
39
3
Razvane tu mananci rahat bonurile alea sunt fix pix fraiere.Am lucrat la o astfel de firma e evaziune la greu si salariile de cacat care se dau tot la negru.Vezi ce concedii de lux fac acesti patroni iar tu ruptule.Hai zi te a pus Barha sa comentezi?
31
9
Mancati rahat , am fost de zeci de ori cu ei . Mereu am primit bon fiscal , deci evaziune zero . Viteza maxima 120 pe autostrada , sunt monitorizate prin GPS.
31
11
Ce va mai place sa vb fara sa stiti nimeni nu obliga pe nimeni sa conduca atat cat spuneti voi aici numai aberati ce vina are patronul ia ofetit o cursa a acceptato putea sa fie oricine in locul acestui baiat de facut rau suntem buni de ce nu sarim in cap si la autoritati ca daca poate aveam autostrazi si drumuri bune nu se intampla atatea tragedii.Dumnezeu sa-l ierte
19
18
Sunt 3 astfel de firme absolut ilegale ALT, DIRECT AEROPORT, KIRVAD. Fac un transport neautorizat, masini transformate, soferi fara experienta cei profesionisti au plecat de mult, evaziune fiscala 90%. Patronii trag pe soferi sa curseze non stop, nu-i intereseaza decat profitul lor. Nu este primul eveniment de gen. ANAF nu a calcat nici o data astfel de firme. Au in spate firme de turism, alte evaziuni masive. Soferii pt ei sunt carne de tun. Salarii de mizerie, au ramas doar soferi pe care nu-i angajeaza nimeni. ANAF, DNA cand opriti lacomia acestor pseudo patroni mizerabili?
52
9
Dumnezeu sa il ierte! Baietii astia trag, de multe ori, ore bune de volan pentru o paine cinstita si ca sa le faca kurul mare patronilor. Atat timp cat pe masini nu sunt tahografe, nu vei sti daca soferul este odihnit sau daca este plecat de 12 ore. Pacat ca se sting baieti tineri.
57
4
Devina este Doru ca trage de soferi pana la epuizare
34
10
O firma pirat care a facut bani pe C ta Otopeni, prin inconstienta oamenilor care au apelat la serviciile lor! De mentionat ca aceste firme nu s autorizate pentru a efectua curse de otopeni! Soferi luati de la colt de strada, frauda financiara, cu asta se ocupa acesti transoporatatori faimosi care fac otopeni! De aici si rezulta multe accidente , o parte din ele nefacute publice! Asa ca oameni buni incercati sa va feriti de acesti pirati care sub prelata unei reclame va ademenesc in masinile mortii!
19
13
Microbuzele lor merg cu 100 in localitate si 150-160 la ora, in afara localitatiil
24
14
Dumnezeu sa il ierte . Autoritatile iau vreo masura ? verifica foaia de parcurs? probabil nu dormise de cel putin 24 ore impins sa conduca de un patron inconstient .Toate aceste masini sint pericole mari.
43
14

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102