REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ŞOFERUL CARE A OMORÂT O FETIŢĂ DE 3 ANI ŞI DOUĂ FEMEI era BĂUT! A fost alergat şi prins de un poliţist şi un militar aflat în timpul liber. VIDEO!

ŞOFERUL CARE A OMORÂT O FETIŢĂ DE 3 ANI ŞI DOUĂ FEMEI era BĂUT! A fost alergat şi prins de un poliţist şi un militar aflat în timpul liber. VIDEO!

Replica API 22 noiembrie 2018 | 00:09 1185

Şoferul care a provocat, miercuri seara, nenorocirea de la Ovidiu, şi care a încercat să fugă, este din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare. Acesta ar fi fost cazat la hotelul din localitatea Ovidiu. În momentul producerii accidentului, acesta era băut!

Conform primelor informaţii, bărbatul băut conducea dinspre Kogălniceanu spre Ovidiu, moment în care a pierdut controlul autoturismului marca Mercedes, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un auto marca Hyundai. Două femei (de 31 de ani şi 61 de ani) aflate în Hyundai au murit, la fel, şi o fetiţă în vârstă de 3 ani. O altă persoană aflată tot în Hyundai, în vârstă de 44 de ani, a fost transportată la spital cu fractură. Cele trei persoane decedate erau rude: fiica, mama (din Constanţa) şi bunica (din Tulcea).

Bărbatul care conducea autoturismul marca Mercedes a încercat să fugă după producerea accidentului, fiind alergat pe pod de un poliţist şi un militar aflat în timpul liber. El a fost prins şi încătuşat! Acesta are 33 de ani.

Cel puţin o oră, de la ora 19.00 şi până la 20.00, traficul a fost blocat înspre Ovidius şi Constanţa.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/trafic-paralizat-dinspre-autostrada-si-la-intrare-din-ovidiu-dupa-un-grav-accident-cu-3-morti-373471/

https://www.replicaonline.ro/accident-rutier-cu-3-morti-la-ovidiu-un-sofer-baut-a-fugit-373472/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fie care face ce vre in viata totii urmam un moment proat da nicii un tovaras bun care ai crescut cu el nu te va ajuta in ori ce ipostura asta eee realitatea. In viata gresim totii ...
0
2
Numai intelectuali pe aici!
1
3
Bai oameni buni, va cam abateti de la subiect! Una, doua moo.ye machidonilor! Vad ca pe aici aveti comentarii de genu, dar nu v-am regasit pe fb unde va apare numele. mooystu asta a distrus o familie intreaga, voi aveti copii sa puteti sa realizati ce sa intamplat footo.v.n gura de lesinati, cunoastetii termenul de familie, doar ce s-a distrus o familie! Voi sunteti generatia noua baga-v-as pwlla. in suflet de terminati?
9
2
Va n gura de nu va dau numai mooye. Neam de tzigoina hoti si koorve
3
7
Cor citurile al baneze si au luat-o in cap.
8
3
Da-te-n mortii ma-tii de machidon jegos! Puscariabili nenorociti! La parnaie cu voie, putori jegoase, acolo este locul vostru, zdrentelor!!!
8
3
Sa mori tu bai consumator jegos de alcool!!! Tu crezi ca toti sunt niste tampiti ca tine?
5
1
Unii devin zmei la bautura. Pacat.
3
1
Mercedes si BMW sunt responsabile de 90% din accidentele mortale din Romania.
8
2
Pacat pentru cele trei victime!
0
2
comenteaza. De parca nu v-ati urcat toti bauti in masina. Cand zic bauti, voi cititi automat beat mort, dar nu e deloc asa. Majoritatea s-au urcat cel putin o data bauti la volan. Fie ca vorbim de o bere sau un pahar de vin, sau o tuica fiarta iarna, mai ales pe distante scurte. Daca ai ghinion sa faci accident, asta e, nu e sfarsitul lumii. Dumnezeu sa-i ierte pe cei din hyundai, dar cu femeia la volan, oricum nu ajungeau prea departe.
6
16
bag pula in voi toti. vand aragaz
7
26
PE VIATA MERITA MIZERIA ASTA DE OM PUSCARIE !
9
2
daca lucreaza la garda dosarul nu mai ajunge in instant pt ca procurorul e ocupat
10
0
ne uitam zilnic la astfel de evenimente dar nu facem nimic, cei care pot ar trebui sa faca ceva maine pot fi inplicati copiii lor si sa i vad atunci ce regrete amarnice vor avea si noi opinia publica trebuie sa luam atitudine vezi leg germana
10
1
Te n gura de mort atarnator . de asta va spun romane tzigoina in Occident . Ti ai dreaq de neam de asistati hoti si koorve
11
7
amice, se specifica foarte clar ca vinovatul e din satu mare, asa ca nu mai manca kkt aiurea pe forumuri si du-te si arunca-te de la etaj mai bine
18
2
Asta avea el vreo combinatie, cazat la hotel in Ovidiu?!? Poate venise cu o valiza sa cumpere vreun meci de la Viitorul?!? Sau vreo invarteala cu Gruparea Vamesilor, care e proprietara hotelului?!?
10
8
Mare pacat ba oameni buni nu va urcati beti la volan platiti un taxi chemati un prieten daca se intmplaceva osa spuneti dadeam si 20mil sa vina cineva sa ma ia
33
1
Eu cred ca era din Tulcea. Sa moara de cancer la pula.
12
16
Hai. Cereti separatoare. De la constanta la oradea separatoare. Sa puteti conduce beti drogati fara permis cu ochii pe facebook
38
6
De ce nu sunt separatoare pe mijlocul soselei ????
27
13
Lege mai aspra,pt asemenea fapte lege omor calificat,pedeapsa 30 de ani,sa nu mai vada permis in viata lui,criminal nenorocit
49
3
Asta s-a intimplat pentru ca Mercedes-ul nu era sfintit.
26
12
Asta din cluj a plecat pe traseul Unirii spre Alba Iulia si a ajuns in Constanta.Nu-i asa viorico? Sarbatorea si el centenarul ca tine!
14
5
Amice esti idiot rau de tot!!! Probabil esti vreun tembel psd-ist pe care l-a avortat ma-sa?! Sunt oameni si oameni, bai dejectie teleormaneana!
23
18
Trimis la auschwitz si pus sa care pietre de 20 de kg dintr un colt in altul zilnic pana cedeaza psihic si se omoara singur ! Asta merita toate zdrentele care se suie baute la volan!
42
4
Cunoaste cineva un proprietar de passat argintiu break cu numere din judetul Neamt a furat un tester din service de 2000 de euro
28
4
Cum a scapat si Huidu...
44
6
Il evalueaza si ii da drumul imediat
30
6
impuscat futul in gura si in morti pe MASA de CRIMINAL dus la autostrazi si des zapeziri muie sai dau neamului SAU
46
2
Precis e o vinitura de prin sud aciuit in Cluj Napoca !
23
14
Cand va spuneam cat de nesimtiti, cat de prosti si cat de increzuti sunt imbecilii astia din ardeal, sareati de cur. Uite-va dovada. Probabil ati uitat si ce muie v-a dat micul utc-ist de la cluj boc poc.
41
28

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218