REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şoferul începător care a LOVIT ÎN PLIN 3 oameni, iar un copil A MURIT, este testat pentru consum de droguri!

Şoferul începător care a LOVIT ÎN PLIN 3 oameni, iar un copil A MURIT, este testat pentru consum de droguri!

Replica API 21 februarie 2018 | 02:04 504

Şoferul de nici 22 de ani împliniţi, Ştefan Bretan, care a spulberat 3 persoane pe trecerea de pietoni se află la spital, unde i se prelevează probe de sânge şi urină, pentru a se stabili dacă nu cumva este sub influenţa stupefiantelor.

Reamintim că miercuri seara 3 persoane au fost lovite de un autoturism pe o trecere de pietoni, pe Şoseaua Mangaliei din Constanţa. Un minor de nici 2 ani a murit, iar tatăl copilului este în stare gravă la spital. De asemenea, la spital au mai ajuns încă o femeie - de asemenea pieton, dar şi o tânără, pasageră în maşina Volskwagen condusă de Ştefan Bretan, originar din Buzău, posesor al permisului de conducere din iulie 2017.

Conform unor martori, cei trei pietoni au fost loviţi în plin de maşina condusă de Ştefan Bretan! Nu a frânat nici o secundă! O altă maşină oprise pentru a acorda prioritate pietonilor, când din senin a apărut Volskwagenul condus de Bretan şi i-a luat în plin!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ista va fi condamnat 5-7 ani,si acolo sigur o sai umble la joje.se vede dp cum este imbracat cat de jeg este.trebuie dat o lege pt drogati la volan,istia sant mai peroculosi la volan decat cei bauti.esti drogat la volan si prins,dosar penal si condamnare intre 7-10 ani de puscarie.
1
0
Cine are curaj sa faca pariu cu mn ca nu face o zi de puscarie
8
0
de foarte multe ori mi s-a intamplat sa nu vad pietonii la trecere si preventiv opresc sa le spun: la librarie iti poti gasi aceasta banda reflectorizanta cu 5lei, am banda pe volan, , asa au pietonii din Norvegia, unii ma injura, altii imi arata degetul mijlociu... unii ma lasa sa vorbesc singur... oameni tampiti la cap...
7
0
Bai pulelor , daca vedeti ca latrati aici de 3 ani si tot nu ne face nimeni nimica , de ce insistati ? Nu va ganditi ca gaborul care ne asigura spatele va va da o tocana zdravana de o sa o tineti minte toata viata ? Unu e Ragabeja smekeru , l-am bagat pe tata in pamant i-am luat masina si sunt jmeker.
3
5
Multe accidente de la droguri in Mangalia si nu numai! Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Flori Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
6
1
Si eu am fost beat di drogag cand am omorat o femeie.Acum sunt liber.Banii vorbesc fraierilor.
7
1
Mortii ma-tii de moldovean jegos , sa te vad langa copilul ala nevinovat.
10
0
Atentie la traversat
13
1
Dobrescu si.popartac de la.mangalia,sunt asi in spagi
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108