REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Șoferul care a provocat accidentul mortal de la Palazu Mic, AUDIAT la Poliția Rutieră!

Șoferul care a provocat accidentul mortal de la Palazu Mic, AUDIAT la Poliția Rutieră!

Replica API 20 ianuarie 2019 | 13:16 566

Duminică, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor prânzului, Andrei Alexandru V., de 22 ani, cel care în dimineața zilei se afla la volanului unui BMW și a provocat un accident rutier în urma căruia au murit doi tineri, a fost adus la sediul Serviciului Poliției Rutiere Constanța, pentru a fi audiat.

De menționat că, după accidentul rutier, șoferul constănțean a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, unde a fost supus unei serii de investigații, inclusiv investigații imagistice.

Totodată, reamintim că șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, la locul accidentuui, ocazie cu care a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După audieri, polițiștii vor stabili dacă tânărul va fi cercetat în libertate sau dacă se va propune instanței de judecată o măsură privativă de libertate.

Citește și: Cine sunt tinerii morți în teribilul accident rutier de la Palazu Mic

Accident grav la Palazu Mic: DOI MORȚI și trei RĂNIȚI! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma cheama Stere, sunt rodul incestului dintre tata Dimciu si verisoara Sultana, adica mama. Am o zestre ereditara de cacat, imi curg balele, dar sunt hot si-mi place sa dau tepe. Urasc munca, mie-mi plac combinatiile. Sunt legionar, sunt machedon.
2
1
Prost mai e ala care pune intrebari. Merita niste capace
1
1
Radar Passat alb neinscriptionat, fara nr de MAI la Kogalniceanu, Ovidiu, Crucea. Sper sa citeasca cat mai multi comentariile ca sa pierdeti de o mie de ori mai multe amenzi , decat cea pe care mi-ati dat-o, ...daca va place sa stati in masini d-astea ascunse. Nu v-a invatat nimeni de avertisment? Pandari nesimtiti.
2
1
Mandat din prima si minim 7-8 ani,nu are nici o scuza gunoiul...
4
0
E ROMAN de al nost. Scapa la fel ca Huidu , Dragnea Sebastian ghita . Ti ai draq de hoti si koorve
3
3
si diluat in acid , criminalul !!
6
1
E mache de al nostru nu o sa patzeasca nimica.
9
4
Intrebare de jurnalist cretin Regreti ceva din ce-ai facut? Unde pula mea va gasesc redactiile pe voi jurnalistii astia idioti? E concurs la angajare, care e mai cretin ca altul? Plm
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218