REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Șoferul MUSTANGULUI implicat în carambolul de pe Mircea, împătimit al LINIUȚELOR. VIDEO

Șoferul MUSTANGULUI implicat în carambolul de pe Mircea, împătimit al LINIUȚELOR. VIDEO

Replica API 14 octombrie 2020 | 11:55 14089

Șoferul Fordului Mustang, implicat în carambolul de pe Mircea, este un împătimit al liniuțelor. Profitând de bolidul din dotare, asa cum se vede și în imagini, nu ratează nici o șansă să-și etaleze caii putere.

Amintim că șoferul unui autoturism Ford Mustang, care circula cu viteză pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiul Constanța, a fost acroșat de o șoferiță care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație, iar în urma impactului, șoferul a fost proiectat într-un alt autoturism parcat, marca Mercedes.

Potrivit martorilor, șoferul autoturismului Ford Mustang avea viteză, circula pe banda a 3-a și accelera, moment în care o șoferiță a intrat pe aceeași bandă fără să se asigure și l-a acroșat.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

UPDATE:

Polițiști din cadrul Biroului Rutier i-au identificat, la data de 21 septembrie a.c., pe conducătorii auto, iar la data de 22 septembrie a.c., cei doi au fost invitați la sediul Serviciului Rutier Constanța.

În urma declarațiilor s-a stabilit faptul că cele 2 persoane nu au organizat o întrecere. Având în vedere faptul că viteza cu care circulă un autovehicul poate fi constatată doar în mod direct de către polițistul rutier, cu ajutorul mijloacelor tehnice certificate sau omologate, acest fapt nu s-a putut stabili la acel moment.

În scop preventiv, polițiștii rutieri i-au atenționat pe cei doi conducători auto să respecte regulile de circulație.

Citește și: VITEZA și NEATENȚIA costă! ACCIDENT cu trei mașini implicate, la CONSTANȚA

L.I., S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta si sunt multi
0
0
Nu are nicio treaba cu itp-ul. Masina are doar modificari estetice si anume colantul gretos. Nu cred ca e suficient de destept sa se priceapa la modificari.
0
0
RARu autorizeaza toate cotetele de ITPuri care trec toate cacaturile astea modificate neomologate care fac galagie si omoara lumea pe strazi cu toti imbecilii teribilisti la volan
0
3
cand schimbi banda trebuie sa te asiguri ... nu conteaza cu ce viteza merge altul. concluzia tanti se dadea cu ruj.
2
2
Este liniste, acum!
2
0
practic apasa doar pe acceleratie.wow! da-ti-i un viraj sau un slalom si ati vazut deja ce se intampla intr-un articol anterior.
5
0
Un handicapat frustrat mai face si talente in mijlocul strazii cu tigara in gura mancami-ar poooooola de prost
8
0
mars zdreanta cercopiteca. la cimitir cu tine!
3
0
haha, s au adunat posesorii de logan in varful ulitei din ceatarna de jos sa comenteze ...
2
6
OOOOpeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllll
3
2
vand mustang nou nelovit pentru pretentiosi.
4
1
Mama ce comentarii pe aici ca masina aia e rabla. Comentarii scrise cel mai probabil de smecheri de tabla cu benveuri din 2000-2005 care au facut cluburi de LGBT-isti si sar ca oile in turma.
1
11
Cik e nevinovat. Nu avea viteza
4
3
Cocalarstanta
10
0
Voi sante-ti invidiosi ca el are bolid de lux si voi unblati cu Logane ruginite
5
20
masina aia a fost lovita de cel putin 8 ori, a ajuns o tigaie carpita si chituita din toate partile, daca vreti sa i faceti un bine idiotului care o conduce, cand o vedeti pe strada taiati i cauciucurile
13
0
Bine c-a lovit-o, ca de cate ori o vedeam pe strada ma gandeam ca e urata cu spume, colata verde voma. Da-o dracu, duca-se si ea, si prostul
15
0
Uitati-va pe camere sa vedeti ce slalom face lache ala cu mustangul. Schimba banda cu kick down asa ca nu ai cum sa te asiguri cand ghertoiul ala e pe strada.
28
1
rapanosul. u besina de mustang n.are bai sa manince,dar isi rupe de la gura sa faca liniute.consuma rabla aia poluanta cum bea boulnapa. Mai e un prost la tulcea,cu o rabla galbena,polueaza fonic si se invirte va un prost.Rabla americana,masina ulii!ce bine arata sifonata,mai aproape de cimitir,unde.i este locul!
15
3
L-am vazut sj eu prin oras in mai multe randuri pe melteanul ala nemancat cu Mustang verde, tiganie pe roti. Un cioban basinos.
27
2
Ce paracios esti domnule atentie
4
6
Masina aia e departe de a fi numita bolid cu motorul ala 2.3
15
0
In Mamaia a inceput deja depasirea cu multi km.h a vitezei legale.
14
2
Auzi mai pupincurist retardat, sa ma pish pe mecla ta si a idiotului cu Mustang. Sper ca data viitoare cand o va face lata sa te faca si pe tine una cu pamantul! Atunci o sa-l mai pupi in cur pe acest lesinat?
30
0
O lesinatura de copil , prost si rasfatat care se caca pe el , in rest vai de capul lui de mucos
42
2
Acum o sa faca liniute cu Loganul, cacam as in patima lui
24
1
taci in mortii ma-tii, cap de oaie e toanta aia care atras de volan fara sa se asigure! bravo soferului de mustang ca il are! Daca e si cu V8 atunci cu atat mai mult! japite de rumuni prosti si invidiosi!
9
55
luati cetatenii mei de mana 14a. un cap de oaie ordinar. blestemate fie zilele romaniei cand a acceptat capatanile de oaie aici.
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212