REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

ŞOFERUL DIN CAUZA CĂRUIA AU MURIT 9 OAMENI ÎN UNGARIA FĂCEA LIVE PE FACEBOOK CÂND A INTRAT ÎN DEPĂŞIRE! VIDEO!

ŞOFERUL DIN CAUZA CĂRUIA AU MURIT 9 OAMENI ÎN UNGARIA FĂCEA LIVE PE FACEBOOK CÂND A INTRAT ÎN DEPĂŞIRE! VIDEO!

Replica API 23 mai 2018 | 00:19 944

Accidentul din Ungaria, în care au murit 9 români, a fost filmat imediat după ce a avut loc de un şofer român.

Cătălin Adrian Neagu a trecut cu maşina prin locul producerii accidentului la câteva clipe după ce a avut loc, s-a dat jos din maşină şi a început să filmeze tragedia.

Tânărul a reuşit să surprindă imagini înfiorătoare, iar atunci când a observat numărul de înmatriculare al dubiţei a exclamat: "Ăsta-i de la noi din zonă!"

"Vai de mine, vai de mine, nu se poate aşa ceva", a continuat să vorbească tânărul, încercând să-şi dea seama cine se afla la volan.

"Nu-mi dau seama cine e şoferul", spune tânărul, continuând să surprindă imagini greu de privit.

Şi alte persoane au oprit la locul accidentului, însă nimeni nu a reuşit să-şi dea seama în primă fază câte persoane se aflau în dubiţă, corpurile fiind de nerecunoscut, relatează stiripesurse.ro.

9 persoane şi-au pierdut viaţa după ce un microbuz înmatriculat în România s-a ciocnit violent cu un camion, pe un drum naţional din Ungaria. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat marţi seară că a activat celula de criză şi a făcut demersuri în regim de urgenţă pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii cu privire la cetăţenia şi identitatea victimelor.

Potrivit MAE, accidentul a avut loc pe drumul naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România, unde un microbuz înmatriculat în România s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depăşire şi s-a ciocnit cu un camion care se deplasa pe contrasens.

Referitor la imagini, ulterior s-a constatat că şoferul făcea live pe Facebook când a intrat în depăşire - aşa cum se vede şi în VIDEO ataşat articolului!

De asemenea, autorităţile au stabilit că şoferul nu avea licenţă să stransporte persoane!

În urma accidentului, 16 copii au rămas orfani!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa plateasCA FAMILIA SOFERULUI pentru crima comisa
1
0
Garoi s-au dus . Chiar nu-mi pasa, deja aerul e mai curat . pe bestgore. com aveti filmarea cautati pe pagina 2-3 pe site
2
0
erau cocalari. castalu.
4
3
Erau romi sau romini??
4
1
A crapat un bou!!! Pacat ca a luat si pe altii cu el!
7
0
dar,ca sofer amator categoria b din 19-98-asa ar zice d-na vasilica,am si eu o remarca:din cauza unor cocalari de genul,95%din tragediile din Romania se intampla.Iar nu ma pot abtine:ar trebui facuta o testare psihologica reala iar analfabetii sa nu mai puna mana pe dreptul de a detine si conduce o arma,pt.ca masina e o arma cu care poti ucide oameni nevinovati.Aceste gunoaie care conduc cu ochii in telefon sau care se machiaza la volan pot fi izolate doar prin amenzi fenomenale si pedepse drastice.Imi cer scuze dar idiotul asta a omorat oameni nevinovati.Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca
21
1
Aviz amatorilor, cokalarilor, pitipoancelor si toti frustratiilor care nu puteti sa va kakati fara sa faceti liveurii ! V-an gura de saraci ! Uite cum din cauza unui distrus s-au nenorocit atatea familii ! Moama ce capac i-am dat la un sofer de microbuz care se juca pe telefon pe autostrada ! Asa ca fereasca D-zeu !
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272