REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ȘOFERUL 'PENAL' care se voia PREOT și care și-a ÎNSCENAT MOARTEA, PRINS la Constanța!

ȘOFERUL 'PENAL' care se voia PREOT și care și-a ÎNSCENAT MOARTEA, PRINS la Constanța!

Replica API 6 martie 2019 | 00:00 800

sursa foto: stiridefocsani.ro

Cristinel Viorel Ibriș este cunoscut cu antecedente penale încă de pe vremea când avea douăzeci și puțin de ani. A tot condus fără permis, apoi s-a apucat de înșelăciuni. Și, ca să scape de dosare, la un moment a pus la cale să-și însceneze moartea.

A făcut rost de ștampile și tot ce-i trebuie pentru a face rost de un certificat de deces. Numai că a fost prins. Apoi a ajuns în Constanța, unde s-a stabilit în Ovidiu, dar, din câte se pare, și-a continuat activitatea infracțională. La un moment dat visa să devină preot și chiar apărea îmbrăcat ca atare pe la instanțe. Acum a ajuns, din nou, după gratii.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, la data de 4 martie a.c., au depistat un bărbat, Cristinel Viorel Ibriș, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Jitia, județul Vrancea, pe numele căruia Judecătoria Focșani a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani, două luni și 696 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, falsificarea instrumentelor oficiale și folosire a instrumentelor false.

Amintim și faptul că, în martie 2016, polițiștii de la malul mării au dat de urmele lui, după ce două societăți din Constanța, SC Orange România S, punct de lucru în Auchan Sud, și SC Pocavtso Prodcom SRl din Craiova, punct de lucru în Constanța, pe bulevardul Tomis, au sesizat autoritățile că individul le-a înșelat prezentând documente false, în urma cărora a beneficiat de achiziția unor telefoane mobile.

De asemenea, alte companii au sesizat autoritățile cu privire la tentativa de înșelăciune a vrânceanului. Acesta a fost dat pe mâna anchetatorilor și, în aprilie 2016, a fost trimis în judecată. Pe 20 mai, instanța a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, privind pe inculpatul Viorel Cristinel Ibriș cercetat pentru înșelăciune și tentativă de înșelăciune, uz de fals (3 fapte) , fals privind identitatea, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.

Cu alte cuvinte, Judecătoria a dispus începerea judecății în cazul lui Ibriș, aflat în stare de arest preventiv, încă din martie, atunci când a fost prins de polițiști. Însă, înainte de a ajunge la Constanța, a a lăsat în urmă mai multe dosare penale.

Vreo 5 pentru conducere fără permis, furt calificat, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, evaziune fiscală, înșelăciune prin falsificarea unor adeverințe de salariat, cu ajutorul cărora a făcut rate pentru cumpărarea unor bunuri.

După acest dosar, potrivit stiridefocsani.ro, a decis că trebuie să-și piardă urma, în sensul să-și însceneze moartea. Din penitenciar, a pus la cale totul și, după ce a fost din nou liberat, a falsificat ștampilele, refăcând modelul după cele aplicate pe rețetele primite în pușcărie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constanta a devenit orasul neispravitilor alimaniti din toata tara, care fac legea aici. Motivul ? "Afacerile" merg ca unse, iar tunurile se dau zilnic.
0
0
Cum vine asta, 2 ani, 2 luni si 696 de zile ? Adica 696 zile nu se pot transforma in ani ?
0
0
Cam mica aceasta pedeapsa pentru cate infractiuni a comis ! In Romania orice e posibil...!!!
0
0
Alt moldovean...!!! Atat!
0
0
Nu cred panaramele astea....
0
0
Gagiu e popa fals ca n-a dat spaga sa isi cumpere statutul de preot a mers pe cont propriu.Prostu a vrut el sa il tepuiasca pa innaltpreasfintitul nu a stiut cu cine se pune.
4
0
asta e biserica hortodoxa romana........... nu e singurul, Spagoveanu un alt mascarici, ce s-a-ntamplat in Husi e alt exemplu, etc, numai oameni smeriti in randul clerului, unu' si unu'
5
1
cati preoti ca el avem in slujba domnului
0
2
Asta s-ar fi potrivit ca o manusa cu spagoveanu.
5
1
Acest popa fals ce o avea in creier si n barboaca aia lunga?! Cumva paduchi?!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218