REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Şoferul criminal de la Cernavodă vrea să "cumpere" tăcerea uneia dintre victime

Şoferul criminal de la Cernavodă vrea să "cumpere" tăcerea uneia dintre victime

Replica API 12 iulie 2012 | 00:00 157

Mama Florentinei Pârvu refuză "generozitatea" vitezomanului

Mama Florentinei Pârvu refuză "generozitatea" vitezomanului

Şapte zile de coşmar! Prin asta a trecut până în prezent familia Florentinei Pârvu, tânăra de 21 de ani, băgată în spital de un vitezoman din Cernavodă. Zi de zi părinţii acesteia aleargă între Cernavodă şi Constanţa pentru a-şi vizita fata la spital, în timp ce vitezomanul care a omorât un om şi a desfigurat alte trei persoane se plimbă liber pe străzile din judeţ. Aflată în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, tânăra, conectată la aparate, este hrănită cu paiul, iar medicii spun că recuperarea sa va fi de lungă durată şi extrem de dureroasă. A trecut, concomitent, prin două operaţii chirurgicale, iar familia sa speră să se vindece cât mai repede cu putinţă.

"Au fost şapte zile de coşmar. Marţi, 10 iulie a.c., era legată de mâini şi de picoare, pentru că era foarte agitată. Nu poate să mănânce decât cu paiul. Medicii mi-au dat marţi o veste bună, aceea că pericolul a trecut. Mi-a rămas greaua misiune de a-i spune că soţul ei, Bogdan, este mort. Cum va trece de hopul acesta nu ştiu, dar mulţumesc lui Dumnezeu că este conştientă. Tragica vestea o va primi când îmi va da acordul medicul, până atunci este importantă recuperarea ei", a declarat, pentru "Replica", Gherghina Lefter, mama Florentinei Pârvu. Aceasta susţine că a contactat deja un avocat care să se ocupe de caz. Până în prezent tânăra nu a fost căutată de către poliţişti pentru a da declaraţii cu privire la accidentul rutier în care a fost implicată în noaptea de 3 spre 4 iulie, ora 00.07. "Poliţia încă nu i-a luat declaraţii Florentinei, dar nici celor doi care au fost cu ea în maşină. Lui Marius Taifas, cel care are trei fisuri la bazin, medicii i-au dat drumul acasă. Claudiu Păvăleanu, cumnatul celui vinovat de producerea accidentului, este operat la piciorul drept", a declarat Gherghina Lefter. Medicii spun că i-au scos fetei sângele din cavitatea toracică. "A suferit o ruptură de splină şi lob hepatic. Plămânii i-au fost zdrobiţi, maxilar fracturat. Este distrusă. Este o mână de om de 45 de kilograme", a declarat mama fetei. Tot aceasta a mai spus că vitezomanul Ioan Gabriel Marin, care a rulat în seara blestemată cu 180 km/h pe străzile din localitatea Cernavodă, a contacat-o doar pentru a-i spune că îi va depune 70 de milioane într-un cont. Femeia spune că, deşi acesta a încercat să o "mituiască", a refuzat "oferta", precizând că vrea ca legea să-şi urmeze cursul. "Mi-a spus că îmi pune 70 de milioane într-un cont. Nu vreau nici un ban. Vreau să-mi aducă fata sănătoasă acasă. Atât îmi doresc. Vreau ca legea să-şi urmeze cursul, cu toate că am înţeles că sunt şanse foarte minime de a face cel puţin o zi de puşcărie", a mai spus mama Florentinei. Reamintim faptul că din cauza vitezei excesive cernăvodeanul Ioan Gabriel Marin a spulberat un autoturism care circula regulamentar, încât ambele maşini implicate în accident au fost proiectate la câţiva metri pe podul rutier Sfânta Maria. Poliţiştii din Cernavodă spun că vitezomanului i-a fost întocmit un dosar penal, pentru ucidere din culpă, iar în prezent se fac cercetări sub directa coordonare a unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia. De altfel, autoturismul acestuia a fost reţinut la Poliţia Cernavodă în vederea efectuării expertizei tehnice auto.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272